عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اعلام کرد؛
تامین 2درصد برق کشور از طریق انرژیهای تجدیدپذیر/ اصلیترین مشکل کشور خودتحریمی ازسوی مسئولان است/ حداقل 30 کشور جهان در حال استفاده از انرژی تجدیدپذیر هستند/ ارائه تسهیلات بانکی با کارمزد اندک؛ راهکار افزایش استفاده از انرژیهاینو
علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اصلیترین مشکل در ایران را خودتحریمی ازسوی مسئولان دانست و عنوان کرد: ارائه تسهیلات بانکی یکی از راهکارهای افزایش استفاده از انرژیهای نو به شمار میآیند و متاسفانه کمتر از 2درصد برق کشور از طریق انرژیهای تجدیدپذیر تامین میشود.
اعتمادآنلاین| علیرضا سلیمی با اشاره به وضعیت توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، گفت: نیروگاههای خورشیدی و بادی باوجود داشتن متقاضی ازسوی مردم و بخش خصوصی در حوزه انتخابیه اینجانب احداث نشده و مسئولان همکاری لازم را ندارند.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با اعتقاد به اینکه اصلیترین مشکل در ایران خودتحریمی ازسوی مسئولان است، افزود: بوروکراسی شدید اداری، عدم حمایت از سرمایهگذار و تولیدکننده و بخش خصوصی ازجمله موارد این خودتحریمی به شمار میآیند.
وی با بیان اینکه در محلات و دلیجان با وجود آفتابگیر بودن حتی یک مگاوایت برق از طریق انرژیهای خورشیدی و بادی تولید نمیشود، ادامه داد: قرار بود کارخانه تولید پنلهای خورشیدی در این شهرها احداث شود اما همکاری لازم ازسوی مسئولان استانی و شهری با بخش خصوصی نشد.
سلیمی درباره راهکارهای افزایش استفاده از انرژیهای نو، گفت: استفاده از ظرفیت انرژیهای نو نیاز به مشوقهای سرمایهگذاری، ارائه تسهیلات بانکی با کارمزد اندک و تامین زیرساختهای لازم دارد.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس با اشاره به اینکه اکنون کمتر از 2درصد برق کشور از طریق انرژیهای تجدیدپذیر بادی و خورشیدی تامین میشود، اضافه کرد: دسترسی آسان و نامحدود، رایگان بودن، قابلیت تجدیدپذیری و عدم آلودگی زیست محیطی از مهمترین مزیتهای انرژیهای پاک به شمار میآیند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با یادآوری اینکه حداقل 30 کشور جهان در حال استفاده از انرژی تجدیدپذیر هستند که بیش از 20درصد از انرژی مصرفی را تامین میکند، اظهار کرد: تغییرات آب و هوایی و گرمایش زمین در کنار قیمتهای بالای نفت باعث شده است که قوانین، انگیزهها و سرمایهگذاریهای کشورها بر روی انرژی تجدیدپذیر بیشتر شود، هزینهها، قوانین و سیاستهای جدید نیز به رشد این صنعت کمک کرده است.
منبع: خانهملت
دیدگاه تان را بنویسید