کد خبر: 324762
|
۱۳۹۸/۰۵/۰۵ ۰۹:۳۴:۲۹
| |

تحت فشار مقامات آمریکایی؛

فدکس عامدانه یکصد بسته شرکت هواوی را توقیف کرد

مقامات چینی به سرنخ‌هایی دست یافته‌اند که نشان می‌دهد شرکت پست سریع «فدکس» برخلاف ادعای خود، بیش از یکصد بسته مربوط به شرکت هواوی را نه سهوا، بلکه عامدانه توقیف کرده است.

فدکس عامدانه یکصد بسته شرکت هواوی را توقیف کرد
کد خبر: 324762
|
۱۳۹۸/۰۵/۰۵ ۰۹:۳۴:۲۹

اعتمادآنلاین| نهادهای چین در رسیدگی قانونی اخیر به پرونده شرکت پست سریع فدکس درباره ارسال اشتباه بسته پست متوجه شد که ادعای فدکس درباره «عملکرد اشتباه» خود برای ارسال بسته‌های مربوط به شرکت هواوی چین به آمریکا با واقعیات هماهنگ نیست. علاوه بر این، نهادهای چینی سرنخ‌هایی از تخلفات فدکس مبنی بر مظنون شدن به توقیف بیش از یک صد بسته مربوط به شرکت هواوی، به دست آورد.


به گزارش رادیو بین المللی چین، چین با اعلام تازه‌ترین نتیجه رسیدگی، پاسخگوی نگرانی‌های مردم بوده و عزم راسخ خود درباره حفاظت از حقوق مشتریان بر اساس قانون را نشان داده است. چین نیز با این عملکرد اعلام می‌کند که هر شرکت و شخصی که در چین فعالیت می‌کند، اختیاراتی فراتر از قانون ندارد و شرکت فدکس درباره تخلفات خود باید به مشتریانش پاسخگو باشد.

شرکت فدکس به عنوان یک شرکت بزرگ پست سریع آمریکا بیش از 30 سال پیش فعالیت خود را در چین آغاز کرده و با قوانین و مقررات چین آشنا بوده است. با این حال، پس از قرار دادن شرکت هواوی در فهرست ممنوعیت صادرات از سوی دولت آمریکا، فدکس بارها نسبت به بسته‌های شرکت هواوی تخلف کرده است.

پس از روشن شدن ماجرا، فدکسدر ابتدا تخلفات خود را انکار کرد، اما چندی نگذشت که بر «اشتباه کار» خود در ارسال بسته‌ها اعتراف کرد. با این حال، با رسیدگی نهادهای چین، این ادعای فدکس نیز با واقعیات هماهنگ نیست.

مظنون شدن به توقیف بیش از یکصد بسته پست مربوط به شرکت هواوی اقدامی هدفمند بوده و نمی‌توان آن را در محدوده «عملکرد تجاری» توضیح داد. این عملکرد فدکس برای همه این پرسش را به وجود آورد که آیا این شرکت با دولت آمریکا همدستی و هماهنگی دارد؟ در حقیقت، شرکت فدکس در روز 24 ژوئن، علیه وزارت بازرگانی آمریکا دادخواهی و اعلام کرد که مقررات مدیریت صادرات نهادهای وزارت بازرگانی این کشور با قانون اساسی آمریکا مغایر است و باعث «فشار سنگین» بر روی شرکت فدکس به عنوان «حامل عمومی» شده است. این رویکرد، نشانگر وجود روابط پنهانی بین فدکس و دولت آمریکا است.

علاوه بر این، نهادهای چین در بررسی‌ها سرنخ‌های دیگری درباره تخلفات فدکس به دست آورده اند. به دنبال تعمیق رسیدگی، عملکردهای خلافکارانه بیشتر فدکس اعلام خواهد شد.

چین از فعالیت شرکت‌های خارجی در این کشور استقبال می‌کند، اما پیش شرط آن رعایت قوانین و مقررات چین و داشتن روحیه اجرای قرارداد است. چین نیز سازوکار «فهرست سیاه نهادهای بدون اعتبار» را ایجاد کرده و طبق قانون تدابیر قانونی و اداری را درباره هر نهاد بدون اعتبار در پیش خواهد گرفت.

منبع: مهر

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها