کد خبر: 474434
|
۱۴۰۰/۰۱/۱۵ ۱۰:۳۷:۴۲
| |

معاون وزیر نیرو:

منابع مالی در حوزه تجدیدپذیر یکباره 4.5 برابر شده است/ چالش FATF و تحریم‌ها برای انرژی‌های پاک

معاون وزیر نیرو گفت: منابع مالی در حوزه تجدیدپذیر یکباره 4.5 برابر شده است، یعنی اگر منابع ما 1000 میلیارد تومان بوده، اکنون 2500 میلیارد تومان از سوخت صرفه‌جویی شده، 1900 میلیارد عوارض، الباقی هم از بازفروش برق است.

منابع مالی در حوزه تجدیدپذیر یکباره 4.5 برابر شده است/ چالش FATF و تحریم‌ها برای انرژی‌های پاک
کد خبر: 474434
|
۱۴۰۰/۰۱/۱۵ ۱۰:۳۷:۴۲

اعتمادآنلاین| محمد ساتکین، درباره تاخیر در توسعه تجدیدپذیرها اظهار داشت: تحریم‌ها و مسائلی که در سرمایه‌گذرای پیش آمد و کل کشور با آن درگیر بود، منجر به این شد که سرمایه‌گذرای در حوزه تحدیدپذیر توسط بخش خصوصی نیز در حدی که پیش بینی‌شده بود، محقق نشود، اما برای سال 1400 دولت، مجلس و تمام مجموعه‌ها دست به دست هم داده‌اند که روند توسعه تسریع شود.

به گزارش ایلنا، وی افزود: منابع مالی در حوزه تجدیدپذیر یکباره 4.5 برابر شده است، یعنی اگر منابع ما 1000 میلیارد تومان بوده، اکنون 2500 میلیارد تومان از سوخت صرفه‌جویی شده، 1900 میلیارد عوارض، الباقی هم از بازفروش برق است.

رئیس سازمان انرژی‌‌های تجدید‌پذیر و بهره‌‌وری انرژی برق گفت: اگر ظرفیتی که در ابتدای برنامه پنجم و ششم پیش‌بینی شده بود، محقق نشده ربطی به بی‌توجهی دولت ندارد، به شرایط جامعه کشور و جهان مربوط می‌شود، تحت‌تاثیر مسائل بین‌الملل سرعت توسعه کاهش یافت.

وی با بیان اینکه تجدیدپذیرها در سال 1400 تاثیر جدی خود را بر مسائل محیط زیست خواهند داشت، خاطرنشان کرد: به ازای هر یک کیلووات ساعت تولید برق 2.5 متر مکعب گاز مصرف می‌شود که برق تولیدی از انرژی‌های تجدیدپذیر این گاز را مصرف نمی‌کند، مجلس امسال با هوشمندی این سوخت صرفه‌جویی شده را برای تحدیدپذیرها استفاده می‌کند.

ساتکین گفت: اخیرا یک تفاهم‌نامه برای همکاری در حوزه محیط زیست و تاثیرات بیشتر انرژی‌های تجدیدپذیر در این راستا امضا کردیم که برنامه‌های مفصلی را پیش‌رو قرار خواهد داد.

وی تاکید کرد: ما از سرمایه‌گذرای و دانش فنی خارجی استقبال می‌کنیم اما قطعا محدودیت‌های مسائل بانکی، انتقال پول و FATF، تحریم‌ها و مسائل سیاسی باید بهبود یابد تا همان‌گونه که در سال 96 هجوم سرمایه‌گذاران خارجی را داشتیم یک بار دیگر برگردند.

معاون وزیر نیرو یادآور شد: ایران ظرفیت بسیار خوبی برای پذیرش سرمایه‌های خارجی دارد، ما مشکلات دانش فنی نداریم در ساخت تجهیزات و‌احداث و بهره‌برداری؛ مراکز تست و آزمایشگاه مرجع ایجاد می‌کنیم و مشکلی بابت تکنولوژی و اجرا نداریم، تنها مشکل سرمایه است.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها