کد خبر: 526833
|
۱۴۰۰/۰۹/۲۲ ۱۹:۲۹:۴۵
| |

خضریان سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس خبر داد:

تکلیف وزارت راه برای پیگیری اتصال دستگاه‌ها به سامانه املاک

سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس از تکلیف این کمیسیون به وزرات راه و شهرسازی برای پیگیری اتصال دستگاه‌ها به سامانه املاک و اسکان خبر داد.

تکلیف وزارت راه برای پیگیری اتصال دستگاه‌ها به سامانه املاک
کد خبر: 526833
|
۱۴۰۰/۰۹/۲۲ ۱۹:۲۹:۴۵

اعتمادآنلاین| به نقل از خانه ملت، علی خضریان در خصوص جلسه صبح امروز (دوشنبه 22 آذر) کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این جلسه به منظور بررسی آخرین وضعیت سامانه املاک و اسکان و با توجه به آغاز فصل بودجه و پیش‌بینی‌های مالیاتی در بودجه سال 1401 و وابسته بودن موضوع اخذ مالیات از خانه‌های خالی به سامانه املاک و اسکان و با حضور وزیر راه و شهرسازی، مسئولان ارشد سازمان امور مالیاتی، شرکت ثبت اسناد و املاک، شرکت پست و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط برگزار شد.

به گزارش مهر، وی افزود: در این جلسه و در ادامه جلسه‌ای که پیش‌تر و در شهریور ماه در کمیسیون برگزار شد، ابتدا وزیر از آخرین وضعیت سامانه، گزارشی ارائه کرد. همچنین آماری در خصوص میزان مشارکت مردم در خوداظهاری املاک و واحدها در این سامانه و در زمان موعد مقرر به اطلاع اعضای کمیسیون رسید.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم تصریح کرد: از آنجایی که اتصال دستگاه‌های مرتبط نظیر وزارت علوم، شهرداری کلانشهرها، آموزش و پرورش، وزارت نیرو و توانیر، سازمان ثبت و حتی سازمان امور مالیاتی هنوز به سامانه املاک و اسکان به صورت کامل انجام نشده، مقرر شد وزارت راه و شهرسازی ظرف یک هفته با برگزاری جلسات هماهنگی مقدمات اتصال این سازمان‌ها را به سامانه جامع فراهم کند. همچنین موضوع تبلیغات برای تشویق مردم به ثبت نام در این سامانه و آگاهی‌بخشی برای عواقب عدم مشارکت و خوداظهاری را نیز در برنامه قرار داده و در خصوص آن به کمیسیون گزارشی ارائه دهد.

خضریان با اشاره به اینکه مهلت قانونی ثبت‌نام در سامانه اسکان و املاک به پایان رسیده است، گفت: از آنجایی که مهلت ثبت‌نام در سامانه یک بار تا پایان آذرماه تمدید شده، نیاز است پس از فراخوان با تصمیم شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا، یکبار دیگر فرصت ثبت نام در این سامانه مهیا شود، لذا مقرر شد وزیر این موضوع را نیز پیگیری و مراتب را به کمیسیون گزارش کند.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس افزود: در بخش دیگری از این جلسه، آخرین وضعیت صدور کارت ملی هوشمند و نارضایتی‌های مردم نسبت به تعویق در صدور کارت ملی و عدم دریافت خدمات وابسته به کارت ملی توسط برخی سازمان‌ها با حضور وزیر کشور مورد بررسی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در این جلسه رئیس سازمان ثبت احوال کشور نیز گزارشی در خصوص میزان ثبت‌نام مردم و افراد در انتظار دریافت کارت ملی هوشمند ارائه کرد و براساس این گزارش تاکنون 9 میلیون نفر منتظر دریافت این کارت هستند و مسائل و مشکلات مرتبط با این تأخیر مورد واکاوی قرار گرفت. البته در برخی از گزارشات یکی از علت‌های تأخیر صدور کارت‌ها موضوع تحریم مطرح شده بود اما در جلسه مشخص شد بخش اعظم تأخیر در صدور کارت موضوع عدم اختصاص اعتبارات به وزارت کشور است.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس خاطرنشان کرد: قرار بر این شد در دولت سیزدهم و با توجه به تلاش‌های انجام شده و هماهنگی‌های صورت گرفته با سایر ارگان‌ها تا پایان سال حدود 4 میلیون کارت و به طور متوسط ماهیانه 1.5 میلیون کارت ملی هوشمند صادر شود و کمیسیون اصل نود نیز بر این روند نظارت نماید. همچنین براساس قول وزیر کشور تا پایان شهریور سال 1401 نیز مقرر شد 6 میلیون کارت دیگر صادر و تحویل مردم شود تا آمار مردم در انتظار دریافت کارت به روزرسانی شود و کمیسیون این روند را به طور جدی و مستمر پیگیری کرده و گزارشات روند اجرای آن را مورد بررسی قرار خواهد داد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها