محمد پژمان، معاون وزیر راه و شهرسازی:
سالانه 250 هزار نفر به جمعیت حریم شهرها افزوده میشود
طرحهایی که به منظور بهسازی بافتهای ناکارآمد اجرایی میشود، باید با وضعیت اقتصادی و اجتماعی مردم منطقه تناسب داشته باشد و اگر به این موضوع توجه نشود، قطعا در حوزه بازآفرینی به توفیقات چندانی دست پیدا نخواهد شد.
اعتمادآنلاین| محمد پژمان، معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بافتهای ناکارآمد در حریم شهرها درحال توسعه است و سالانه 250 هزار نفر به جمعیت این محدودهها افزوده میشود، غفلت از مطالعات اجتماعی را از نقایص جدی طرحهای بازآفرینی شهری در سنوات گذشته خواند و گفت: طرحهای بازآفرینی باید با وضعیت اقتصادی و اجتماعی ساکنان این بافتها تناسب داشته باشد.
پژمان که مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز است در همایش «بازآفرینی؛ همافزایی و همآفرینی»، با بیان اینکه بافتهای ناکارآمد در حریم شهرها درحال توسعه است، گفت: سالانه 250 هزار نفر به جمعیت این محدودهها افزوده میشود.
وی، محور اصلی بازآفرینی شهری را یک کار اجتماعی همراه با مجموعهای از اتفاقات کالبدی، فیزیکی، فرهنگی و ساختاری خواند و گام برداشتن در این زمینه را نیازمند وجود یک عزم و اراده ملی عنوان کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه یکی از نقایص جدی طرحهای بازآفرینی شهری در سنوات گذشته، غفلت از مطالعات اجتماعی است، افزود: طرحهایی که به منظور بهسازی بافتهای ناکارآمد اجرایی میشود، باید با وضعیت اقتصادی و اجتماعی مردم منطقه تناسب داشته باشد و اگر به این موضوع توجه نشود، قطعا در حوزه بازآفرینی به توفیقات چندانی دست پیدا نخواهیم کرد.
وی در بخش دیگری از سفر خود به خراسان رضوی با علیرضا رزمحسینی، استاندار خراسان رضوی دیدار و عنوان کرد: با تفویض اختیارات شرکت بازآفرینی شهری به هیأت اجرایی سه نفره در استان، از این پس اقدامات در حوزه بازآفرینی از طریق این هیأت و به دور از بروکراسیهای پیچیده اداری طی خواهد شد.
پژمان افزود: هیات اجرایی بازآفرینی شهری متشکل از معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی و شهردار مشهد است و هرگونه تصمیمگیری در زمینه بازآفرینی سکونتگاههای غیررسمی و بافتهای ناکارآمد برعهده این هیأت خواهد بود.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در بخش دیگری از این دیدار گفت: یک عامل اجرایی برای هیأت سه نفره به پیشنهاد شهردار مشهد انتخاب شود و هیأت اجرایی مذکور نمونه ای از مدیریت واحد خواهد بود به طوریکه تمامی فرآیندهای قانونی در حوزه بازآفرینی اعم از اعطای تسهیلات و صدور پروانه های ساختمانی از این طریق پیگیری و انجام خواهد شد.
پژمان، نوسازی بافتهای ناکارآمد شهری را امری بالینی خواند و افزود: این امر به این معنی است که مسائل آن به صورت لحظهای بروز پیدا میکند و رفع مشکلات این چنینی نیازمند تصمیمگیری لحظهای است.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین عنوان کرد: محوریت اجرای الگوی بازآفرینی شهری با شهرداری مشهد خواهد بود.
منبع: خبرآنلاین
دیدگاه تان را بنویسید