کد خبر: 468574
|
۱۳۹۹/۱۲/۱۲ ۱۰:۳۰:۰۳
| |

مدیرعامل شرکت ملی فولاد:

نظام توزیع ورق فولادی ایراد دارد

امیرحسین نادری مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران گفت: اگر میزان تولید و توزیع ورق فولادی را با سال‌های گذشته مقایسه کنید، متوجه خواهید شد که نظام توزیع ایراد دارد.

نظام توزیع ورق فولادی ایراد دارد
کد خبر: 468574
|
۱۳۹۹/۱۲/۱۲ ۱۰:۳۰:۰۳

اعتمادآنلاین| امیرحسین نادری مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران، درباره کمبود ورق فولادی و مشکلات صنعتگران این حوزه اظهار کرد: مشکل از نظام توزیع است. میزان تولید و توزیع امسال و سال گذشته را که با هم مقایسه کنید متوجه خواهید شد که تولید کفاف کشور را می دهد، اما نظام توزیع ایراد دارد.

او با بیان اینکه شبکه توزیع مشکل دارد، گفت: برای هر مشکلی که در کشور ایجاد می‌شود یک دستورالعملی ارائه می‌کنیم و برای مشکل بعدی دستورالعمل متناقضی صادر می کنیم و نتیجه آن مشکلات امروز است. در تولید ورق فولادی هر ساله افزایش تولید داریم و به نظر می رسد نظام توزیع نمی‌تواند همپای آن حرکت کند. تولید به اندازه نیاز کشور وجود دارد، اما مشکلات نظام تولید و احتکار‌هایی که در برخی موارد صورت می‌گیرد برای مصرف کننده دردسر ساز می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران تصریح کرد: از طرفی حاشیه بازاری برای ورق فولادی به وجود آمده است که نتیجه آن سود آوری برای نظام دلالی است. این حاشیه بازار نه به جیب مصرف کننده‌ها می رود و نه سر از بخش تولید در می‌آورد بلکه عده‌ای دلال از این سود می برند.

همچنین مهدی صادقی نیارکی معاون امور صنایع وزیر صمت تاکید کرد: علی رغم تولید مازاد فولاد در کشور با مشکل در تامین ورق مواجه و در مورد بیلت‌ها با 8 تا 10 میلیون تن مازاد تولید رو به رو هستیم، اما در ورق‌های فولادی با مشکل کمبود در زمان توزیع مواجه هستیم.

صادقی نیارکی گفت: نسبت به پروانه‌های صادره و رشد تولیدی که در لوازم خانگی و خودرو داریم با کمبود ورق مواجه هستیم. با توجه به تقاضایی که در حوزه ورق‌های فولادی وجود دارد باید میزان عرضه آن بسیار کنترل و مرتب شود تا تولید کننده‌ها هم بتوانند برای تولید برنامه ریزی کنند.

او با اشاره به تاثیر شیوه نامه مدیریت صنعت فولاد، گفت: باید تمام فولاد تولیدی کشور وارد بورس و تمام زنجیره فرآوری و استفاده از آن روی سامانه جامع تجارت ثبت شود. در صورت تحقق این فرایند امکان بروز فساد و عرضه خارج از شبکه به حداقل می‌رسد. یا باید بازار را رها کنیم و یا باید با کنترل عرضه و تقاضا قیمت‌ها را متعادل‌تر نگه داریم. خودرو و لوازم خانگی با توجه به حساسیت زیادی که دارند باید به طور مداوم مورد بررسی قرار بگیرند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها