مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران خبر داد:
خرید تضمینی 150 هزار تن گندم با هدف حمایت از کشاورزان
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان اینکه تامین گندم مورد نیاز کشور با اولویت خرید داخلی در دستور کار قرار دارد، گفت: 150 هزار تن از این محصول تا 30 فروردینماه خریداری شده و 557 میلیارد تومان به حساب کشاورزان واریز شده است و هیچ مشکلی در زمینه تامین وجود ندارد.
اعتمادآنلاین| «یزدان سیف» با بیان اینکه برای خرید 10 میلیون و 500 هزار تن گندم تضمینی کشاورزان برنامه ریزی شده است، تصریح کرد: از ابتدای فصل خرید تا 30 فروردین ماه نزدیک به 150 هزار تن گندم به ارزش 557 میلیارد تومان تحویل و پول آن به حساب کشاورزان واریز شده است.
به گزارش ایرنا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اهمیت تامین گندم اظهار داشت: در صورتی که در بهار 1400 بارندگی به میزان کافی نداشته باشیم امکان کاهش تولید گندم دیم وجود دارد و متعاقب آن محصول کمتری به دولت عرضه خواهد شد.
وی افزود: در این شرایط امکانات لازم برای واردات فراهم شده است و با توجه به وجود ذخایر راهبردی هیچ نوسان و اختلالی در عرضه و تامین این محصول وجود نخواهد داشت.
سیف در خصوص تحویل گندم خریداری شده کشاورزان به شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: یک هزار و 200 مرکز از جمله مراکز بخش خصوصی، تعاونی های روستایی، کارخانجات آرد و بخش دولتی استقرار پیدا کرده اند تا مشکلی در روند تحویل محصول وجود نداشته باشد.
وی با بیان اینکه کارشناسان خبره در مراکز خرید گندم تضمینی حضور دارند تا محصول تحویل گرفته شده را نمونه گیری و تعیین کیفیت کنند، خاطرنشان کرد: سال گذشته سه میلیون نمونه از سوی نمایندگان آموزشدیده شرکت بازرگانی دولتی مورد آزمایش قرار گرفت و پس از تایید خریداری شد.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان اینکه در زمان برداشت محصول در هر استان سامانه خرید تضمینی گندم در دسترس قرار می گیرد، خاطرنشان کرد: بعد از سیستان و بلوچستان، هرمزگان و فارس، خوزستان بازگشایی شده است و کردستان آخرین استانی است که در مهرماه می تواند از طریق سامانه، محصول برداشت شده کشاورزان را تحویل بگیرد.
وی همچنین با اشاره به آغاز ماه مبارک رمضان تاکید کرد: تدارک لازم برای تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم دیده شده و کالا به میزان کافی در اختیار شبکه های توزیع قرار گرفته است.
خرید تضمینی گندم در سال جدید با قیمت چهار هزار تومان در کشور آغاز شد که برای حمایت از کشاورزان و تضمین تداوم خودکفایی در تولید این محصول استراتژیک به پنج هزار تومان افزایش یافت.
دیدگاه تان را بنویسید