معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور:
برای اشتغال و تولید در روستاها باید تحرکی صورت بگیرد
محمد امید معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور اعلام کرد: برای اشتغال و تولید در روستاها باید تحرکی صورت بگیرد مهمترین دغدغه ما استفاده مناسب از منابع مالی در حوزههای روستایی است.
اعتمادآنلاین| جلسهای با حضور محمد امید، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، ابولفضل رضوی، معاون سابق توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، کاوه معراجی معاون برنامهریزی و امور زیر بنایی، منوچهر رزمجو معاون سرمایه گذاری، فرهنگی و اجتماعی و همچنین با حضور مدیران کل دفاتر روستایی و شوراهای استان داریهای سراسر کشور در محل سالن جلسات ساختمان کوثر ریاست جمهوری برگزار شد.
محمد امید در این نشست گفت: این جلسه با هدف شنیدن نظرات همکاران استانی پیش بینی شده است. ما اکنون در شروع یک حرکت جدید هستیم به این معنی که جنبههای مختلف کار خود را مد نظر قرار دهیم.
وی با اعلام تشکر از آقای رضوی و اقدامتی که انجام داده است، گفت: نتایج کارهای آقای رضوی در سراسر روستاها قابل مشاهده است. مسیری که ما در حال حاضر داریم ادامه فعالیتهای ایشان است از این رو از او درخواست میکنم راهنماییاش را مثل قبل از ما دریغ نکند. برای اشتغال، پویایی و تولید روستا باید تحرکی صورت بگیرد. مهمترین دغدغه ما استفاده مناسب از منابع مالی در حوزههای روستایی است.
رضوی معاون سابق توسعه روستایی و مناطق محروم کشور عنوان کرد: خداوند خیلی شماها را دوست دارد که در مسئولیتهای روستایی مشغول هستید و مسئولیتهایی در این زمینه به شما محول شده است. هر کسی در این عنوان خدمت میکند مورد محبت خدواند قرار گرفته است. ضمن اینکه مستند کردن فعالیتها اهمیت زیادی دارد تا به نوعی به عنوان یک ثروت برای آینده ثبت شود.
رضوی اضافه کرد: روز آخری که در جمع دوستان بودم گفتم تشکیل اتحادیهها در استانها از کارهای واجب است. در خواست میکنم بحث تشکیل زنجیره و تشکیل اتحادیه برای حوزههای گردشگری جدی گرفته شده و پیرو آن اقدام شود.
او در پاسخ به این سوال که توسعه یا پیشرفت کدام صحیحتر است گفت: با توجه به آیههای سوره اسرا خدواند میفرماید به فرزندان انسان کرامت داده شده است. لذا کاملتر از توسعه و پیشرفت جامعه، مورد تکریم قرار گرفتن آن جامعه است. مانند جامعهای که انسان محور است و انسانیت در آن حرف اول را میزند.
معاون سابق توسعه روستایی و مناطق محروم کشور اظهار داشت: هدف از ایجاد حکومت قسط و عدل این نیست که درجا بزنیم، بلکه ابزاری است برای نزدیکی بیشتر انسانها به خدواند. قطعا خدمتی از ما قبول خواهد شد که ما را به خداوند نزدیک کند. عقل، علم و تجربه را باید کنار هم گذاشت و به سرنوشت گذشتگان بنگریم و بعد با دیگران مشورت کنیم.
در این جلسه هر یک از مدیران استانی حوزه روستایی بکی از تجربیات موفق خود در استات مربوطه را مطرح کردند.
منبع: ایلنا
دیدگاه تان را بنویسید