مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی :
56 نقطه نیروگاه خورشیدی ایجاد شد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر 56 نقطه نیروگاه خورشیدی در استان ایجاد شده است.
اعتمادآنلاین| محمد ابراهیم شرکاء مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی اظهار کرد: شرکت توزیع برق استان از سال 79 آغاز به کار و در سال 83 با تشکیل استان خراسان جنوبی عملا به عنوان شرکت توزیع برق خراسان جنوبی فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت تولید برق در استان 711 مگاوات است، افزود: 131 فیدر فشار متوسط در سطح استان وجود دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اشاره به اینکه طول خطوط فشار متوسط استان به 12 هزار و 565 کیلومتر رسیده است، گفت: در حال حاضر بیش از 359 هزار مشترک در استان وجود دارد که از این تعداد چهار هزار و 900 مشترک کشاورزی هستند.
وی با بیان اینکه در هر کیلومتر مربع از مساحت استان 2.38 مشترک وجود دارد است در صورتی که این رقم در کشور به 21 مشترک در هر کیلومتر مربع می رسد، عنوان کرد: سالانه متوسط سرانه هر مشترک در استان چهار هزار و 300 کیلووات ساعت است.
سرانه خاموشی استان یک هفتم متوسط کشوری
شرکاء با اشاره به اینکه متوسط مصرف مشترکین خانگی استان یک هزار و 437 کیلووات ساعت در سال است، بیان کرد: در حال حاضر 100 درصد جمعیت روستایی بالای 10 خانوار استان از نعمت برق برخوردار هستند.
وی با بیان اینکه سرانه خاموشی مشترکین در استان یک هفتم متوسط کشوری است، اظهار داشت: علی رغم پراکندگی شهرها اما پایداری شبکه برق در استان مطلوب است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اشاره به اینکه منافع حاصل از تفاوت تلفات با میانگین کشوری در اقتصاد ملی سالانه بالغ بر 44 میلیارد تومان است، افزود: پرتی انرژی در سال گذشته در استان 7.26 درصد بوده در صورتی که این رقم در میانگین کشوری 10.65 درصد بوده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 56 نقطه نیروگاه خورشیدی در استان ایجاد شده است، گفت: تا کنون 144 مشترک نیروگاه های خورشیدی خود را به مجموع یک هزار و 9 کیلووات احداث و به بهره برداری رسانده اند.
شرکاء با اشاره به اینکه Gis در سطح شرکت توزیع برق استان به صورت کامل پیاده سازی شده است، عنوان کرد: تعویض تیرهای برق فرسوده استان 738 هزار و 559 میلیون ریال اعتبار نیاز دارد.
42 میلیارد تومان مطالبات شرکت برق خراسان جنوبی
وی با بیان اینکه در حال حاضر اعتبارات فصل انرژی برابر قانون و دستور العمل بودجه صرفا برای توسعه و بهینه سازی شبکه های روستایی استان صرف هزینه می شود، اظهار داشت: در استان خراسان جنوبی که اغلب متقاضیان و به ویژه در روستاها تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند واگذاری انشعابات رایگان است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اشاره به واقعی نبودن قیمت های انرژی و انشعابات، بیان کرد: قیمت تمام شده هر کیلووات ساعت برق از قیمت فروش تکلیفی برق بسیار بیشتر است.
وی با بیان اینکه سالانه حدود 100 میلیارد تومان انرژی به فروش می رسانیم اما در حال حاضر 42 میلیارد تومان مطالبات داریم، افزود: متوسط قبض خانگی استان در هر دوره 27 هزار تومان است.
منبع: مهر
دیدگاه تان را بنویسید