کد خبر: 459869
|
۱۳۹۹/۱۱/۰۱ ۱۲:۵۸:۵۴
| |

دیدار لاوروف با فرستاده محمود عباس در مسکو

وزیر خارجه روسیه با وزیر امور مدنی فلسطین در مسکو به عنوان فرستاده ویژه رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار و درباره راه‌های پیشبرد روند صلح با او گفتگو کرد.

دیدار لاوروف با فرستاده محمود عباس در مسکو
کد خبر: 459869
|
۱۳۹۹/۱۱/۰۱ ۱۲:۵۸:۵۴

اعتمادآنلاین| سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه و حسین الشیخ، وزیر امور مدنی فلسطین و فرستاده محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در این دیدار درباره مکانیزم تقویت همکاری میان روسیه و فلسطین و اجرای توافق‌های سابق امضا شده میان دو طرف بحث و گفتگو کردند.

دو طرف درباره تحولات سیاسی و راه‌های تقویت روند صلح بحث و گفتگو کردند.

الشیخ همچنین مذاکراتی را با میخائیل بوگدانوف، معاون وزیر خارجه روسیه برگزار کرد.

طرف فلسطینی از کمک‌های مسکو در زمینه مبارزه با کرونا در کرانه باختری و نوار غزه قدردانی کرد.

طرف روسی نیز از تصمیم عباس برای برگزاری انتخابات سراسری در فلسطین در سه مرحله در چارچوب انتخاب اعضای شورای قانونگذاری فلسطین و انتخابات ریاست تشکیلات خودگردان و اعضای شورای ملی فلسطین استقبال کرد.

در این مذاکرات همچنین بر اهمیت توافق بین فتح و حماس درباره انتخابات و فراهم کردن شرایط برای برگزاری مذاکرات میان فلسطین و رژیم صهیونیستی با هدف حل تمام مسائل موجود براساس قطعنامه شورای امنیت و در چارچوب پایبندی به راهکار تشکیل دو کشور تأکید شد.

نوفل عبدالحفیظ، سفیر فلسطین در مسکو گفت، این سفر در راستای ادامه هماهنگی میان فلسطین و روسیه است و به دلیل شرایط کرونایی عباس فرستاده خود را به مسکو فرستاد.

وی گفت، مذاکرات بر اوضاع بعد از تصمیم طرف فلسطینی درباره ازسرگیری روابط با اسرائیلی‌ها و موضع در سایه پیروزی دولت جدید آمریکا و نقش روسیه در پیشبرد روند صلح و اوضاع درباره آشتی فلسطین و دستورات مربوط به انتخابات متمرکز بود.

عبدالحفیظ گفت، ازسرگیری روابط با طرف اسرائیلی به معنای بازگشت به مذاکرات است. ما به روسیه ابلاغ کردیم که فلسطین تنها براساس مکانیزمی که برپایه ساختار بین المللی است و تحت سیطره یکجانبه آمریکا نباشد، به مذاکرات بازمی‌گردد.

وی گفت، در این دیدار درباره احیای روند فعالیت‌های کمیته چهارجانبه صلح بین المللی گفتگو شد و مسکو آماده دعوت برای برگزاری نشست بین المللی در قاهره با حضور طرف‌های کمیته چهارجانبه( سازمان ملل، اتحادیه اروپا، روسیه و آمریکا)، مصر، اردن و کشورهای عربی و غیرعربی دیگر است.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها