وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات :
اقتصاد هوشمند نباید رانتی شکل بگیرد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد : اقتصاد هوشمند نباید رانتی شکل بگیرد و صرفا در اختیار چند شرکت خاص قرار بگیرد؛ از سویی دیگر ایجاد شهر هوشمند نیاز به زیرساختهای مورد نیاز و اتصال سامانهها به زیرساخت دولت الکترونیکی دارد.
اعتمادآنلاین| محمد جواد آذری جهرمی، در دومین همایش تهران هوشمند با اشاره مدیریت هوشمند در پایتخت کشور گفت: پارامترهایی از هوشمند سازی تهران هم اکنون در سطح شهر مشاهده میشود اما در کنار آن باید ارزیابی مورد توجه قرار بگیرد و ببینیم امروز باید کجا میبودیم ولی کجا هستیم.
وزیر ارتباطات ادامه داد: در حال حاضر به سوی مدیریت هوشمند شهری در حال حرکت هستیم اما تا هوشمندی فاصله بسیار زیادی باقیمانده است؛ در راهکارهای رفع چالشهای شهری کمتر از فناوری اطلاعات استفاده میشود که آن این مسئله اصلاح شود و مورد توجه قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: فناوری اطلاعات بخشی از راهکار رفع چالشهای شهری است؛ دولت الکترونیک راهحل فناوری اطلاعات برای کاهش مراجعات حضوری مردم به دستگاههای دولتی است که حجم تردد و اتلاف وقت را کاهش میدهد و آن باید مورد توجه قرار بگیرد.
آذری جهرمی تصریح کرد: شهر هوشمند یک اقتصاد است که شرکتهای دانش بنیان و استارت آپی زیادی در حوزه تولید سنسور، نرم افزار و تحلیل داده فعالیت دارند که برای فعالیت نیاز به بازار دارند که برای همین منظور باید به شهر هوشمند توجه ویژه داشت.
وی افزود: باید در زمان تعیین مقررات بر بومی بودن تجهیزات تاکید شود؛ شهرداری تهران به عنوان سیاستمدار و مقررات گذار به مسئله شهر هوشمند در راستای تحقق اقتصاد و تحول دیجیتالی توجه کند.
آذری جهرمی با اشاره به اقتصاد هوشمند اظهار داشت: اقتصاد هوشمند نباید رانتی شکل بگیرد و صرفا در اختیار چند شرکت خاص قرار بگیرد؛ از سویی دیگر ایجاد شهر هوشمند نیاز به زیرساختهای مورد نیاز و اتصال سامانهها به زیرساخت دولت الکترونیکی دارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره دولت الکترونیک و اهمیت این زیرساخت الکترونیکی گفت: دولت الکترونیک امروزه دیگر شعار نیست و امسال میتوانیم بگوییم که مصادیقی را در حوزه دولت الکترونیک داریم و اتصال شهرداری به دولت الکترونیک خدمات جدیدی را در اختیار شهروندان قرار میدهد.
وی ادامه داد: باید برنامههایی برای افزایش سطح آگاهی شهروندان برگزار کرد و شکلگیری شهروند دیجیتال از اهمیت بالایی برخوردار است؛ سامانه شفافیت حرکت خوبی است اما اگر شهروند درخواست پیگیری داشت چه باید بکند این مسیله بسیار مهمی است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به کیوسکهای هوشمند شهرداری گفت: این تجهیزات عملکردهای متنوع و خوبی دارند اما مردم کیوسک را با عابر بانک اشتباه میگیرند و باید با افزایش سطح دانش شهروندان آگاهیهای لازم انجام شود.
وی در پایان با بیان این که خدمات هوشمند زندگی را متحول میکند گفت: خدمات هوشمند را مردم احساس میکنند و امیدوارم شهر تهران با فناوری اطلاعات جایی بهتر برای شهروندان باشد.
منبع: ایبِنا
دیدگاه تان را بنویسید