کد خبر: 330075
|
۱۳۹۸/۰۵/۲۲ ۰۹:۴۳:۰۱
| |

نیره پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد:

می‌خواستند 130 هزار تن ذرت آلوده را وارد بازار کنند/ نهاده‌های دامی قابل رهگیری هستند/ تغییر برند قطعات باعت تغییر نگاه در استاندارد لوازم خانگی نخواهد شد

نیره پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد، گفت: ما تفاهم‌نامه‌ای با وزارت جهاد کشاورزی امضا کردیم که براساس آن در حوزه نهاده‌های دامی، کارشناسان ما به طور کامل در تمامی مبادی ورودی کشور این محموله‌ها را پیش از ورود مورد بررسی قرار می‌دهند و آنها را شناسنامه‌دار می‌کنند.

می‌خواستند 130 هزار تن ذرت آلوده را وارد بازار کنند/ نهاده‌های دامی قابل رهگیری هستند/ تغییر برند قطعات باعت تغییر نگاه در استاندارد لوازم خانگی نخواهد شد
کد خبر: 330075
|
۱۳۹۸/۰۵/۲۲ ۰۹:۴۳:۰۱

اعتمادآنلاین| نیره پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد، در خصوص واردات ذرت‌های آلوده گفت: بحث سلامت برای ما بسیار مهم است حال چه مستقیم با سلامت مردم در ارتباط باشد مانند واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و یا به صورت غیرمستقیم مانند خوراک دام، بنابراین ما در این حوزه هیچ تعارفی نداریم و هر شخص یا نهادی که واردکننده یا تولیدکننده محصولاتی خارج از ضوابط سازمان استاندارد باشد با آن برخورد می‌کنیم و در صورت لزوم آن را رسانه‌ای نیز خواهیم کرد.

وی در خصوص ذرت‌های آلوده و ورود آن به کشور گفت: در بحث ذرت آلوده یک محموله 130 هزار تنی توسط بخش خصوصی به کشور وارد شد که مطابق ضوابط، گمرک از ما خواست که سلامت آن را تائید کنیم. با بررسی‌های به عمل آمده توسط کارشناسان، آلودگی این ذرت‌ها بسیار بالا اعلام شد و ما به گمرک اعلام کردیم که این محموله نباید تحت هیچ عنوانی وارد بازار کشور شود. همزمان برخی افراد سعی کردند با اعمال نفوذ و فشار به روش‌های مختلف گزارش ما را بی‌اهمیت جلوه دهند، مثلا یکی از روش‌ها بدین صورت بود که می‌گفتند ما در این حوزه کمبود داریم و یا تحریم هستیم، پس اجازه دهید بخشی از آن به مصارف حیوانی برسد. اما ما زیر بار نرفتیم زیرا سلامت مردم خط قرمز ما است، ما 3 سال ایستادگی کردیم تا نگذاریم این اتفاق صورت بگیرد.

پیروزبخت با اشاره با برنامه‌های سازمان برای پیشگیری از تکرار این تخلفات گفت: ما تفاهم‌نامه با وزارت جهاد کشاورزی امضا کردیم که مطابق آن در حوزه نهاده‌های دامی، کارشناسان ما به طور کامل در تمامی مبادی ورودی کشور این محموله‌ها را پیش از ورود مورد بررسی قرار می‌دهند و آنها را شناسنامه‌دار می‌کنند. به‌ طوری‌که اکنون با مراجعه به هر واحدی که این مواد را مصرف می‌کند، می‌توان دانست که این محموله از کدام کشور، کدام مرز و توسط چه کسی و در چه تاریخی وارد کشور شده است، از همین روی اکنون تمام نهاده‌های دامی کشور قابل رهگیری هستند.

رئیس سازمان ملی استاندارد در خصوص برخی کارخانه‌های تولیدکننده لوازم خانگی که تا پیش از این از قطعات کره‌ای استفاده می‌کردند اما اکنون با تغییر نام از قطعات چینی استفاده می‌کنند گفت: متاسفانه یک تفکر اشتباهی در جامعه ما جا افتاده است مبنی بر اینکه قطعات دومین کشور قدرتمند اقتصاد دنیا کیفیت خوبی ندارد. در حالیکه اکنون بسیاری از برندهای دنیا از جمله برندهای آمریکایی در چین کارخانه تولیدی دارند و این کشور استانداردهای خوبی در بسیاری از تولیدات خود دارد. در بحث داخلی نیز تولیدات ما از کیفیت خوبی برخوردار هستند و پیشرفت‌های خوبی در این زمینه داشته‌ایم.

وی ادامه داد: برای ما فرق نمی‌کند که قطعات از کجا وارد می‌شوند فقط باید استانداردهای ما را رعایت کنند. یکی از همین شرکت‌ها، با اینکه آن زمان قطعات از کره وارد می‌کرد اما 3 سال مدام با کارشناسان ما بر سر گرفتن استاندارد برای برخی از تولیدات خود بحث و جدل داشت تا سرانجام توانست نظر مثبت کارشناسان سازمان استاندارد را بگیرد. اکنون هم وضعیت همین‌طور است و مطمئن باشید هر قطعه از لوازم خانگی که در کشور ما تولید می‌شود باید بهترین کیفیت را داشته باشد و ما در این زمینه با کسی تعارف نداریم.

منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها