کد خبر: 661716
|
۱۴۰۳/۰۳/۰۹ ۲۱:۰۰:۰۰
| |

جزئیات جدید از ساخت هتل ۳۳ طبقه در تهران که هزینه‌ای دو برابر بودجه عمرانی شهرداری برداشته است؛ هتل 25 هزار میلیاردتومانی!

روزنامه هم میهن جزئیاتی جدید از ساخت هتل ۳۳ طبقه در تهران که هزینه‌ای دو برابر بودجه عمرانی شهرداری تهران برداشته است، منتشر کرده است.

جزئیات جدید از ساخت هتل ۳۳ طبقه در تهران که هزینه‌ای دو برابر بودجه عمرانی شهرداری برداشته است؛ هتل 25 هزار میلیاردتومانی!
کد خبر: 661716
|
۱۴۰۳/۰۳/۰۹ ۲۱:۰۰:۰۰

روزنامه هم میهن جزئیاتی جدید از ساخت هتل ۳۳ طبقه در تهران که هزینه‌ای دو برابر بودجه عمرانی شهرداری تهران برداشته است، منتشر کرده است. 

به گزارش هم میهن، در بخش‌هایی از این گزارش آمده است؛ 

 

یکی از مهم‌ترین پرونده‌های تخلف حوزه شهرسازی در تهران در سال گذشته، ماجرای صدور پروانه ساخت برای یک هتل 33 طبقه در محله ولنجک تهران بود که آبان‌ماه سال پیش شنیده شد. مشهودترین تخلفی که در این پروژه صورت گرفته، مجوز بلندمرتبه‌سازی در تراز بالای 1800 متر در تهران است و از طرف دیگر زمین مورد نظر روی پهنه گسلی شمال تهران قرار دارد.

چهار استاد و مهندس شهرسازی و یک وکیل دادگستری اخیراً دادخواستی علیه شهرداری تهران درباره تخلفات ساخت این هتل در دیوان عدالت اداری ثبت کرده‌اند

یکی از مهم‌ترین پرونده‌های تخلف حوزه شهرسازی در تهران در سال گذشته، ماجرای صدور پروانه ساخت برای یک هتل 33 طبقه در محله ولنجک تهران بود که آبان‌ماه سال پیش شنیده شد. مشهودترین تخلفی که در این پروژه صورت گرفته، مجوز بلندمرتبه‌سازی در تراز بالای ۱۸۰۰متر در تهران است و از طرف دیگر زمین مورد نظر روی پهنه گسلی شمال تهران قرار دارد.

شهرداری تهران آبان‌ماه سال گذشته به این انتقادات پاسخ داد و تاکید کرد که موقعیت ساخت هتل در محدوده شهر تهران است و مشکلی برای ساخت در این تراز ندارد، ملک در حریم گسل است و نه روی آن، مجوزهای قانونی را دارد و باغ محسوب نمی‌شود. این پروژه منتقدان زیادی دارد اما از میان آنها چهار استاد و مهندس شهرسازی و یک وکیل دادگستری فروردین‌ماه امسال دادخواستی علیه شهرداری تهران در دیوان عدالت اداری ثبت کردند تا این تخلف را از طریق مراجع قضایی پیگیری کنند.

آنها با استناد به اسناد مختلف، تاکید می‌کنند که در روند صدور پروانه ساخت این هتل تخلفات متعددی رخ داده است؛ از مصوبه‌ای که با سه امضاء در کمیسیون ماده ۵ شهرداری تصویب شد تا رعایت نکردن بندهای قرارداد و ابهام در تضامین سرمایه‌گذاری. این شکایت فروردین‌ماه امسال در دیوان عدالت اداری مطرح شده و فعلاً در روند رسیدگی قرار دارد. آنها در یک نشست خبری جزئیات تازه‌ای درباره این پرونده مطرح و تاکید کردند که رویه جاری در حوزه مدیریت شهری باید اصلاح شود و هدف نباید وسیله را توجیه کند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها