کد خبر: 350981
|
۱۳۹۸/۰۷/۲۱ ۱۱:۰۷:۴۲
| |

دونالد ترامپ:

تصمیم نهایی در مورد سوریه را خودم می‌گیرم

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به انتقادها از تصمیمش برای خروج نیروهای آمریکایی از سوریه اعلام کرد تنها کسی است که در این خصوص تصمیم می‌گیرد.

تصمیم نهایی در مورد سوریه را خودم می‌گیرم
کد خبر: 350981
|
۱۳۹۸/۰۷/۲۱ ۱۱:۰۷:۴۲

اعتمادآنلاین| دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که با موجی از انتقادها در این باره روبرو شده است، گفت تنها کسی است که حق دارد درباره حضور نیروهای آمریکا در سوریه تصمیم بگیرد.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، تصمیم دونالد ترامپ برای خارج کردن نیروهایش از سوریه انتقادات گسترده‌ای را از سوی هر دو حزب آمریکا به دنبال داشته است و منتقدان این اقدام بر این باورند که خروج نیروهای آمریکایی ثبات خاورمیانه را تهدید می‌کند و جان کردهای سوریه را که متحدان آمریکا در مبارزه با داعش بوده‌اند، به خطر می‌اندازد.

با این حال ترکیه شبه‌نظامیان کرد را تهدیدی تروریستی می‌داند و عملیاتی نظامی را علیه آنان به راه انداخته است.

ترامپ در دفاع از تصمیم خود گفت: نمی‌تواند به «جنگ‌های بی‌پایان» ادامه دهد.

او در سخنرانی مفصل خود در نشست سالانه فعالان اجتماعی محافظه‌کار گفت: ما باید قهرمانان و سربازان بزرگمان را به خانه بازگردانیم. زمانش فرارسیده است. به خاطر داشته باشید که آنان برای سرزمین خودشان می‌جنگند. آنان به ما کمک نکرده‌اند که برای سرزمینمان بجنگیم. بگذارید مرزهایشان را داشته باشند اما من فکر نمی‌کنم سربازانمان مجبور باشند 15 سال آینده را در آن جا باشند تا از مرز ترکیه و سوریه حفاظت کنند، در حالی که نمی‌توانیم از مرزهای خودمان حفاظت کنیم.

او خاورمیانه را منشاء اتفاقات ناامیدکننده توصیف کرد که به رغم سال‌ها مشارکت نظامی و سرمایه‌گذاری مالی آمریکا در آن، بهبودی در وضعیتش حاصل نشده، بلکه با شرایط وخیم‌تری نیز روبه‌رو شده است.

ترامپ در این باره گفت: خاورمیانه اکنون کمتر امن است، کمتر ثبات دارد و آنان می‌جنگند. این کاری است که می‌کنند. آنان می‌جنگند.

در همین حال، رئیس‌جمهور آمریکا مجوز کمک اضطراری 50 میلیون دلاری را به گروه‌های حقوق بشر سوریه و دیگر نهادهایی که به حفاظت از غیرنظامیان کمک می‌کنند، صادر کرد.

کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد: این مبلغ برای کمک به مدافعان حقوق بشر در سوریه، سازمان‌های جامعه مدنی و اقداماتی برای مصالحه که مستقیما از قربانیان اقلیت‌های قومی و دینی حمایت می‌کنند اختصاص داده شده است.

در این بیانیه آمده است: این کمک مالی همچنین صرف بازخواست (مسئولان حملات علیه غیرنظامیان)، پاکسازی بقایای قابل انفجار جنگ، ایجاد امنیت اجتماعی برای پایدارسازی کمک‌ها، مستندسازی موارد سوء‌استفاده از حقوق بشر و نقض قوانین انسانی بین‌المللی وحمایت از بازماندگان خشونت‌ها و شکنجه‌های جنسی خواهد شد.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها