کد خبر: 292469
|
۱۳۹۸/۰۲/۲۰ ۱۰:۰۶:۲۸
| |

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی ایران:

برای کشت تابستانه نیاز به نقدینگی داریم

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی ایران گفت: اکنون ما از همه لحاظ آماده کشت تابستانه هستیم که این کشت می‌تواند کمک زیادی به تامین محصول مورد نیاز کشور بکند اما موضوع این است که با وجود آمادگی، نقدینگی نداریم.

برای کشت تابستانه نیاز به نقدینگی داریم
کد خبر: 292469
|
۱۳۹۸/۰۲/۲۰ ۱۰:۰۶:۲۸

اعتمادآنلاین| محمدرضا شمیلی مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی ایران در خصوص میزان خسارات وارد شده به مجموعه کشت و توسعه نیشکر و ادامه روند تولید این محصول در واحدهای زیرمجموعه این هلدینگ گفت: تولید شکر یک محصول ویژه است که هم کشاورزی و هم صنعتی محسوب می‌شود و به دلیل فرآیند تولید آن اگر خسارتی به آن وارد شود آثار آن سه ساله خواهد بود.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی ایران در خصوص دستور معاون اول رئیس جمهور برای وضعیت نیشکر گفت: ما با جلساتی که با استاندار خوزستان داشتیم مشکلات از طریق ایشان به معاون رئیس جمهور منتقل شد استان خوزستان بزرگترین قطب صنعت و کشاورزی توسعه نیشکر کشور است و بیشترین پرسنل و کارگر را در استان خوزستان دارد از طرف دیگر 40 درصد نیاز کشور به شکر در این استان تامین می‌شود.

وی ادامه داد: ما در سال 97 خشکسالی شدیدی داشتیم و نتوانستیم برای برخی از مزارع خود آب کافی تامین کنیم از طرف دیگر تحریم‌ها باعث مشکل در تامین قطعات شد، سپس باران شدیدی که اواخر سال گذشته داشتیم باعث شد که برداشت به تاخیر بیفتد و در نهایت در ابتدای سال شاهد آن سیلاب بزرگ بودیم اما در نهایت با تلاش پرسنل، مدیران و هیئت مدیره توانستیم این مشکلات را با کمترین ضایعات و هزینه‌ها پشت سر بگذاریم و مطابق آخرین برآورد خسارتی تحمیل شده به این مجموعه چهار هزار میلیارد تومان شده که عمدتا به محصولات وارد شده زیرا به محض اطلاع از خطر سیلاب ماشین‌آلات و قطعات اساسی به مناطق امن منتقل شد.

وی ادامه داد: این خسارت باعث کاهش نقدینگی ما شده و اگر به سرعت نتوانیم نقدینگی مورد نیاز را تامین کنیم وضعیت شرکت با مشکل خواهد شد. فرصتی برای کارهای اداری و کارشناسی نداریم اکنون ما از همه لحاظ آماده کشت تابستانه هستیم این کشت می‌تواند کمک زیادی به تامین محصول مورد نیاز کشور بکند اما موضوع این است که با وجود آمادگی، نقدینگی نداریم و منابع ما در زمان خشکسالی و سیلاب خرج شد و چیزی زیادی برای ما نمانده است.

منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها