مقام سابق کاخ سفید:
مذاکرهکنندگان وین در تلاشند تا برجام را به قدرت کامل خود برگردانند/ هفته به هفته امیدواریم که هر جلسه آخرین جلسه باشد/ تصمیمگیری درباره برجام در ایران، توسط رئیسجمهور انجام نمیشود
مقام سابق کاخ سفید تاکید کرد: مذاکرهکنندگان وین در تلاشند تا برجام را به قدرت کامل خود برگردانند و اگر آمریکا و ایران برای احیای برجام توافق کنند، اسرائیل نمیتواند آنها را متوقف کند.
اعتمادآنلاین| فرانک هیپل (Frank N von hippel) دستیار پیشین امنیت ملی در دفتر علم و فناوری کاخ سفید (1993 تا 1995) و استاد روابط بینالملل دانشگاه پرینستون است.
به گزارش ایلنا، وی به صورت تخصصی در حوزه سلاح هستهای و پیمان منع اشاعه هستهای و جنگ تحقیق و بررسی کرده است.
هر دو طرف در تلاش برای دستیابی به اهدافی فراتر از برجام هستند
فرانک هیپل در ابتدا در مورد ارزیابی نشست وین تاکنون گفت: من نگران هستم چراکه به نظر میرسد هر دو طرف در تلاش برای دستیابی به اهدافی فراتر از بازگشت به انطباق کامل با توافق فعلی برجام هستند. اما هنوز به لغو تحریمها و احیای برجام و در نتیجه اجرای تعهدات از سوی ایران امید دارم.
مذاکرهکنندگان وین در تلاشند تا برجام را به قدرت کامل خود برگردانند
وی در ادامه گفت: در صورت موفقیت در مذاکرات، به نظر میرسد که ایالات متحده کلیه تحریمهایی را که به نظر آنها مربوط به برجام است، لغو خواهد کرد. به نظر میرسد یکی از مشکلات و چالشهای مذاکرات بر سر این است که تحریمهای دیگر همچنان پابرجا خواهد ماند.
این استاد دانشگاه گفت: من فکر میکنم مذاکرهکنندگان دو طرف در وین در تلاشند تا برجام را به قدرت کامل و موقعیت موثر خود برگردانند.
چانهزنی بر سر سانتریفیوژهای پیشرفتهای که ایران در نطنز نصب کرده است
هیپل همچنین اضافه کرد: ظاهراً برخی از سانتریفیوژهای پیشرفتهتری که ایران در نطنز نصب کرده است، در برجام مجوزی برایش صادر نشده بود و اکنون به ابزار چانهزنی تبدیل شدهاند.
اگر آمریکا و ایران برای احیای برجام توافق کنند، اسرائیل نمیتواند آنها را متوقف کند
هفته به هفته امیدواریم که هر جلسه آخرین جلسه باشد
وی با بی اهمیت دانستن مخالفت اسرائیل با احیای برجام گفت: اگر ایالات متحده و ایران بتوانند برای احیای برجام توافق کنند، فکر نمیکنم اسرائیل بتواند آنها را متوقف کند. فعلا پایان این جلسات نامشخص است. من هفته به هفته امیدوارم که هر جلسه آخرین جلسه باشد.
این مقام سابق کاخ سفید اظهار کرد: ایالات متحده مایل است در مورد مسائل اضافی با ایران مذاکره کند، اما کاملاً مشخص نیست که ایران هم علاقهمند است یا خیر.
وی با اشاره به انتخابات ایران گفت: با توجه به اینکه ابراهیم رئیسی، از منتقدان برجام است، ممکن است تلاش شود احیای برجام قدری طولانیتر شود اما از سوی دیگر نباید فراموش کرد که تصمیمگیری درباره برجام در ایران، تنها توسط رئیسجمهور انجام نمیشود
دیدگاه تان را بنویسید