کد خبر: 310640
|
۱۳۹۸/۰۳/۱۸ ۱۱:۴۲:۰۶
| |

رویترز:

تحریم‌های پتروشیمی آمریکا علیه ایران نمادین هستند

تحلیلگران به خبرگزاری رویترز گفته‌اند: تحریم‌ دولت آمریکا علیه بخش پتروشیمی ایران که امروز اعلام شد، تا اندازه زیادی نمادین است و اثر چندانی ندارد.

تحریم‌های پتروشیمی آمریکا علیه ایران نمادین هستند
کد خبر: 310640
|
۱۳۹۸/۰۳/۱۸ ۱۱:۴۲:۰۶

اعتمادآنلاین| خبرگزاری رویترز به نقل از تحلیلگران تحریم‌ دولت آمریکا علیه بخش پتروشیمی ایران را نمادین توصیف کرد که اثر کمی دارد.

خبرگزاری رویترز نوشت، ایالات متحده آمریکا روز جمعه بزرگ‌ترین هلدینگ پتروشیمی ایران را به بهانه حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست تحریم‌ قرار داد و اعلام کرد، این اقدام را به منظور خشکاندن درآمدهای بخش نظامی ایران انجام می‌دهد، اما تحلیلگران این اقدام را تا حد زیادی نمادین می‌دانند.

خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای جمعه اعلام کرد «شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس» و 39 شرکت پتروشیمی زیرمجموعه آن و همچنین عاملان فروش این شرکت را به دلیل حمایت مالی از قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرده است.

مقام‌های ارشد دولت آمریکا که به شرط عدم افشای نام با رویترز گفت‌وگو کردند، این تحریم‌ را جدیدترین اقدام برای فشار وارد کردن بر اقتصاد ایران و خشکاندن منابع مالی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، توصیف کرده‌اند.

یک مقام به رویترز گفت: «این تحریم‌ها آثار بسیار گسترده‌ای روی بهبود آتی اقتصاد ایران خواهند داشت».

اشخاص آمریکایی در حال حاضر از هر گونه معامله با اقتصاد ایران منع شده‌اند بنابراین، تحریم‌ جدید برای شرکت‌ها و افراد غیرآمریکایی موضوعیت دارد.

یک مقام سابق وزارت خزانه‌داری آمریکا که تحلیلگر مسائل ایران است، گفت، تحریم‌ جدید اثر اندکی خواهد داشت، چون شرکت‌های غیرآمریکایی تا الان هم به دلیل تحریم‌های فعلی از تجارت با بخش پتروشیمی ایران خودداری می‌کردند.

«سوزان ملونی» عضو اندیشکده بروکینگز، تحریم‌های جدید را اقدامی «زائد» توصیف کرد که تعمداً با هدف القای این برداشت وضع شده که تعامل با کل اقتصاد ایران ممنوع است. او گفته «اثر خالص» این اقدام، نسبتاً ناچیز خواهد بود.

مقام سابق خزانه‌داری آمریکا که به شرط عدم افشای نام با رویترز مصاحبه کرده، گفته که اثر این تحریم‌ها محدود خواهد بود. وی گفت: «اثر این تحریم‌ها، محدود خواهد بود. فکر نمی‌کنم اکثر شرکت‌های چندملیتی بزرگ، تعاملی با آنها داشتند».

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها