کد خبر: 251419
|
۱۳۹۷/۰۹/۲۴ ۱۱:۰۱:۰۰
| |

صنعت پوشاک متاثر از واردات قاچاق/ برخورد با عرضه کنندگان قاچاق راه بازگشت رونق به تولید داخل

صنعت پوشاک که از صنایع ریشه دار کشور به شمار می‌رود تحت تاثیر قاچاق 3 میلیارد دلاری قرار دارد و حال و روز خوشی ندارد.

صنعت پوشاک متاثر از واردات قاچاق/ برخورد با عرضه کنندگان قاچاق راه بازگشت رونق به تولید داخل
کد خبر: 251419
|
۱۳۹۷/۰۹/۲۴ ۱۱:۰۱:۰۰

اعتمادآنلاین| صنعت پوشاک کشور که جزو صنایع قدیمی و ریشه دار کشور به شمار می‌رود طی سال‌های اخیر به دلیل حجم زیاد واردات قاچاق اوضاع مناسبی ندارد و تولیدکنندگان این بخش گلایه‌های زیادی در این باره دارند.

بسیاری از واحد‌های فروش پوشاک در سطح شهر پر از پوشاک خارجی هستند که به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند و فاقد نمایندگی قانونی هستند، اما به راحتی در دسترس قرار دارند.

از طرفی دولت واردات پوشاک را ممنوع کرد تا از تولید داخل حمایت کند این در حالی است که واردات قانونی پوشاک در سال حدود 60 میلیون دلار است و این ممنوعیت نمی‌تواند کمک آنچنانی به صنعت پوشاک کشور کند در حالی که حجم ورود قاچاق چندین برابر این رقم است.

سعید جلالی قدیری پیش تر در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان گفته بود: آنچه صنعت پوشاک را تحت تاثیر قرار می‌دهد قاچاق است.

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفته بود: حجم سالانه قاچاق پوشاک به کشور حدود 3 میلیارد دلار است و با ممنوعیت واردات فقط جلوی دو درصد گرفته شده است که هیچ تاثیری برای تولید ندارد.

به گفته وی؛ مصوبه واردات پوشاک مصوبه‌ای نیست که به درد صنعت پوشاک کشور بخورد و مشکلات را برطرف کند بلکه باید فکر اساسی برای کاهش قاچاق صورت بگیرد.

با توجه به گذشت چند ماه از ممنوعیت واردات پوشاک اما، همچنان می‌توان به راحتی پوشاک خارجی که به صورت قاچاق وارد شده را از سطح بازار خریداری کرد.

طبیعتا برخورد جدی با پدیده قاچاق عزمی جدی می‌طلبد و در این بین دستگاه‌های متولی باید با هماهنگی بیشتر در این زمینه اقدام کنند.

البته در هفته جاری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد، از ابتدای دی ماه سال جاری برخورد با عرضه کنندگان پوشاک قاچاق را آغاز می‌کند و این می‌تواند پیام نویدبخشی برای صنعت پوشاک کشور باشد و امیدوار بود با آغاز برخورد با عرضه کنندگان پوشاک قاچاق، بار دیگر چرخ تولید داخلی این صنعت مجددا به گردش درآید و این صنعت به روز‌های خوب خود برگردد.

منبع: میزان

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها