رییس انجمن قطعهسازان ایران
تحریم قطعات خودرو،تلاش برای توقف تولید ملی/ نباید مغلوب شرایط شویم
رییس کمیسیون تسهیل کسب و کار اتاق تهران با اشاره به اهمیت تولید داخلی در شرایط تحریم گفت: میتوان از تحریمها با برنامهریزی صحیح به نفع کشور فرصتهایی را ایجاد کرد.
اعتمادآنلاین| محمدرضا نجفیمنش در همین مورد اضافه کرد: هیچ کس از تحریمها استقبال نکرده و آن را پدیده مثبتی نمیبیند اما نباید دست روی دست بگذاریم و اجازه دهیم مغلوب شرایط شویم.
رییس انجمن قطعهسازان ایران در ادامه توضیح داد: هدف اصلی تحریمها جلوگیری از پیشرفت کشور در زمینه های مختلف و عدم خودکفایی آن است. برای مثال اولین تحریمها را بر قطعات خودرو اعمال شد نه خودرو، دلیل این اقدام چیزی جز تلاش برای توقف تولید ملی نیست.
نجفی منش در ادامه اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی را راه حل عبور از این شرایط وصیانت از تولید داخلی دانست و افزود: برای حل این مشکل و عبور از تحریمها باید اقتصاد مقاومتی را در پیش گرفته و حداکثر سازی ساخت داخل را در دستور کار جدی قرار دهیم و تا جایی که امکان دارد ضعفهای خود را در این زمینه پیدا کنیم.
وی در همین راستا پیشنهاد داد: به همین علت میتوانیم در همین مورد نمایشگاهی از نداشتههایمان برگزار کرده و بررسی کنیم که در کشور به چه اقلامی نیازمند هستیم و از تمام تولیدکنندگان به خصوص شرکتهای دانشبنیان و... دعوت کنیم تا بررسی کنند چگونه میتوان این اقلام را داخلیسازی کرد و در واقع تولید آنها را تا هرچقدر که امکان دارد داخلی سازی کرده و از حداکثر توان داخلی بهره جست.
رییس کمیسیون تسهیل کسب و کار اتاق تهران در همین مورد ادامه داد: در حال حاضر 74درصد اقلام وارداتی در کشور مواد اولیه و قطعات واسطهای بوده و این نشاندهنده وابستگی صنعت کشور است. بنابراین کلید موفقیت ما این است که وابستگی را از طریق داخلیسازی به حداقل برسانیم و علاوه بر این واردات مواد اولیه ضروری را تسهیل کنیم.
نجفیمنش تشکیل اتاق فکر بخش خصوصی که توسط وزیر صمت مطرح شده را نیز در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی و عبور از تحریم دانست و اضافه کرد: با توجه به سابقه رحمانی در اتاق بازرگانی انتظار تصمیمات اینچنینی برای تعامل با بخش خصوصی از طرف او میرفت و این روش بسیار خوبی است که امکان یک تصمیم بهتر را فراهم میکند
وی در همین مورد گفت: در وضعیت اقتصادی کنونی که میتوان گفت شرایط خاصی را به وجود آوردهاست لازم است بهترین استفاده را از ظرفیتهای در دسترس ببریم تا این کار انجام گیرد.
منبع: شاتا
دیدگاه تان را بنویسید