کد خبر: 673206
|
۱۴۰۳/۰۶/۱۱ ۱۸:۴۰:۰۱
| |

امضای قرارداد احداث پلنت‌های LNG میان یکی از شرکت‌های غدیر و دانشگاه صنعتی شریف

شرکت آهن و فولاد غدیر یکی از زیر مجموعه‌های گروه سرمایه‌گذاری غدیر و دانشگاه صنعتی شریف در زمینه احداث پلنت‌های مایع‌سازی گاز طبیعی (LNG) با ظرفیت 25 تن در روز و مخزن ذخیره‌سازی (LNG) با ظرفیت 17 هزار متر مکعب قرارداد همکاری امضا کردند.

امضای قرارداد احداث پلنت‌های LNG میان یکی از شرکت‌های غدیر و دانشگاه صنعتی شریف
کد خبر: 673206
|
۱۴۰۳/۰۶/۱۱ ۱۸:۴۰:۰۱

شرکت آهن و فولاد غدیر یکی از زیر مجموعه‌های گروه سرمایه‌گذاری غدیر و دانشگاه صنعتی شریف در زمینه احداث پلنت‌های مایع‌سازی گاز طبیعی (LNG) با ظرفیت 25 تن در روز و مخزن ذخیره‌سازی (LNG) با ظرفیت 17 هزار متر مکعب قرارداد همکاری امضا کردند. دکتر عبوری در این نشست با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که گروه سرمایه‌گذاری غدیر و صنایع زیر گروه آن در این روزهای سخت تولید با آن روبه‌رو هستند، موضوع ناترازی انرژی است، گفت: این مساله با کمک دانشگاه صنعتی شریف و پای کار بودن هلدینگ‌های مرتبط به زودی حل خواهد شد.
وی تاکید کرد: یکی از راهبردهای اصلی گروه غدیر پیوند صنعت و دانشگاه است و با توجه به اینکه این گروه در همه عرصه‌ها پیشگام است، در عرصه حل مشکل ناترازی انرژی نیز پیشگام شده و تلاش می‌کند روش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان به صنایع دیگری تسری پیدا کند تا گام موثری در جهت تولید جریان پایدار انرژی صورت بگیرد. عبوری با بیان اینکه حل جریان ناترازی انرژی در مجموعه‌های دیگر کشور نیز آغاز شده، گفت: امتیاز شروع این پروژه در گروه غدیر این است که ما با کمک شرکت‌های دانش بنیان و توان داخلی برای رسیدن به یک جریان پایدار انرژی تلاش می‌کنیم و رویکرد تکیه بر توان داخلی و استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه‌های مطرح ایران برای حل مسائل را داریم.
مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر افزود: با توجه به توافقات صورت گرفته قرار بر این شد که این پروژه با ظرفیت تولید 125 تن LNG و در 3 مرحله کار خود را انجام بدهد که فاز اول با 25 تن آغاز، فاز دوم 50 و فاز سوم نیز با 50 تن به پایان برسد که با توجه به شرایط موجود برای تامین مالی در شرکت‌هایی که دارای سهامدار هستند، گروه سرمایه‌گذاری غدیر از این تدبیر استقبال می‌کند.
وی در پایان تصریح کرد: ضروری است در زمینه‌های دیگری همچون افزایش بهره‌وری در صنایع نیز از کمک دانشگاه شریف و شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنیم، همچنین امیدواریم به زودی پیشنهادهای دانشگاه شریف در مورد صنایع مختلف نیز به این مجموعه ارائه و با پیگیری همکاران ما به مرحله اجرا برسد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها