رئیس سازمان بازرسی کل کشور:
درباره بازار مرغ 4 گزارش هشدار به رئیس جمهور ارسال شد
رئیس سازمان بازرسی کل کشور از ارسال 4 گزارش هشدار درباره بازار مرغ به رئیس جمهور خبر داد.
![درباره بازار مرغ 4 گزارش هشدار به رئیس جمهور ارسال شد](https://cdn.etemadonline.com/thumbnail/NzJkODMkkEkG/ehElMRVuo0EFHFrusS9hOc_4F_1qGBmyn5Ym7JNXdnhXoExBHxP6d-y_2m57V24kCcePzDGyJ7g,/NzJkODMkkEkG.jpg)
اعتمادآنلاین| حجت الاسلام حسن درویشیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جلسه امروز مسئولان قضایی، به ارائه گزارشی درباره پیگیریهای صورت گرفته پیرامون وضعیت بازار مرغ پرداخت و گفت: در موضوع وضعیت بازار مرغ از سال گذشته 4 فقره هشدار برای رئیس جمهور و 2 مورد هشدار به وزیر جهاد کشاورزی ارسال شده است.
به گزارش ایسنا، رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: پس از تذکر رهبر معظم انقلاب در مورد وضعیت گرانی نیز کارگروه ویژهای در این زمینه تشکیل شد که مهمترین علل افزایش قیمت، کاهش میزان جوجه ریزی، مسئله تامین نهادهها و موضوع توزیع مرغ و همچنین فعالیت مجدد رستورانها و هتلها و افزایش تقاضا برای مصرف این محصول در بازار بوده است.
دیدگاه تان را بنویسید