عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
باید این واقعیت تلخ را بگوییم که امروز وضعیت اقتصادی مردم اصلا خوب نیست
به اعتراف علی رضایی عضو کمیسیون اقتصادی، واقعیت تلخ این است که امروز وضعیت اقتصادی مردم اصلا خوب نیست، وضعیت بخشی از مردم خوب است و بخشی دیگر ضعیف هستند و دخل و خرج آنها با هم نمیخواند و اساسا درآمدی ندارند.
یکی از اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس به شرایط بد اقتصادی مردم اعتراف کرد.
به گزارش جماران، مهمترین بخشهای گفتگوی علی رضایی را در ادامه میخوانید:
- ما نمیخواهیم خودمان را گول بزنیم و حرفهایی بزنیم که حرف دل مردم نیست. امروز کشور ما در مولفههای نظامی، موشکی و صنعتی و... در دنیا و سیاست خارجی حرف برای گفتن دارد، ولی در سیاست داخلی یعنی انتخاب استانداران و اقتصاد در معیشت مردم ضعیف بوده و مردم ناراضی هستند.
- اگر بگوییم وضع مردم خوب است آن وقت در خلوت خود میگویند، چه نمایندهای، چرا حرف دل ما را نمیزند؟! رییس جمهور گفت، تورم نسبت به ماه قبل بهتر شده است. حال ما خوشحالیم که کمتر شده است، ولی مردم در سفرههای خود این را احساس میکنند؟! حتما جواب منفی خواهد بود.
- باید این واقعیت تلخ را بگوییم که امروز وضعیت اقتصادی مردم اصلا خوب نیست؛ وضعیت بخشی از مردم خوب است و بخشی دیگر ضعیف هستند و دخل و خرج آنها با هم نمیخواند و اساسا درآمدی ندارند. دولت باید برای اینها فکری کند و کالاهای اساسی را درصدی کاهش دهد.
- مردم از این وضعیت ناراضی هستند؛ دولت نمیتواند و ما نمایندگان مجلس هم مقصر هستیم. کاری که باید موجب رضایت مردم و مقام معظم رهبری باشد را انجام نمیدهیم؛ ایراد کار کجاست؟ باید دولت، مجلس و کارشناسان و کسانی که کاربلد هستند با هم صحبت کنند.
- حجاب و عفاف و معیشت هرکدام در جای خود هستند؛ مقام معظم رهبری در سخنرانی فرمودند، امروز اقتصاد و فرهنگ دو مسأله مهم است. اقتصاد مربوط به معیشت مردم است، در بحث فرهنگ هم ما کشور اسلامی هستیم و تا جایی که ممکن است سخت گیری نکرده و با فرهنگ سازی حریم و حرمت خانوادهها محفوظ میشود.
- ما کشوری با اصالت و با تمدن هستیم و دشمن میخواهد با بیحرمتی و هنجارشکنی، بدحجابی، بیحجابی و... به حریم خانواده آسیب وارد کند، اما من معتقدم با روشهای قهری و با بگیر و ببند این مسأله درست نمیشود. مردم باید به دولت کمک کرده و همکاری و مشارکت کنند.
- معاون سیاسی بخشنامهای را به فرمانداران صادر کرده بود که با نمایندگان همراهی نکنند که این حرف اساسا غلط است. در دولتهای قبل نیز این چنین بود که یک ماه قبل از انتخابات نه به صورت کتبی بلکه شفاهی دولت اعلام میکرد که برای سایر کاندیدا شائبهای ایجاد نشود، اما در یک عمل ناشیانه یک سال تا انتخابات به صورت کتبی و محرمانه بخشنامهای صادر میکنند.
- وزیر کشور باید به نظر مجلس احترام بگذارد و در همراهی با مجلس و مردم معاون سیاسی را برکنار کند که کار ادامه پیدا کند و به قول خود عمل کند و اینکه صرفا بگویند، ما اشتباه کردیم کافی نیست، بلکه کسی که باعث شکاف و نارحتی شده است باید برکنار شود.
دیدگاه تان را بنویسید