کارمندان بوئینگ:
این هواپیما توسط دلقکها طراحی شده و میمونها بر آن نظارت دارند
انتشار قسمتی از پیامهای داخلی شرکت بوئینگ، سوالهای بسیاری در مورد امنیت این هواپیما مطرح کرده است.
اعتمادآنلاین| در پیامهای داخلی کارمندان بوئینگ که اخیرا منتشر شده، این افراد جرات پرواز با این هواپیما را ندارند و به خانواده خود اجازه نمیدهند، سوار این هواپیما شوند و گفتهاند: این هواپیما توسط دلقکها طراحی شده و میمونها بر آن نظارت دارند.
انتشار قسمتی از پیامهای داخلی شرکت بوئینگ، سوالهای بسیاری در مورد امنیت این هواپیما مطرح کرده است.
در یکی از پیامها، کارمندی میگوید، این هواپیما «توسط دلقکها طراحی شده است.»
طراحی این هواپیما در این پیامها «کاملا غیرقابل قبول» توصیف میشود.
پس از سقوطهای مرگ بار در اندونزی و اتیوپی که در مجموع منجر به مرگ 350 نفر شد، بوئینگ 737 مکس در مارس 2019 کنار گذاشته شد.
بوئینگ اعلام کرد: صدها پیام را به عنوان بخشی از تعهد به شفاف سازی منتشر کرده است. ماه گذشته به اداره هوانوردی امریکا و کنگره آمریکا، نسخههای بدون واکنش ارائه شده بود.
بوئینگ اعلام کرد: «این پیامها نشاندهنده شرکتی نیست که ما هستیم و باید باشیم و کاملاغیرقابل هستند.»
یک کارمند این شرکت در آوریل 2017 نوشته است: «این هواپیما توسط دلقکها طراحی شده و به نوبه خود توسط تعدادی میمون مورد نظارت قرار گرفته است.»
پیام دیگری در نوامبر 2015 نشان میدهد که چه میزان این شرکت علیه ناظران هوانوردی که خواستار آموزش خلبانها شده بودند، لابی میکرده است.
در فوریه 2018، یک کارمند بوئینگ از همکارش میپرسد: «آیا خانواده خود را سوار بوئینگ مکس میکنی؟ من چنین کاری را نمیکنم.»
نفر دوم جواب میدهد: «نه»
پیتر دیفازو، رئیس کمیته ترابری آمریکا که در مورد بوئینگ 737 مکس تحقیق میکند، گفت این پیامها «نشان از تلاش هماهنگ دارد و به روزهایی برمیگردد که برنامه بوئینگ مکس 737، اطلاعات مهمی را از ناظران و عموم مردم پنهان میکرد. »
به گزارش فارس، آخرین سانحه مربوط به هواپیماهای بوئینگ 737 به سقوط روز گذشته یکی از آنها در حوالی تهران بازمیگردد که به کشته شدن 176 سرنشین آن منجر شد.
هواپیمای بوئینگ 737 یکی از پرتیراژترین هواپیماهایی است که تاکنون در جهان تولید شده، اما در عین حال از جمله هواپیماهایی است که بیشترین قربانی را در جهان در حوادث هوایی به خود اختصاص داده است.
در حقیقت خطرناکترین هواپیمای مسافربری حال حاضر جهان است و تاکنون 4 هزار و 300 نفر در حوادث مرتبط با این نوع هواپیما در جهان جان خود را از دست دادهاند.
منبع: فارس
دیدگاه تان را بنویسید