کد خبر: 396740
|
۱۳۹۹/۰۱/۱۱ ۱۱:۴۰:۳۶
| |

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران:

درک درست از سیاست‌گذاری‌ها، لازمه تحقق جهش تولید

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران معتقد است که شعار سال 98 به دلیل برخی از مقررات محدود کننده تحقق پیدا نکرد، اما امید است در سال جاری با درک درست و به موقع از برخی سیاست‌گذاری‌ها شاهد بهبود فضای کسب و کار و جهش تولید باشیم.

درک درست از سیاست‌گذاری‌ها، لازمه تحقق جهش تولید
کد خبر: 396740
|
۱۳۹۹/۰۱/۱۱ ۱۱:۴۰:۳۶

اعتمادآنلاین| «حسین سلاح ورزی» به ابزار و زیرساخت‌های مورد نیاز برای تحقق شعار جهش تولید و تداوم تولید اشاره کرد و افزود: تا قبل از شیوع ویروس کرونا تنها کانال درآمد یا تامین نیاز ارزی‌ کشور به دلیل تحریم‌های گسترده از محل صادرات غیرنفتی یعنی تولیدات صادراتی بود.

وی ادامه دارد: با توجه به اینکه ویروس کرونا بخش عمده‌ای از مشاغل و کسب و کارهای کوچک را از بین برده و نیازهای ارزی کشور را به شدت افزایش داده است؛ بنابراین جهش تولید می‌تواند از اهمیت به سزایی برخوردار باشد.

سلاح ورزی اظهار داشت: در کنار موضوع ضرورت بهبود فضای کسب و کار و کاهش مقررات محدود کننده برای جهش تولید، تامین نقدینگی و سرمایه مورد نیاز بنگاه‌ها به عنوان امری حیاتی و ضروری تلقی می‌شود.

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران به محدودیت‌های موجود در بانک‌ها و بازار پول برای تامین مالی بنگاه‌ها تاکید کرد و افزود: نقش بازار سرمایه در تقویت شرکت‌ها، بنگاه‌ها و تداوم تولید صادراتی نقشی اساسی و حیاتی است.

وی گفت: بنگاه‌ها در سال 99 می‌توانند به جای مراجعه بیشتر به بانک‌ها و تامین نیاز خود از طریق بازار پول به سمت بازار سرمایه بروند و از ظرفیت‌های موجود در این بازار برای تامین نیاز مالی خود استفاده کنند.

سلاح ورزی به مزیت‌های تامین مالی از طریق بازار سرمایه تاکید کرد و گفت: عمق بازار سرمایه که به عنوان یکی از بازارهای مهم در اقتصاد کشور محسوب می‌شود می‌تواند از طریق تامین‌های مالی گسترده افزایش یابد و از میزان تلاطم و نوسانات آن کاسته شود، همچنین این اقدام باعث کاهش فشار به بازار پول و بانک‌ها برای تامین مالی خواهد شد.

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران وجود برخی از فضای مقرراتی را به عنوان مهمترین مانع و چالش برای تحقق شعار جهش تولید مطرح کرد و گفت: در کشور شاهد مجموعه‌ای از قوانین و مقررات محدودکننده‌ای هستیم که فضای فعالیت برای کسب و کار را سخت کرده و باعث ایجاد برخی از محدودیت‌ها برای شرکت‌ها، بنگاه‌ها و فعالان اقتصادی در جهت توسعه، افزایش تولید و ایجاد کسب و کارهای جدید شده است.

سلاح ورزی با بیان اینکه شعار سال 98 محقق نشده است، افزود: سال گذشته در کشور شاهد برخی از محدودیت‌های بین المللی از نظر تراکنش‌های مالی، کاهش شدید فروش نفت و درآمدهای کشور بودیم که از طریق استفاده از برخی استراتژی‌ها در برابر تحریم می‌توانستیم برخی از محدودیت‌ها را برای تولیدکنندگان را از بین ببریم و اجازه دهیم تا توان تولید داخل بیشتر شود.

وی به مهمترین الزامات برای تحقق شعار سال 99 اشاره کرد و افزود: به این موضوع باید فراتر از شعار نگاه کرد، همه برنامه‌های پیش رو باید بر مبنای بهبود فضای کسب و کار و کاهش مقررات محدود کننده در جهت افزایش توان تولید داخلی باشد تا این امر منجر به جهش تولید صادراتی شود.

منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها