کد خبر: 326198
|
۱۳۹۸/۰۵/۰۹ ۱۰:۱۵:۲۶
| |

عید‌علی کریمی، رئیس کانون کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیر :

خدمات غیرحضوری برای مستمری‌بگیران آب و نان نمی‌شود/ برای رسیدگی به بازنشستگان استراتژی وجود ندارد

عیدعلی کریمی، نایب رئیس کانون بازنشستگان، با بیان اینکه بیش از 70 درصد از مستمری‌بگیران حداقلی‌بگیر هستند، مستمری که تنها کمتر از 30 درصد هزینه‌های زندگی را پوشش می‌دهد، گفت: با توجه به رابطه نزدیک مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با دولت، همسان‌سازی حقوق مستمری‌بگیران باید در اولویت برنامه‌های آقای سالاری قرار گیرد؛ به نحوی که در نیمه دوم سال 98 اجرایی شود.

خدمات غیرحضوری برای مستمری‌بگیران آب و نان نمی‌شود/ برای رسیدگی به بازنشستگان استراتژی وجود ندارد
کد خبر: 326198
|
۱۳۹۸/۰۵/۰۹ ۱۰:۱۵:۲۶

اعتمادآنلاین| ‌ نائب رئیس کانون کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیر تامین اجتماعی استان قزوین تاکید دارد که با توجه به رابطه نزدیک مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با دولت، همسان‌سازی حقوق مستمری‌بگیران باید در اولویت برنامه‌ها باشد.

«عیدعلی کریمی»، با بیان اینکه بیش از 70 درصد از مستمری‌بگیران حداقلی‌بگیر هستند، مستمری که تنها کمتر از 30 درصد هزینه‌های زندگی را پوشش می‌دهد، گفت: با توجه به رابطه نزدیک مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با دولت، همسان‌سازی حقوق مستمری‌بگیران باید در اولویت برنامه‌های آقای سالاری قرار گیرد؛ به نحوی که در نیمه دوم سال 98 اجرایی شود.

وی با بیان اینکه همسان‌سازی‌ حقوق‌ها وعده‌ نیست بلکه قانون است، گفت: الزامی بودن همسان‌سازی توقعات بازنشستگان را افزایش داده است اما تاکنون جز وعده هیچ نشنیده‌ایم. قانون باید اجرا شود و یک روز تاخیر هم جایز نیست. عدم اجرای قانون همسان‌سازی بازنشستگان را دچار اختلال هراس کرده است. روزی نیست که کارگران بازنشسته پس از مراجعه به کانون نپرسند: چرا در هفته تامین اجتماعی مسئولان از اجرای همسان‌سازی در سریع‌ترین زمان خبر می‌دهند اما بعد به گونه‌ای رفتار می‌کنند که انگار کارگران بازنشسته بچه سرراهی هستند؟!

نائب رئیس کانون کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیر تامین اجتماعی استان قزوین با تاکید بر اینکه با انتصاب آقای سالاری به عنوان مدیرعامل سازمان، توقعاتمان در مورد اجرای قانون بسیار افزایش یافته است، گفت: مدیران عامل پیشین در دولت‌های یازدهم و دوازدهم هیچگاه تا این اندازه به دولت نزدیک نبوند و به همین بهانه مدعی عدم همکاری دولت می‌شدند. از این رو با توجه به نسبت آقای سالاری با دولت انتظار داریم که هرچه سر گام‌های عملی برداشته شود.

وی با بیان اینکه شیرین‌ترین خبری که مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی می‌تواند به بازنشستگان اعلام کند، تعیین منابعی مشخص برای همسان‌سازی مستمری‌هاست، گفت: چند سالی است که سازمان تامین اجتماعی بیشتر تمرکز خود را بر توسعه خدمات غیرحضوری گذاشته و به موضوعات معیشتی و رفاهی ورود نمی‌کند. شاید مانور دادن بر خدمات غیرحضوری به این خاطراست که سازمان مجبور نشود دائم در مورد رفاهیات بازنشستگان پاسخگو باشد. البته توسعه خدمات الکترونیکی خوب است اما آنچه برای بازنشستگان مهم است بهبود شرایط زیستی، داشتن زندگی با کیفیت، برخورداری از امکانات درمانی در شهرهای کوچک و مراکز استان‌ها، افزایش ارزش دفترچه بیمه‌‌‌ها در مراکز غیرملکی و... است.

دبیرخانه کارگر قزوین افزود: رضایت‌مندی کارگران بازنشسته با تمرکز سازمان بر همسان‌سازی حقوق‌ها، گسترده کردن حمایت‌‌‌های غیرنقدی، پرداخت تسهیلات بانکی بیشتر و... محقق می‌شود. در حال حاضر بازنشستگان هیچ کدام از اینها را یا ندارند یا اگر دارند آنقدر نیست که به کارشان آید. به نظر می‌رسد که سازمان به خاطر مشکلاتی که در دریافت مطالبتش از دولت دارد برای رسیدگی به بازنشستگان، استراتژی ندارد.

کریمی با بیان اینکه گفته می‌شود که آقای سالاری درباره دریافت بدهی‌های دولت جدی است و برای آن برنامه دارد، گفت: امیدوارم که ایشان بتواند تکانی به سازمان بدهد. برخی مدیران سازمان به خاطر ضعف قدرت چانه‌زنی نتوانستند یا نخواستند حرکتی جدی در این زمینه انجام دهند اما از آقای سالاری انتظار دیگری می‌رود. با توجه به اینکه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی به بیش از 200هزار میلیارد تومان رسیده باید روابط دولت با سازمان تامین اجتماعی به نحوی تنظیم شود که سازمان از یک رابطه نابرابر ضرر نبیند.

وی افزود: امیداریم که مدیرعامل جدید سازمان از این به بعد کمتر بر حرف نه در عمل، بر توسعه خدمات غیرحضوری مانور دهد و بیشتر بر بدهی دولت و همسان‌سازی متمرکز شود. این را از این جهت می‌گویم که تا به حال کارگران بازنشسته از خدمات غیرحضوری خیری ندیده‌‌اند. در واقع خدمات غیرحضوری برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی آب و نان نمی‌شود.

نائب رئیس کانون کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیر تامین اجتماعی استان قزوین با بیان اینکه در حالی مدام از توسعه خدمات غیرحضوری سخن گفته می‌شود که بازنشستگان برای هرخدمتی ناچار به مراجعه به کارگزاری‌های تامین اجتماعی هستند، افزود: معنای غیرحضوری سرراست است و نباید به حضور الزامی در کارگزاری‌ها منتهی شود. جدای از این بحث بعضی خدمات الکترونیک در همان کارگزاری‌ هم با سرعت کمی انجام می‌شود و گهگاه ارتباط اینترنتی قطع می‌شود.

کریمی افزود: از طرفی بیشتر بازنشستگان به خاطر ضعف مهارتی قادر نیستند از خدمات غیرحضوری بهره ببرند از این رو ناچار به مراجعه به کارگزاری یا کافی‌نت‌ها هستند که به معطلی و پرداخت هزینه از جیب می‌انجامد. از این رو باید نحوه کار با سیستم‌ها را به بازنشستگان به صورت رایگان آموخت.

منبع: ایلنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها