سید احمد علمالهدی:
تاسیس سازمان یونسکو حرکتی استکباری است
نماینده ولیفقیه در استان خراسانرضوی گفت: تاسیس سازمان یونسکو و فعالیت بینالمللی سازی فرهنگ و آموزش در دنیا یک حرکت استکباری به تمام معنا از جریانهایی بود که در حاشیه ارتباطات جهانی میخواستند حاکمیت دنیا را در دست بگیرند.
اعتمادآنلاین| آیتالله سیداحمد علمالهدی نماینده ولیفقیه در استان خراسانرضوی ظهر امروز در دیدار مسئولان و برگزیدگان جشنواره مفلحون خراسانرضوی اظهاد داشت: سند تحول حاکی از واقعیتی است که نه تنها واقعیت بومی در داخل کشور ما بلکه یک واقعیت جهانی است، توسعه ارتباطات امروز آمیزش خاصی در فرهنگها به وجود آورده است.
وی گفت: تاسیس سازمان یونسکو و فعالیت بینالمللی سازی فرهنگ و آموزش در دنیا یک حرکت استکباری به تمام معنا از جریانهایی بود که در حاشیه ارتباطات جهانی میخواستند حاکمیت دنیا را در دست بگیرند و فکر کردند برای اینکه موانع سر راه این جریان جهانخواری جهان استکبار را از میان بردارند باید فرهنگها یکپارچه شود و با یکنواختی فرهنگها، یک فرهنگ دیکته شده کاملا بیدردسر برای توسعه فرهنگ استکبار جهانی فراهم شود.
نماینده ولیفقیه در استان خراسانرضوی ادامه داد: این حرکتی بود که بعد از جنگ جهانی دوم زیر پوشش سازمان ملل شروع شد و مقداری هم در کشورهای جهان سوم مسئله پیش رفت؛ اما توسعه ارتباطات اجازه نداد این نوشابه گوارا به کام استکبار ریخته بشود، آنها توسعه ارتباطات را نردبانی برای تشکیل حکومت جهانی میدانستند.
آیت الله علم الهدی خاطرنشان کرد: نخستین اثر توسعه ارتباطات، به همریزی فرهنگهای مختلف و مرزشکنی فرهنگها در دنیا بود، آن نقشه به کلی از بین رفت و این مرزشکنی، فرهنگهای مختلف دنیا را به صورت یک میدان رقابت فرهنگی درآورد و اینکه یک فرهنگ دیکته شده استکبارپرور از طریق سازمان یونسکو بخواهد همه ملتها را فرا بگیرد اما این نقشه، نقش برآب شد.
امام جمعه مشهد مقدس افزود: امروز ما در یک فضای تحول جهانی زندگی میکنیم که مرزهای فرهنگی در دنیا فرو ریخته و یک میدان وسیع برای رقابتهای فرهنگی در دنیا به وجود آمده؛ درست است که به ظاهر ابزار و امکانات قدرتهای استکباری در این میدان بیشتر است اما باطن مطلب طور دیگری است.
آیتالله علم الهدی ادامه داد: وقتی رقابت فرهنگی در دنیا به وجود بیاید و مردم دنیا آزادانه در برابر این رقابت فرهنگی ملتها قرار بگیرند تنها ابزار ارتباطی و رسانه نمیتواند نقش اول را ایفا کند، درست است که دارای نقش موثر است اما وقتی فرهنگها به فطرتهای انسانها عرضه شود و جریانهای فطری در ضمیر ناخودآگاه انسانها به بیداری برسند؛ طبیعی است در این میدان، فرهنگی برنده است که فرهنگ منطبق و برابرتر با گرایشهای فطری انسان باشد. مثال بارز این مطلب گرایش امروز جهان به اسلام و مسلمانان و مذهب شیعه است که با هیچ زمانی قابل مقایسه نیست در حالی که تمام فعالیت رسانهها در جهت اسلامستیزی است.
وی اظهار داشت: هانتینگتون؛ مشاور عالی کاخ سفید گفت قرن 21 قرن جنگ تمدنها است؛ زیرا توسعه ارتباطات مرزهای فرهنگی را کنار زده و فرهنگها وارد یک میدان رقابت شدند و این تمدنها هستند که با هم مبارزه میکنند و اگر در این جنگ شکست بخورید و عقب بمانید نمیتوانید با قدرتهای عظیم اقتصادی و ناوگانهای جنگی سیادت جهان را به دست بیاورید.
آیتالله علمالهدی ادامه داد: سند تحولی که مقام معظم رهبری برای آموزش و پرورش تاکید کردند تهیه شود؛ مبتنی بر یک واقعیت جهانی بود و آن تحولی بود که در دنیا بهوجود آمد، مسائل و مشکلات اقتصادی مخصوص ما نیست و همه دنیا درگیر آن هستند؛ امروز مشکلات اقتصادی کشورها بیشتر از ما نباشد کمتر نیست، اما بعضیها فکر میکنند اگر ما روابط سیاسی خود را کاملا براساس معادلات جهانی استکبار در دنیا تنظیم کنیم، مشکلات ما حل میشود که این تفکر غلطی است.
وی بیان کرد: امروز در فرانسه میبینیم که مطالبات مردم را با سرکوب و گلوله جواب میدهند؛ در کشوری که مهد دموکراسی بوده و متولی جهانی دموکراسی در گذشته معرفی شده این طور با حرکتهای سرکوبگری و دیکتاتوری در برابر مطالبات مردم روبرو میشود. امروز اقتصاد، برش خود را در یک نظام سرمایهداری از دست داده؛ بنابراین نمیشود آقایی، سیادت حتی آرامش را با برنامه ریزیهای اقتصادی تامین کرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: امروز روز تحول جهانی از نظر مسائل فرهنگی و تمدنی است؛ در مسائل فرهنگی و تمدنی هم اسلام جلوتر از همه قرار دارد؛ هرچقدر ما بتوانیم در توسعه دین و اسلام هم درون جامعه خود و در عرصههای بیرونی و تبلیغاتی کار کنیم؛ در حقیقت در تامین سیادت و آقایی اسلام بر دنیا کار کردهایم و تا این سیادت اسلام بر دنیا ثابت نشود و زمینه جهانی به وجود نیاید، وجود مقدس امام زمان(عج) ظهور نخواهند کرد.
وی افزود: حوزه تعلیم و تربیت نیز باید دچار تحول شود؛ مشکل امروز ما در حوزه تعلیم و تربیت این است که بیش از آنکه تکیه ما بر پرورش باشد براساس آموزش است؛ تعلیم و تربیت مثل کار خراطی است که حوصله بسیار میخواهد تا درست انجام شود.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی تصریح کرد: بهترین روش تربیتی این است که رشد اجتماعی دانشآموز را با یک سلسله فعالیتهای مسئولیتی در دوران دانشآموزی بالا ببریم، مسئله اجرای برنامه مفلحون و اجرای امر به معروف و نهی از منکر در قشر دانش آموز بزرگترین وسیله و ابزار برای این رشد است و این، یک حرکت بکر و ارزشمندی است که برای نسل ما لازم است و استعدادها را به سمت رشد اجتماعی هدایت میکند.
منبع: تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید