پاپ فرانسیس: همجنسگرایی مد جدید است
پاپ فرانسیس همجنسگرایی را نوعی مد در جامعه امروزی دانسته است. سازمان امداد کاتولیک Misereor نیز نمایشگاهی درباره همجنسگرایی برپا کرده که از جدال دو دیدگاه در کلسیای کاتولیک نسبت به موضوع همجنسگرایی نشان دارد.
اعتمادآنلاین| رهبر کاتولیکهای جهان از حضور کشیشها و روحانیون همجنسگرا در کلیسای کاتولیک نگران است. او در گفتوگویی به مناسبت انتشار کتاب مصاحبهاش با آلکساندر آوی ملو، کشیش شیلیایی و پروفسور یزدانشناسی، روز دوشنبه 11 آذر (3 نوامبر) گفته است: «در جوامع امروزی ما چنین به نظر میرسد که همجنسگرایی یک مد باشد و این منش تاثیر خود را بر کلیسا نیز میگذارد.»
به گزارش دویچه وله، او در رابطه با وجود همجنسگرایی در سطوح مختلف کلیسای کاتولیک نیز گفته است که این مسئله بسیار جدی است و شاید نشانه عدم برخورد درست با آن باشد. او خواسته است که به افرادی که "تمایل به همجنسگرایی در آنها به شدت ریشهدار است" اجازه شرکت در سمینارهای کلیسا داده نشود.
پاپ فرانسیس درهمین مصاحبه نیز تاکید کرده است که کشیشهای همجنسگرا و مردان و زنان روحانی باید به طور کامل به امر "تجرد" وفادار باشند و با احساس مسئولیت کامل به وظایفشان عمل کنند. به گفته پاپ: «بهتر است این کشیشها وظیفه کشیشی و زندگی روحانی را کنار بگذارند تا این که زندگی دوگانهای داشته باشند.». گفتنی است که در کلیسای کاتولیک کشیشها خود را به تجرد و بیهمسری متعهد میکنند.
در تابستان امسال نیز پاپ فرانسیس با اظهار نظری درباره لزوم روان درمانی برای کودکان همجنسگرا خشم بسیاری را برانگیخت؛ طوری که واتیکان مجبور شد این اظهارنظر را بعدا پس بگیرد. با این همه باید به این موضوع نیز اشاره کرد که اگرچه رهبر کاتولیکهای جهان با اظهار نظرهایی مشابه آن چه او در این مصاحبه گفته، خشم بسیاری را در اذهان عمومی بر میانگیزد، اما بارها نیز از تبعیض علیه همجنسگرایان انتقاد کرده است.
"ایمان و عشق را از یکدیگر جدا نکنید"
این روزها سازمان امدادرسانی کلیسا Misereor در آکادمی اسقفی شهر آخن آلمان نمایشگاهی با عنوان «برای من حق قائل شوید» برپا کرده است. ایده این نمایشگاه متعلق به انجمن "همجنسگرایان و کلیسا"ست و هدف آن به گفته مارکوس بوکر مسئول این سازمان در پرسشهای اساسی مربوط به یزدانشناسی، حفظ حرمت همجنسگرایان زن و مرد، دوجنسگرایان و ترنسهاست.
به باور او همجنسگراهراسی و همجنسگراستیزی با دستاویزهای اجتماعی، فرهنگی و مذهبی مستدل میشود. به همین دلیل هم کلیسا به الهیاتی فراگیر و متنوع نیاز دارد. او میگوید که ایمان و عشق نباید از یکدیگر جدا شوند و این باید برای همه صادق باشد.
در اتاقهای آکادمی اسقفی آخن افرادی از ملیتهای مختلف معرفی میشوند که درباره تجربهشان با همجنسگرایان یا دوجنسگرایان گزارش میدهند.
مارکوس بوکر میگوید: «ما برای حق زنان، کشاورزان و پناهجویان تلاش میکنیم اما برای همجنسگرایان نه. و حالا میخواهیم این را نیز تغییر دهیم.» او معقتد است که اگر یک گروه را حذف کنیم، زندگی شایسته برای همه امکانپذیر نیست.
منبع: عصر ایران
دیدگاه تان را بنویسید