اسدبیگی، مدیرعامل نیشکر هفتتپه:
اعتراضهای کارگری 70 روز ادامه داشت/ خسارت سنگینی به شرکت وارد شده/ پرداخت 180 میلیارد ریال حقوق ماهانه
امید اسدبیگی، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه، گفت: اعتصاب و اعتراضهای کارگری که مدت70 روز در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه ادامه داشت خسارت مالی سنگینی به این شرکت تولید کننده شکر در کشور وارد کردهاست.
اعتمادآنلاین| امید اسدبیگی، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه، گفت: اعتصاب و اعتراضهای کارگری که مدت70 روز در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه ادامه داشت خسارت مالی سنگینی به این شرکت تولید کننده شکر در کشور وارد کردهاست.
امید اسدبیگی بیان داشت: توقف فعالیت در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در مدت بیش از 2 ماه موجب توقف تولید و بهره برداری در این شرکت شد و خسارت مالی زیادی به شرکت وارد کرد.
وی با ابراز خوشحالی از بازگشت به کار کارگران و آغاز مجدد فعالیت در این شرکت بزرگ تولید شکر و دیگر محصولات کشاورزی افزود: با بازگشت به کار کارگران، کار آماده سازی ( اورهال ) خط تولید در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه آغاز شده و پیش بینی می شود ظرف مدت 10 روز آینده با از سرگیری برداشت نیشکر از مزارع ، تولید شکر در این شرکت از سر گرفته شود.
اسد بیگی با اشاره به افزایش 2 هزار و 503 هکتار به سطح زیر کشت مزارع نیشکر این شرکت در سال زراعی جاری گفت: با تلاش و تعامل خوب کارگران این شرکت در بخش های مختلف ،حیات و مرحله جدیدی در این شرکت آغاز شده است و چشم انداز روشنی برای شرکت ترسیم شده است.
پرداخت 180 میلیارد ریال حقوق ماهانه
مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در ادامه با اشاره به پرداخت 180 میلیارد ریال حقوق ماهیانه در این شرکت گفت: تلاش مجموعه مدیریت این شرکت پرداخت به روز حقوق کارگران است و شرکت در حال حاضر تنها یک ماه حقوق عقب افتاده دارد که تلاش می شود تا قبل از پایان آذرماه به کارکنان پرداخت شود.
اسدبیگی کارگران را بزرگترین سرمایه این شرکت دانست و گفت: از مجموعه کارکنان این شرکت در بخش های مختلف انتظار می رود در راستای ادامه فعالیت و تولید طوری عمل کنند که مجموعه شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه دچار اعتصاب ، تعطیلی و توقف تولید نشود.
وی با تشریح وضعیت شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه پیش از واگذاری به بخش خصوصی گفت:این شرکت پنج سال پیش در وضعیتی به بخش خصوصی واگذار شد که بیش از پنجهزار میلیارد ریال ضرر انباشته شده داشت و علاوه بر ضرر دهی سالیانه 750 میلیارد ریال ،هفت ماه حقوق عقب افتاده داشت که اکنون با تلاش صورت گرفته و تعامل خوب کارگران تاخیر در پرداخت حقوق به یک ماه کاهش یافته است ضمن اینکه حق سنوات یک هزار نفر از کارکنان بازنشسته این شرکت نیز پرداخت شد.
اجرای 12 طرح تولیدی جدید در هفت تپه
مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در ادامه به تشریح برنامه های در دست اجرا در این شرکت در راستای افزایش تولید ، اشتغال و رونق اقتصادی منطقه و استان خوزستان پرداخت و گفت: علاوه بر احداث کارخانه تولید ام دی اف با ظرفیت سالانه 300 هزار متر مکعب با 90 درصد پیشرفت اجرایی ،خط تولید الکل صنعتی با ظرفیت تولید روزانه 10 هزار لیتر و قابل افزایش تا 35 هزار لیتر در روز وارد مدار شده و مرحله پیش راه اندازی را طی می کند ضمن اینکه تجهیزات کارخانه تولید شیرخشک با ظرفیت تولید 30 تن در روز نیز در حال انتقال به شرکت می باشند.
اسد بیگی از کارخانه تولید فرمالین ، زغال صنعتی و نئوپان با ظرفیت 100 هزار مترمکعب و خط تولید رب گوجه فرنگی به عنوان دیگر طرح های در دست اجرا و راه اندازی در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه نام برد و گفت: ایجاد 250 هکتار تاکستان از واریته های جدید ، باغ لیمو ، اختصاص 600 هکتار زمین به کشت اکالیپتوس ، ایجاد 100 هکتار گلخانه و کشت یک هزار هکتار چغندرقند دیگر برنامه های اجرا شده در راستای رونق اشتغال و تولید در هفت تپه می باشند که تحقق آنها علاوه بر ایجاد فرصت های شغلی جدید برای منطقه ، رونق اقتصادی منطقه را نیز به دنبال خواهد داشت .
وی بیان داشت: این طرح ها با هدف رونق تولید و اشتغال در هفت تپه برنامه ریزی شده اند ضمن اینکه صادرات تولیدات آنها به دیگر کشورها نقش مهمی در رونق اقتصادی منطقه و استان خوزستان دارد که البته لازمه تحقق آنها تعامل و همکاری خوب جامعه کارگری این شرکت است چرا که اجرای این طرح ها گامی در راستای تامین منافع کارگران این شرکت می باشد.
ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در هفت تپه
مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه همچنین به اختصاص 300 هکتار از اراضی هفت تپه به عنوان منطقه ویژه اقتصادی برای جذب سرمایه گذار خارجی اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی لازم در این رابطه انجام شده و مجوزهای لازم برای منطقه ویژه اقتصادی هفت تپه اخذ شده است.
هدفگذاری تولید 100 هزار تن شکر در هفت تپه
اسد بیگی در ادامه سطح زیر کشت فعلی نیشکر در این شرکت را 6 هزار و 500 هکتار بیان کرد و گفت: با از سرگیری برداشت نیشکر در این شرکت ظرف 10 روز آینده پیش بینی می شود امسال حدود 30 هزار تن شکر تولید شود.
وی افزود: با توجه به افزایش سطح زیر کشت نیشکر در هفت تپه به 9 هزار هکتار برای سال آینده ، تولید 70 هزار تن شکر در این شرکت در سال زراعی آینده پیش بینی شده است ضمن اینکه برای چشم انداز پنجساله این شرکت تولید 100 هزار تن شکر سفید در هفت تپه برنامه ریزی شده است.
قدردانی از تعامل خوب قوه قضاییه با واحدهای تولیدی
مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه همچنین از تعامل خوب حجتالاسلام سید ابراهیم رییسی ،رییس قوه قضائیه با بخش تولید قدردانی کرد وگفت: پشتیبانی و تعامل خوب رییس محترم قوه قضاییه با بخش تولید خصوصا شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه موجب شده تا واحدهای تولیدی ازجمله این شرکت که با مشکل مواجه هستند با چشم انداز روشن به فعالیت ادامه دهند.
اسد بیگی افزود: پشتیبانی ریاست محترم قوه قضاییه از بخش تولید موجب شده تا از تعطیلی برخی واحدهای تولیدی ازجمله شرکت نیشکر هفت تپه که دارای مشکل مالی و بدهی هستند جلوگیری شود. با تدبیر قوه قضاییه از بیکاری هزاران کارگرشاغل در واحدهای تولیدی سراسر کشور جلوگیری شدکه ای تقدیردارد.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با وسعت 24 هزار هکتار و سطح زیر کشت سالانه بیش از 12 هزار هکتار نیشکر و دیگر محصولات کشاورزی و چندین کارخانه یکی از بزرگترین مجتمع های تولیدی استان خوزستان و کشور است که نقش مهمی در تولید، اشتغال و رونق اقتصادی منطقه دارد.
علاوه بر پنجهزار نفر نیروی کار شاغل در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه ،بیش از 15 هزار نفر نیروی کار به صورت غیر مستقیم از فعالیت این شرکت متاثر می باشند.
کشت و صنعت هفت تپه ، قدیمی ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن می گذرد و طبق اصل 44 قانون اساسی اواخر سال 1394 از سوی سازمان خصوصی سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد. این شرکت در 15کیلومتری شهر شوش در شمال استان خوزستان واقع است.
منبع: ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید