معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد:
خشکسالی، کمبود آب و طعم نامناسب آب شرب اصفهانیها
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه برای جبران کمبود آب ناشی از خشکسالی آب شرب را با رعایت همه مراحل بهداشتی از چاه تأمین میکنیم، گفت: آب آشامیدنی اصفهان که از چاه تأمین میشود، سالم است، اما کیفیت آن بسیار پایین بوده و به اصطلاح طعم خوبی ندارد.
اعتمادآنلاین| کمال حیدری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان امروز(یکشنبه) در نشست خبری دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: در پی تشدید خشکسالی در اصفهان، تصفیه آب چاه برای تأمین آب شرب در دستور کار قرار گرفت و اکنون بخشی از آب مصرفی مردم اصفهان از تصفیه آب چاهها تأمین میشود.
وی با تأکید بر اینکه پیش از مصرف، سلامت آب آشامیدنی بررسی میشود، تصریح کرد: نظارت بر سلامت و بهداشتی بودن آب بر عهده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و تأمین آب، بر عهده شرکت آب و فاضلاب استان است.
رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان خاطرنشان کرد: تغییر مزه و طعم آب شرب به معنای ناسالم بودن آن نیست، بلکه روزانه 1100 نمونه آب در استان سنجش سلامت میشود.
وی ادامه داد: نارضایتیها در تماسهای مردمی بهعلت کیفیت آب آشامیدنی بوده که مردم از طعم و مزه آب شرب گلایه دارند، مردم اصفهان چون سالها آب تصفیه شده مصرف میکردند و ذائقه آنها به این نوع آب عادت کرده، اکنون بهعلت پایین آمدن کیفیت آب ناراضی هستند.
وی خاطرنشان کرد: بار میکروبی و شیمیایی آب چاه کنترل شده است و تمام املاح آن در حد مطلوب است.
روند تشکیل پرونده الکترونیک سلامت در اصفهان به کندی پیش میرود
حیدری همچنین در خصوص وضعیت پرونده الکترونیک سلامت در اصفهان گفت: تاکنون 40 درصد جمعیت ثبت نام شده در کلانشهر اصفهان دارای پرونده الکترونیک سلامت شدهاند.
وی افزود: تشکیل این پروندهها در شهرستانهای اصفهان موفقتر بوده و تقریباً 90 درصد جمعیت شهرستانها پرونده الکترونیک سلامت فعال دارند، اما این طرح در کلانشهر اصفهان بهعلت فرهنگ نادرست مراجعه کمتر مردم به مراکز ثبتنام و دسترسی بیشتر به مطبهای خصوصی با کندی پیش میرود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: برای تسریع روند ثبت پروندههای الکترونیکی در شهر اصفهان، از روشهای تشویقی و اجباری استفاده خواهیم کرد به گونهای که کارمندان را ملزم به مراجعه و تشکیل پرونده کنیم و یا اینکه از والدین در زمان ثبتنام فرزندانشان بخواهیم حتماً با خانواده برای تشکیل پرونده الکترونیک سلامت مراجعه کنند.
وی همچنین افزود: از پتانسیل مراکز خیریه و خصوصی در استان نیز برای پوشش بیشتر استفاده خواهیم کرد.
حیدری با اشاره به اینکه جمعیت کشور به سمت افزایش جمعیت سالمندی در حرکت است، گفت: هدف ما داشتن سالمندانی سالم است و برای این منظور از روشهای آموزشی برای ارتقای سلامت جامعه استفاده میکنیم.
پاداش بازنشستگان علوم پزشکی در صورت وصول از سوی دولت داده میشود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این نشست در پاسخ درباره تعویق پاداش بازنشستگان علوم پزشکی گفت: تأمین اعتبار پرداخت پاداش بازنشستگان بر طبق تصویب هیئت دولت، بر عهده خزانه است که تا امروز، دانشگاه علوم پزشکی هیچ پولی بابت این موضوع دریافت نکرده است.
«طاهره چنگیز» با بیان اینکه در بودجه سال 96 رقمی برای تأمین پاداش بازنشستگان تعیین نشده بود، اظهار کرد: امسال مبلغی برای این منظور تصویب شده است که در صورت وصول به دانشگاه علوم پزشکی، به بازنشستگان داده خواهد شد.
وی با بیان اینکه رقم این پاداش بسیار بالا و حدود 25 الی 30 میلیارد است، اضافه کرد: اولویت وصول پاداش به بازنشستگان آموزش و پرورش داده شده و در مرحله بعد بازنشستگان علوم پزشکی بر اساس اولویت قرار دارند.
وی درباره وضعیت دانشگاه علوم پزشکی در تشکیل پرونده های الکترونیک سلامت نیز گفت: گزارش ها در سامانه وزارت بهداشت بر اساس راستی آزمایی بر مبنای پیامک تشکیل شده و طبق بازخوردهای اعلام شده به وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در رتبه بالایی نسبت به دیگر دانشگاه های علوم پزشکی در کشور قرار دارد.
چنگیز درباره تخلفات مختلف در حوزه پزشکی گفت: در سال گذشته تعاملات خوبی با سازمان نظارت صورت گرفته و رویکرد سازمان نظام پزشکی در بررسی تخلفات، اجرای اقدامات پیشگیرانه بر طبق منشور حقوقی پزشکان و صیانت از آن است که به زودی بر اساس این پروتکل، از تخلفات پیشگیری خواهیم کرد.
وی با تأکید بر اینکه روشنگری، تبیین، اطلاعرسانی و برخورد رویکرد پیشگیری از تخلفات است، افزود: سازمان نظام پزشکی استان بر طبق این دستورالعمل ارتباط میان پزشکان، داروخانه ها و آزمایشگاه ها را بررسی خواهد کرد.
45 دانشجوی خارجی متقاضی تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هستند
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز درباره پذیرش دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: جذب دانشجوی بین الملل یکی از مفاد اسناد بالادستی است که اکثر دانشگاه های کشور در این راستا اقدامات خد را آغاز کرده اند.
«محمدرضا صبری» با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این زمینه از دیگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور کمی عقب تر است گفت: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در راستای ماموریت بین المللی، اقدام به فراخوان جذب دانشجوی غیر ایرانی در سال تحصیلی جدید کرده است.
وی ادامه داد: تاکنون 45 متقاضی از کشورهای هند، پاکستان، افغانستان و عراق متقاضی تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شدهاند.
صبری گفت: این دانشجویان در رشتههایی مانند پزشکی عمومی، دندانپزشکی، کارشناسی پرستاری، مامایی و اتاق عمل، میکروبیولوژی، آناتومی، انگلشناسی، طب ایرانی و داروسازی جذب میشوند.
وی افزود: تدریس دانشجویان به زبان لاتین است و بر طبق تفاهم نامه همکاری با دانشگاه اصفهان، زبان فارسی نیز به این دانشجویان آموزش داده میشود.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید