کد خبر: 485412
|
۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۶:۵۴:۰۸
| |

4 ویژگی بهترین صرافی ارز دیجیتال

اگر قصد دارید با خیال آسوده، پول‌تان را در یک صرافی ارز دیجیتال امن قرار دهید، در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چطور به‌سادگی، مطمئن‌ترین صرافی را انتخاب کنید.

4 ویژگی بهترین صرافی ارز دیجیتال
کد خبر: 485412
|
۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۶:۵۴:۰۸

اعتمادآنلاین| روزهایی که ارزهای دیجیتال به‌عنوان یک راه پرداخت برای گروه‌های زیرزمینی استفاده می‌شدند، به پایان رسیده است. این روزها به دلیل سودهای بالایی که ارزهای دیجیتال با خود به‌ همراه دارند، بخش بزرگی از مردم جهان و موسسات مالی، از طریق صرافی‌های ارز دیجیتال وارد بازار رمز ارزها شده‌اند تا ارزش این بازار از رقم باورنکردنی دو تریلیون و 400 میلیارد دلار هم عبور کند.

صرافی‌های ارز دیجیتال، مهم‌ترین نقش را در ورود حجم بالای نقدینگی به بازار رمز ارزها داشته‌اند؛ چرا که راهی آسان، سریع و امن را در اختیار افراد قرار می‌دهند تا به معامله ارزهای دیجیتال مختلف بپردازند.البته، ممکن است نگرانی‌های درباره امنیت سرمایه افراد در صرافی‌ها وجود داشته باشد. در این صورت، چگونه می‌توان به یک صرافی ارز دیجیتال اطمینان کرد و سرمایه خود را در آن قرار داد؟ یا بهتر است بگوییم، آیا معیار دقیقی برای اطمینان از امنیت یک صرافی ارز دیجیتال وجود دارد؟

اگر قصد دارید با خیال آسوده، پول‌تان را در یک صرافی ارز دیجیتال امن قرار دهید، در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چطور به‌سادگی، مطمئن‌ترین صرافی را انتخاب کنید.

صرافی ارز دجیتال1

صرافی ارز دیجیتال چیست؟

صرافی‌های ارز دیجیتال، با در اختیار داشتن طیف وسیعی از رمز ارزها، بازاری را برای سرمایه‌گذاران و معامله‌گران ایجاد می‌کنند تا به مبادله ارزهای فیات (دلار، یورو، ریال و ...) با ارزهای دیجیتال یا تبدیل رمز ارزها به یکدیگر بپردازند.

صرافی‌های ارز دیجیتال، همان واسطه‌هایی هستند که دنیای غیر متمرکز ارزهای دیجیتال را به نهادهای متمرکزی مثل دولت‌ها و بانک‌ها وصل می‌کنند. در سال‌های اخیر همه به این درک مشترک رسیده‌اند که سریع‌ترین راه پذیرفتن ارزهای دیجیتال توسط دولت‌ها و بانک‌ها، قانون‌مند کردن آن‌ها و وجود نظارت کلی بر این بازار است. این هدف، با استفاده از صرافی ارز دیجیتال ممکن می‌شود.

اما فراموش نکنید که صرافی‌ ارز دیجیتال کاملا غیر متمرکز نیست و توسط یک تیم یا شرکت اداره می‌شوند؛ بنابراین، توجه به نکات امنیتی و ویژگی‌های مهم دیگر، می‌تواند به افراد اطمینان دهد که ارزهای دیجیتال یا پول‌شان را در یک صرافی مطمئن نگهداری کنند.

در ادامه، با مهم‌ترین معیارها برای انتخاب یک صرافی ارز دیجیتال مطمئن آشنا می‌شوید.

1-امنیت صرافی ارز دیجیتال

بدون تردید، امنیت، باید اولین اولویت هر فردی باشد که قصد آغاز معاملات در یک صرافی ارز دیجیتال را دارد. صرافی‌ها باید با استفاده از زیرساخت‌های فنی لازم، یک کیف پول رمز ارز امن را ارائه دهند که در برابر حملات اینترنتی و هکرها، مقاومت و امنیت بالایی داشته باشد.

برخی می‌گویند به دلیل اینکه کیف پول‌های صرافی‌ها، به اینترنت متصل هستند، می‌توانند هدف حملات هکرها قرار بگیرند؛ با این حال، بسیاری از صرافی‌های داخلی و خارجی سال‌ها است که بدون هرگونه مشکل امنیتی فعالیت داشته و در حفظ امنیت دارایی افراد موفق عمل کرده‌اند. تازه‌واردان بازار رمز ارزها، می‌توانند پس از تحقیقات لازم و انتخاب یک صرافی معتبر و امن، با خیال راحت در بازار رمز ارزها سرمایه‌گذاری کنند.

اگر به دنبال یک صرافی با امنیت بالا هستید، از همان ابتدا دنبال پلتفرمی باشید که ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

1-احراز هویت دو عاملی (2FA) مثل Google Authenticator یا اس‌ام‌اس (SMS)

2- استفاده از کپچا (CAPTCHA)؛ همان ابزار امنیتی است که در زمان ورود افراد به حساب کاربری، سوالات و تصاویری را ارائه می‌دهد که فقط انسان می‌تواند به آن‌ها پاسخ دهد و امکان سوءاستفاده ربات‌ها از بین می‌رود.

با استفاده از این دو فاکتور خیال‌تان راحت است که اقدام‌های احتیاطی لازم برای جلوگیری از دسترسی مهاجمان اینترنتی و هکرها به حساب‌ خود را انجام داده‌اید.

2-محدودیت‌های صرافی ارز دیجیتال

ممکن است صرافی مورد نظرتان در کشور دیگری باشد و برای کشور یا منطقه‌ای که شما در آن سکونت دارید، محدودیت داشته باشد. برای نمونه، صرافی بایننس (Binance) برای ایالات متحده آمریکا، سرویس‌دهی ندارد و برای مثال، فردی که در نیویورک زندگی می‌کند، نمی‌تواند به پلتفرم بایننس دسترسی داشته باشد.

ایرانی‌ها نیز به دلیل وجود تحریم‌های آمریکا، نمی‌توانند به بایننس و بیشتر صرافی‌های خارجی، دسترسی داشته باشند. کاربران ایرانی نباید فراموش کنند که در صورت انتقال سرمایه‌شان به صرافی‌های خارجی، ریسک بزرگی را قبول کرده‌اند و ممکن است همه دارایی آن‌ها توسط پلتفرم‌های خارجی به دلیل نقض قوانین تحریم‌ها، مسدود شود.

در سال‌های گذشته، بسیاری از کاربران ایرانی که در صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی فعالیت کرده‌اند، با مسدود شدن سرمایه خود مواجه شده‌اند. از این رو، توصیه می‌شود که با استفاده از صرافی‌ ارز دیجیتال داخلی، امنیت سرمایه خود را حفظ کنند.

صرافی ارز دجیتال2

3-دسترسی به ارزهای دیجیتال متنوع

یکی دیگر از ویژگی‌های مهم یک صرافی رمز ارز برتر، این است که امکان معامله تعداد بالایی ارز دیجیتال در آن وجود داشته باشد. بسیاری از معامله‌گران حرفه‌ای به این موضوع توجه زیادی دارند؛ چراکه هرچه تعداد رمز ارزهای یک صرافی بیشتر باشد، گزینه‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری بیشتری برای افراد وجود خواهد داشت و شانس آن‌ها برای کسب سود حداکثری نیز افزایش می‌یابد.

4-احراز هویت در صرافی‌های ارز دیجیتال

اغلب صرافی‌های ارز دیجیتال برای اطمینان از حقیقی بودن حساب کاربری ایجادشده، از کاربران درخواست می‌کنند تا مدارک شناسایی خود را در این سامانه‌ها بارگذاری کنند. اگر به‌دنبال آن هستید بدون ثبت اطلاعات شناسایی، مقادیر بالایی از رمز ارزها را واریز یا برداشت کنید، تعداد اندکی صرافی‌ ارز دیجیتال ایرانی وجود دارند که این امکان را فراهم می‌کنند تا افراد برای واریز یا برداشت ارزهای دیجیتال، نیازی به احراز هویت نداشته باشند و تنها برای انجام تراکنش‌های واریز یا برداشت ریالی، احراز هویت لازم است.

سخن پایانی

صرافی ارز دیجیتال یک پلتفرم آنلاین برای خرید و فروش رمز ارزهای مختلف مثل بیت کوین، اتریوم و دیگر رمز ارزها است. افراد با استفاده از این پلتفرم‌ها، قادر خواهند بود با پول‌های فیات مثل دلار و ریال، رمز ارز خریداری کرده یا رمز ارزهای خود را به پول تبدیل کنند. با توجه به استقبال بالای مردم از بازار ارزهای دیجیتال، این پلتفرم‌ها نیز هر روز محبوب‌تر می‌شوند.

بهتر است پیش از انتخاب یک صرافی ارز دیجیتال، در مورد ویژگی‌های مختلفی که در این مطلب به آن‌ها اشاره شد، بررسی‌های لازم را انجام دهید.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها