در نشست خبری مطرح شد:
افزایش قیمت سیمان، هزینه ساخت مسکن را 30 درصد گران کرد
رئیس کانون سراسری انجمنهای صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان بتن آماده با تاکید بر اینکه افزایش قیمت سیمان باعث افزایش 30 درصدی هزینه ساخت مسکن شده است، یادآور شد: چطور ممکن است کشوری که جزو 4 تولیدکننده بزرگ سیمان در دنیا است، با کمبود سیمان مواجه شود.
اعتمادآنلاین| مهرداد نظارت در نششست خبری امروز با بیان اینکه 120 رشته شغلی به صورت مستقیم و غیرمستقیم با صنعت بتن در ارتباط است و بتن سهم بالایی در ساخت و ساز ساختمان و پروژههای عمرانی دارد، اظهار داشت: متاسفانه امروز به دلیل کمیاب شدن سیمان و افزایش قیمت آن، صنعت بتن با مشکلات جدی روبهرو است به طوری که در حال حاضر 80 درصد صنعت تعطیل شده و نیاز کشور فقط با 20 درصد فعال صنعت بتن در حال کار است.
به گزارش ایلنا، وی با اشاره به ورود دلالان به خرید و فروش سیمان ادامه داد: در طول یک ماه گذشته قیمت سیمان 300 درصد در بورس افزایش پیدا کرده است و علیرغم مکاتباتی که با وزارت صمت و تعزیرات داشتیم، روند اصلاح نشده است.
رئیس کانون سراسری انجمنهای صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان بتن آماده افزود: هرچند که قطعی برق در روزهای اخیر باعث شده تولید سیمان کاهش پیدا کند که در نتیجه منجر به کاهش عرضه و افزایش تقاضا شود اما علت اصلی افزایش قیمت سیمان ورود دلالان به این بازار است؛ به طوری که امروز هر پاکت سیمان به 80 هزار تومان رسیده است.
نظارت با بیان اینکه باید نظارت دقیقی انجام شود و بررسیهایی صورت گیرد که چه کسانی خریداران سیمان هستند، گفت: با افزایش قیمت سیمان ناچاریم از سیمان ارزان قیمت استفاده کنیم و این روند کمر کیفیت صنعت بتن را شکسته است.
وی با تاکید بر اینکه افزایش قیمت سیمان باعث افزایش 30 درصدی هزینه ساخت مسکن شده است، یادآور شد: چطور ممکن است کشوری که جزو 4 تولیدکننده بزرگ سیمان در دنیا است، با کمبود سیمان مواجه شود.
رئیس کانون سراسری انجمنهای صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان بتن آماده با بیان اینکه به دلیل افزایش قیمت سیمان، قدرت انتخاب برای سیمان باکیفیت را از دست دادهایم، بیان داشت: به زودی تبعات این شرایط بازار در ساخت و ساز مسکن و انواع پروژههای عمرانی دیده میشود.
نظارت ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از پروژههای عمرانی وابسته به بتن هستند و از آنجایی که قیمت قیر بسیار بالا رفته رویه بتنی جایگزین جادههای قیری شده است بنابراین با کاهش تولید بتن در کشور شاهد کاهش روند ساخت و ساز پروژههای عمرانی در کشور خواهیم بود.
دیدگاه تان را بنویسید