کد خبر: 331842
|
۱۳۹۸/۰۵/۲۷ ۱۳:۵۹:۱۷
| |

ترامپ نگران رکود اقتصادی است

همزمان با افزایش احتمال رکود اقتصادی که تهدیدی برای کمپین دونالد ترامپ در انتخابات 2020 محسوب می‌شود، این رییس‌جمهور در تلاش است تا انتقادات مطرح‌شده درباره مدیریت اقتصادی‌اش را کاهش دهد.

ترامپ نگران رکود اقتصادی است
کد خبر: 331842
|
۱۳۹۸/۰۵/۲۷ ۱۳:۵۹:۱۷

اعتمادآنلاین| دونالد ترامپ، رییس‌جمهور آمریکا پس از بیش از دو سال بازارگرمی برای قدرت اقتصادی آمریکا تحت مدیریت خود حالا در تلاش است تا در میانه مطرح شدن بحث رکود اقتصادی قریب‌الوقوع خود و دولتش را از انتقادات دور کند.

ترامپ تکذیب کرده است که سیاست‌هایش نقشی در کاهش رشد اقتصادی جهانی حتی در میانه جنگ تجاری با چین داشته‌اند. او هفته گذشته در یک سخنرانی اظهار کرد، روی کار آمدن یک رییس جمهور دموکرات ناآرامی اقتصادی بیشتری را برای آمریکا به همراه خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری هیل، او در این خصوص گفت: شما انتخابی به جز رای دادن به من ندارید زیرا همه‌ چیز در خطر نابودی قرار خواهد گرفت. پس چه من را دوست داشته‌ باشید چه از من متنفر باشید، باید به من رای دهید.

او همچنین طی هفته گذشته انگشت اتهام خود را به سمت رسانه‌های خبری و بانک مرکزی آمریکا نشانه رفت و در توییتی اظهار کرد که رییس بانک مرکزی برای اقتصاد آمریکا از چین مشکل‌سازتر بوده است.

او در توییت دیگری نوشت: رسانه‌های خبری جعلی هرکاری در توان دارند، انجام می‌دهند تا اقتصاد را تخریب کنند زیرا فکر می‌کنند با این کار به من و پیروزی مجددم در انتخابات آسیب می‌زنند.

تلاش ترامپ برای خلاصی از این انتقادات، خطرهایی را که با آن‌ها روبه‌رو است، مشخص‌تر می‌کند. بروز رکودی در آستانه انتخابات 2020 می‌تواند ترامپ را که قدرت اقتصادی کانون تمرکز کمپین انتخاباتی‌اش بوده، محکوم به شکست کند.

او بدون رشد پیوسته اقتصادی و افزایش فرصت‌های شغلی، برگ برنده اصلی خود را برای جذب آرای رای‌دهندگان چرخشی از دست می‌دهد.

یک اقتصاد متزلزل برای هر رییس جمهوری مانعی هولناک محسوب می‌شود و روسای جمهور اندکی توانسته‌اند پس از کاهش رشد اقتصادی در دوره نخست ریاست جمهوری خود، به دور بعدی راه پیدا کنند. خطر سیاسی رکود اقتصادی برای ترامپ بسیار بزرگتر از خطر نامحبوب بودنش است.

بنا بر نتایج نظرسنجی شرکت "ریل کلیر پالیتیکس"، تنها 43 درصد از رای‌دهندگان آمریکایی ریاست جمهوری ترامپ را تایید می‌کند و 53.5 درصد از آنان مخالف ریاست جمهوری او هستند.

ترامپ اما در زمینه مدیریت اقتصادی آمار بهتری دریافت کرده است. طبق نظرسنجی شرکت «اکانمیست-یوگاو»، 53 درصد از رای دهندگان مدیریت اقتصادی ترامپ را تایید و 41 درصد با آن مخالفت کرده‌اند.

وجهه اقتصادی مثبت ترامپ احتمالا مربوط به بازار سهام، تسریع رشد اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری بوده است اما با چرخش نامطلوب چرخ اقتصاد آمریکا، ممکن است ترامپ نتواند روی موفقیت اقتصادی خود حساب کند.

سقوط بازار مالی پس از کاهش کوتاه مدت سود سهام وزارت خزانه‌داری نشانگر رکود اقتصادی ظرف 12 تا 18 ماه آینده است. نزاع تجاری ترامپ با چین و اروپا نیز پیامدهای سنگینی برای اقتصاد جهانی داشته است.

همه این مسائل دست به دست هم داده‌اند تا نگرانی‌ها از بروز رکود اقتصادی چند برابر شود.

مارک همریک، تحلیلگر ارشد مسائل اقتصادی در شرکت «بنک‌ریت» می‌گوید: عوارض این بحران اقتصادی مثل این است که در ساختمانی صدای هشدار آتش قطع شده و مردم بوی دود را حس می‌کنند اما مطمئن نیستند که کجا آتش گرفته است.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها