کد خبر: 334632
|
۱۳۹۸/۰۶/۰۴ ۱۵:۳۱:۴۲
| |

عضو هیات مدیره انجمن صنعت موتورسیکلت ایران:

ممنوعیت واردات قطعات داخلی‌سازی شده تداوم یابد

ابوالفضل حجاری،  امروز در نشست خبری با تقدیر از اقدام اخیر وزارت صنعت، معدن و تجارت، آن را در جهت حمایت از تولید داخل توصیف کرد و افزود: با افزایش نظارت‌ها و ورود جدی قوه قضائیه به موضوع فسادها، اکنون شاهد کنترل تورم و نرخ ارز در سطح جامعه هستیم و آرامشی بر بخش صنعت کشور حاکم شده است.

ممنوعیت واردات قطعات داخلی‌سازی شده تداوم یابد
کد خبر: 334632
|
۱۳۹۸/۰۶/۰۴ ۱۵:۳۱:۴۲

اعتمادآنلاین| ‌ عضو هیات مدیره انجمن صنعت موتورسیکلت ایران گفت: اجرای سیاست ممانعت از واردات قطعات و کالاهایی که در داخل تولید می‌شوند از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، در صورت تداوم می‌تواند آینده خوبی برای صنعت کشور رقم بزند.

ابوالفضل حجاری، امروز در نشست خبری با تقدیر از اقدام اخیر وزارت صنعت، معدن و تجارت، آن را در جهت حمایت از تولید داخل توصیف کرد و افزود: با افزایش نظارت‌ها و ورود جدی قوه قضائیه به موضوع فسادها، اکنون شاهد کنترل تورم و نرخ ارز در سطح جامعه هستیم و آرامشی بر بخش صنعت کشور حاکم شده است.

وی ابراز امیدواری کرد که دولت همین مسیر را با حمایت سازمان‌های نظارتی و حضور بخش خصوصی واقعی دنبال کند تا آرامش بیشتری را بر بازارها شاهد باشیم.

کاهش تولید موتورسیکلت در کشور

حجازی در ادامه با اشاره به تولید موتورسیکلت در کشور، گفت: در دهه 70 و 80 حمایت‌های خوبی از صنایع شد که توان داخلی سازی را تا 65 درصد در کشور ارتقا داد، اگر صنعت موتورسیکلت سازی این حمایت‌ها را دریافت می‌کرد اکنون به صادرکننده این محصولات تبدیل شده بودیم.

وی یادآور شد: سال 95 بیش از 850 هزار دستگاه موتورسیکلت در کشور تولید شد، این آمار در سال 96 به 140 هزار دستگاه، سال 97 به 160 هزار دستگاه و در چهار ماهه نخست امسال به 40 هزار دستگاه کاهش یافت.

حجازی، دلیل این کاهش را تولید بیش از دو برابر نیاز کشور در سال 95 عنوان کرد که در نتیجه بسیاری از موتورهای تولیدی در انبارها باقی ماندند.

لزوم ورود بانک‌ها برای افزایش تقاضای موتورسیکلت

وی ادامه داد: اکنون متاثر از شرایط تورمی اقتصاد، متوسط قیمت موتورسیکلت به سه برابر سال‌های گذشته افزایش و قدرت خرید مردم برای خرید موتورسیکلت تا 70 درصد کاهش یافته است، بر این اساس تمایل به استفاده از موتورسیکلت‌های قدیمی افزایش یافته است.

عضو هیات مدیره انجمن صنعت موتورسیکلت ایران خاطرنشان کرد:‌ نیاز واقعی بازار ایران بین 100 هزار تا 120 هزار دستگاه موتورسیکلت در سال پیش بینی می‌شود، اما با وضعیت رکود فعلی حاکم بر اقتصاد نیمی از همین 40 هزار دستگاه موتور تولید شده تا پایان تیرماه در انبارها و کارخانجات تولیدی باقیمانده است.

وی اظهار داشت: اکنون واردات موتورسیکلت به کشور آزاد است که با ارز نیمایی انجام می‌شود، اما به دلیل بالا بودن قیمت‌ها کمتر خریداری برای محصولات خارجی وجود دارد.

حجازی گفت: با شرایط کنونی، ورود بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات خرید موتورسیکلت دارای توجیه است، اما این موضوع را جدی نگرفته‌اند، این در حالی است که اکثر قریب به اتفاق موتورسازان محصولات خود را به صورت اقساطی به مشتریان می‌فروشند. در این صورت قدرت خرید مردم نیز افزایش یافته، ضمن اینکه افراد می‌توانند موتورسیکلت های قدیمی خود را اسقاط کرده و با موتورهای نو جایگزین کنند.

عضو هیات مدیره انجمن صنعت موتورسیکلت ایران بیان داشت: کف قیمت موتورسیکلت های موجود در کشور 9 میلیون و 500 هزار تومان است و موتورهای کلاسیک خارجی حتی تا 150 میلیون تومان نیز قیمت دارند.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها