اولین همایش صیانت از شبکه های توزیع برق استان کرمانشاه برگزار شد
اولین همایش صیانت از شبکه های توزیع برق در شهرستان کرمانشاه با حضور سرپرست شرکت توزیع نیروی برق، نماینده دستگاه قضایی، نماینده نیروی انتظامی، دبیر کمیسیون پیشگیری از سرقت استانداری، بخشدار مرکزی کرمانشاه و بخشداران و دهیاران شهرستان کرمانشاه برگزار شد.
اولین همایش صیانت از شبکه های توزیع برق در شهرستان کرمانشاه با حضور سرپرست شرکت توزیع نیروی برق، نماینده دستگاه قضایی، نماینده نیروی انتظامی، دبیر کمیسیون پیشگیری از سرقت استانداری، بخشدار مرکزی کرمانشاه و بخشداران و دهیاران شهرستان کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش اعتماد آنلاین، مرادی سرپرست این شرکت، گفت: مهمترین شریانهای اصلی حیات امروزی و اجتماعی و از جمله اقتصاد، بهداشت و درمان، صنعت، حمل ونقل، کسب و کار تجارت و... مستقیم و غیر مستقیم به صنعت برق گره خورده است.
مرادی ادامه داد: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در قالب ۱۹ مدیریت از طریق ۱۲ هزار کیلومتر خطوط فشار متوسط و ۷هزار کیلومتر فشار ضعیف به ۸۰۶ هزار مشترک خدمات ارائه میدهد.
سرپرست شرکت نیروی برق استان کرمانشاه ادامه داد: خدماتی که توسط اینشرکت ارائه میشود، غیرحضوری و مبتنی بر IT است، برای مثال قبض مشترکین به صورت پیامک ارسال میشود و همچنین عموما مشترکان میتوانند مشکلات خود را از طریق سامانه ۱۲۱ به ما اعلام کنند.
وی ادامه داد: وظیفه ما توزیع برق مطمئن و پایدار با رویکرد اقتصادی است و اختلال و قطع برق میتواند برای عموم مردم در شهر و روستا، مراکز صنعتی، درمانی، ادارای و... مشکل ساز شود.
وی ادامه داد: ممکن است این اختلال بهعلت ناترازی تولید و مصرف و یا به علت اتصالی و حوادث طبیعی صورت بگیرد. یکی دیگر از دلایل این اختلال ها در اثر سرقت و تخریب شبکه است و زمانی که سرقت صورت می گیرد، ترمیم آن زمان بر است و این نوع خاموشی باعث آسیب به لوازمات برقی و کاهش رضایتمندی مشترکین میشود.
مرادی افزود: با توجه به مشکلاتی که سرقت تجهیزات و قطعی برق برای مردم دارد از مردم خواهشمندیم در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک و رمز ارزها در واحد های صنعتی متروکه، دامداری ها، باغ ها و... به شرکت توزیع نیروی برق اطلاع دهند.
وی با اشاره به افزایش سرقت تجهیزات برقی افزود: اثر سرقت های مداوم باعث میشود شرکت نیروی برق از ترمیم و جایگزین کردن تجهیزات ناتوان شود و تبعات این سرقت به مردم بر می گردد.
در ادامه، حجت الاسلام ادیب نیا امام جماعت شرکت توزیع نیروی برق نیز در این مراسم با بیان اینکه سرقت رزق و روزی را از افراد دور می کند، گفت: سرقت تجهیزات و شبکه های برق موجب قطع برق و تاریکی می شود که این قطع برق برای اماکنی همچون بیمارستان ها و مراکز درمانی امکان دارد به مرگ افراد بیانجامد. تاریک شدن محلات نیز هم موجب اخلال در زندگی افراد و همشهریان می شود و امنیت محلات را به خطر می اندازد.
در ادامه این جلسه، فتحی بخشدار مرکزی شهرستان کرمانشاه ضمن تشکر از زحمات نیروی انتظامی، شرکت توزیع نیروی برق، دهیاران و شورا گفت: متاسفانه ما فقط با مشکل سرقت تجهیزات برق رو به رو نیستیم. بلکه مشکل سرقت تجهیزات گاز ، آب، شهرداری و تابلوهای دهیاری ها و راهداری را نیز داریم.
در ادامه همایش، دکتر رحیمی معاون پیشگیری دادستانی کرمانشاه با اشاره به اهمیت برق در رفاه شهروندان گفت: نیروی برق با رفاهیات گره خورده و ضرورتش در جامعه بسیار اهمیت دارد.
رحیمی افزود: سن سرقتها به سنین جوانی رسیده است. حتی زوجین مرتکب سرقت میشوند و این مسئله تبعات اجتماعی بسیار سنگینی دارد.
وی تصریح کرد: عمده جرائم درحوزه توزیع نیروی برق به چهار مولفه رمز ارزها، خرابکاری در تاسیسات برق، سرقت از تجهیزات برق و انشعبات غیر مجاز تقسیم میشود.
بخشدار مرکزی شهرستان کرمانشاه نیز با اشاره به اینکه هشدارهای لازم مرتبط به دهیاری ها داده میشود، بیان داشت: ما هشدار های لازم را به دهیاران میدهیم که موارد مشکوک را حتما رصد کنند. خیلی از اوقات اگر موارد مشکوک مثل تردد اشخاص غریبه اطلاع داده شود از سرقت پیشگیری میشود.
فتحی افزود: در بعضی از نواحی سرقتها تکرار میشود و این مسئله قابل چشم پوشی نیست. دهیار و شورای روستایی که سرقت در منطقه آنها تکرار میشود، مسئولیت مستقیم دارد و باید پاسخگو باشد.
وی با اشاره به اهمیت هماهنگی پلیس انتظامی و دستگاه قضایی افزود: پیش از این مصوباتی وجود داشت که بسیج و نیروی انتظامی گشت های مشترک داشته باشند و در گشت زنی ها به نیروی انتظامی کمک شود. همچنین باید به این مسئله دقت داشته باشیم و لازم است نیروی انتظامی جدی تر پیگیری کند.
وی در پایان با اشاره به تقویت احساس مسئولیت اجتماعی میان جامعه گفت: ساکنین روستا و شهر در مقابل تجهیزات باید احساس مسئولیت کنند. زیرا در صورت به سرقت رفتن تجهیزات ابتدا ساکنین همان منطقه ضرر میکنند.
در ادامه این همایش، سرهنگ مرادیان نماینده پلیس پیشگیری با اشاره به گستردگی حوزه فعالیت نیرو انتظامی گفت: با توجه به ماموریت های که متوجه پلیس است، می طلبد که همه همکارها در این مجموع ادارات با پلیس همراهی کنند تا بتوانیم پاسخگوی مردم باشیم.
مرادیان با بیان اینکه نیروهای ادارات خدماترسان از زحمتکش ترین اقشار جامعه هستند، افزود: نمی توان زحمت دهیاران و شوراها را نادیده بگیریم و این قشر با حداقل امکانات، حداکثر تلاش خود را برای مشکلات مردم میکنند.وی با اشاره به اهمیت حضور مردم افزود: هرجایی که مردم حضور پیدا کردند و مشارکت عمومی داشتیم موفق شدیم از سرقت ها پیشگیری کنیم.
در پایان جلسه خانی دبیر کمیسیون پیشگیری از سرقت استانداری با اشاره به اینکه سرقت یک مقوله چند وجهی است، گفت: چند مورد دست به دست هم می دهند که فردی شروع به سرقت کند، از جمله مشکلات اقتصادی که استان ما از این موضوع برخوردار است.وی افزود: برق که قطع می شود نظم زندگی و ارتباطات اینترنتی و... ما نیز دچار اختلال می شود.
خانی افزود: دستگاه های خدمات رسان با این مسئله بسیار درگیر هستند. به واسطه سرقت های مداوم توان اداره برق و دیگر ادارات خدمات رسان گرفته شده است. اگر همه ادارات و ارگان مربوطه کمک نکنیم اوضاع بدتر میشود.
دبیر کمیسیون پیشگیری از سرقت استانداری ادامه داد: یکی از مصوبات که داشتیم این است که بخشداران و دهیاران و روسای شوراها و بسیج شوراها را موظف کردیم با دستگاه های خدمات رسان همکاری کنند.
دیدگاه تان را بنویسید