کد خبر: 628861
|
۱۴۰۲/۰۶/۰۱ ۱۴:۰۰:۲۷
| |

پیش‌بینی قابل‌توجه یک کارشناس از قیمت سکه و طلا بعد از پایان ماه صفر؛ گرانی در راه است؟

یک کارشناس بازار طلا و سکه قیمت‌ها در بازار بعد از تمام شدن ماه صفر را پیش‌بینی کرد.

پیش‌بینی قابل‌توجه یک کارشناس از قیمت سکه و طلا بعد از پایان ماه صفر؛ گرانی در راه است؟
کد خبر: 628861
|
۱۴۰۲/۰۶/۰۱ ۱۴:۰۰:۲۷

عبادالله محمدولی، کارشناس بازار طلا و سکه گفت: با پایان ماه صفر و آغاز مناسبت‌ها و مراسم‌ها احتمالا قیمت سکه و طلا دچار تغییراتی می‌شود و احتمالا روند به سمت افزایش قیمت خواهد رفت.

به گزارش اقتصاد ۲۴، وی افزود: وضعیت بازار طلا و سکه در حال حاضر نسبت به دو ماه قبل هیچ فرقی نکرده و رکود کامل بر بازار حاکم است، چون خریداری در بازار نیست.

این کارشناس بازار طلا و سکه با بیان اینکه در بازاری که مشتری نباشد رکود موج می‌زند، گفت: نبود مشتری نشان دهنده این است که مردم شاهد بی ثباتی قیمت سکه و طلا هستند و به همین دلیل کسی که قصد فروش دارد، نمی‌فروشد و منتظر افزایش قیمت می‌ماند و کسی که قصد خرید دارد، صبر می‌کند تا شاید ارزان‌تر شود.

محمدولی در مورد ثبات قیمت سکه و طلا در ۵ ماهه نخست امسال گفت: قیمت سکه و طلا در حالی در ۵ ماهه نخست سال ثبات نسبی داشته که باید توجه کنیم خبرهای سیاسی، اقتصادی و... می‌تواند تاثیر بزرگی روی قیمت طلا و سکه داشته باشد و شوک‌های ریزشی یا افزایشی به قیمت‌ها در بازار وارد کند.

این کارشناس بازار طلا و سکه در پاسخ به سوال اقتصاد ۲۴ مبنی بر اینکه آیا تقاضای خرید طلا به بازار بدلیجات و نقره منتقل شده است؟ گفت: سال‌های سال است که عروس و دامادها به جای خرید طلا و سکه به خرید نقره یا بدلیجات روی آورده اند.

محمدولی معتقد است: تقاضای نقره و مصنوعات بدلی نسبت به طلا خیلی بیشتر است؛ اما مردم باید توجه کنند با خرید بدلیجات، پول بابت آهن می‌دهند که پس از خرید دیگر ارزشی برای فروش ندارد، زیرا ارزش ذاتی ندارد. استیل و بدلیجات در بازار زیاد است و مردم به دلیل نبود قدرت خرید برای اینکه از زینت استفاده کنند بدلیجات خریداری می‌کنند.

وی افزود: البته قیمت نقره جهانی و کاملا مشخص است و همانند طلا پس از خرید می‌توان آن را فروخت.

به گفته این کارشناس بازار طلا و سکه، با پایان صفر و آغاز مناسبت‌ها و مراسم‌ها احتمالا تقاضای جدید وارد بازار می‌شود و این، عاملی است که قیمت طلا و سکه رو به افزایش باشد.

محمدولی در پایان خاطرنشان کرد: تقاضایی که در حال حاضر در بازار هست، بیشتر تقاضای سرمایه گذاری است تا مصرفی!

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها