معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت مطرح کرد؛
ضرورت بینالمللی شدن واحدهای صنعتی کوچک و متوسط/ 820 هزار نفر در قالب حدود 42 هزار واحد تولیدی در شهرکهای صنعتی مشغول به کار هستند
محسن صالحینیا معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر ضرورت بینالمللی شدن واحدهای صنعتی کوچک و متوسط عنوان کرد: بینالمللی شدن واحدهای صنعتی کوچک و متوسط به صادرات موفق و ایجاد ارزش افزوده بیشتر این بنگاهها میانجامد.
اعتمادآنلاین| محسن صالحینیا گفت: این سازمان با بهکارگیری سیاستهای توسعهای مربوطه و فراهم آوردن زیرساختهای لازم، سعی دارد زمینههای رقابت پذیری صنایع را فراهم آورد.
وی اضافه کرد: سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران دارای یک ستاد مرکزی در تهران است و در همه استانها نیز یک شرکت تابعه دارد که مأموریتهای خود را در دو حوزه «ایجاد زیرساختها و توسعه شهرکهای صنعتی» و همچنین «توسعه صنایع کوچک» تعریف کرده است.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در ادامه به اهداف این سازمان در توسعه صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی نیز اشاره کرد و گفت: کارآفرینی، توسعه بازار، آموزش، تأمین مالی و توسعه خوشههای صنعتی، اهداف اصلی ما را در این سازمان تشکیل میدهد.
صالحینیا در ادامه با بیان اینکه هماکنون بیش از 800 شهرک و ناحیه صنعتی فعال در کشور وجود دارد، تصریح کرد: در این میان قریب به 820 هزار نفر در قالب حدود 42 هزار واحد تولیدی مستقر در این شهرکها مشغول به فعالیت هستند که اگر بخواهیم رقم افراد شاغل در آن را با سایر بخشهای صنعت مقایسه کنیم، از آمار خوب و قابل قبولی برخوردار است، بهطوری که تقریباً 45 درصد بخش صنعت را شامل میشود.
به گفته وی، بخش اساسی و مهمی از صنایع هایتک و پیشرفته در شهرکها و نواحی صنعتی سراسر کشور مستقر هستند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی در زمینه توسعه کسب و کار توانسته است بهخوبی برنامههای خود را اجرایی کند، ادامه داد: در طول 14 سال اخیر، بیش از 430 خوشه کسب و کار شناسایی شده و 94 پروژه خوشهای نیز هماکنون در بخشهای مختلف درحال انجام است.
صالحینیا تأکید کرد: موضوع آموزش، تحقیق و توسعه را با جدیت در دستور کار داریم؛ بهطوری که قریب به 800 هزار مدیر و کارشناس در دورههای آموزشی تخصصی این سازمان شرکت کردهاند و مراکز خدمات فنآوری و کسب و کار و کلینیکهای صنعتی را نیز بهعنوان طرحهای جدید و نوآورانه برای کمک به حوزه تولید و صنعت به راه انداختهایم.
وی با اشاره به برگزاری دو هزار و 400 تور صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی سراسر کشور اضافه کرد: با حمایت این سازمان، سالانه حدود پنج هزار واحد صنعتی کوچک و متوسط در نمایشگاههای مختلف داخلی و خارجی شرکت میکنند.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در ادامه با اشاره به علاقهمندی این سازمان در کسب تجارب بینالمللی برای توسعه صنایع کوچک و متوسط در کشور، از امضای 32 تفاهم نامه همکاری میان این سازمان با سایر کشورها، بهخصوص کشورهایی نظیر آلمان، ایتالیا، اتریش و بلغارستان خبر داد و گفت: ما در کنار تجارب گذشته علاقهمندیم از تجارب سایر کشورها استفاده و در عین حال تجربیات خود را به اشتراک بگذاریم.
صالحینیا به موضوع تأمین مالی واحدهای تولیدی از طریق فاینانس نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در این زمینه اقدامات خوبی در دوران پسابرجام انجام شد و با وجود مطرح شدن دوباره موضوع تحریمها، ما این برنامه را با قدرت ادامه میدهیم.
وی در پایان با بیان اینکه گام اصلی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در تمامی فعالیتها، بینالمللی کردن فعالیت SMEها در کشور است، تأکید کرد: اعتقاد ما بر این است که اگر SMEهای داخلی، در خارج از کشور فعالیت نداشته باشند، بهطور طبیعی نمیتوانند در اهداف و برنامههای جاری در زمینه صادرات و همکاریهای بینالملل موفقیتی کسب کنند.
منبع: ایلنا
دیدگاه تان را بنویسید