سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه:
مسکو امیدی به مذاکرات با آمریکا ندارد
معاون وزیر خارجه روسیه در آستانه نشست ژنو بین نمایندگان مسکو و واشنگتن با موضوع ضمانتهای امنیتی اعلام کرد، روسیه تسلیم فشارهای آمریکا نمیشود.
یک دیپلمات ارشد مسکو در فاصله یک روز مانده به گفتوگوهای روسیه و آمریکا در ژنو سوئیس اعلام کرد که مسکو امیدی به این مذاکرات ندارد.
به گزارش فارس، خبرگزاری اسپوتنیک روسیه در آستانه نشست روز دوشنبه (فردا) بین نمایندگان ارشد مسکو و واشنگتن در سودیس به سراغ معاون وزیر خارجه روسیه رفته و نظر او را درباره این نشست جویا شد.
در ابتدای این گزارش آمده است: «قرار است روسیه و ایالات متحده در تاریخ ۱۰ ژانویه (۲۰ دی ماه) در ژنو سوئیس در مورد ثبات استراتژیک گفتوگو کنند و پس از آن نشست شورای ناتو-روسیه در ۱۲ ژانویه (۲۲ دی) در بروکسل و رایزنی در سازمان امنیت و همکاری اروپا (OSCE) در وین در ۱۳ ژانویه (۲۳ دی) برگزار شود».
سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه در آستانه نشست مسکو و واشنگتن در ژنو اعلام کرد که روسیه تسلیم فشارهای آمریکا نخواهد شد و هیچ امتیازی نخواهد داد.
وی در مصاحبه با اسپوتنیک اعلام کرد که مسکو از سیگنالهای واشنگتن و بروکسل پیش از این نشست در مورد ضمانتهای امنیتی پیشنهاد شده توسط روسیه «بسیار ناامید» است.
وی تصریح کرد: «به طور خلاصه، آنها (این سیگنالها) منعکس کننده عدم درک آنچه ما نیاز داریم است. ما به اینها نیاز داریم: ضمانتهای قانونی، تضمینهای حقوقی که ناتو بیش از این گسترش نخواهد یافت، از بین بردن همه چیزهایی که ائتلاف به دلیل ترس افکنیهای ضد روسی و انواع تصورات نادرست در مورد ماهیت سیاست روسیه از سال ۱۹۹۷ ایجاد کرده است».
ریابکوف با ابراز تاسف از ادامه اصرار واشنگتن بر دادن امتیازات یک جانبه از سوی مسکو گفت: «روسیه به مذاکرات آتی خوشبین نیست».
به گفته این دیپلمات روس، «رویکرد یکجانبهای که توسط ایالات متحده و ناتو ترویج میشود نمیتواند به عنوان مبنایی برای بحث در مورد ضمانتهای امنیتی باشد».
وی اعلام کرد، هدف اصلی مسکو در (نشست) ژنو (با هیات آمریکایی) بحث در مورد عدم گسترش ناتو و عدم استقرار سلاح های تهاجمی در نزدیکی مرزهای روسیه است.
ریابکوف افزود: «متأسفانه، ما انواع حدس و گمانها را در مورد این واقعیت می شنویم که روسیه باید این یا آن را انجام دهد، این یا آن قدم را بردارد. ما بارها در همه سطوح به چنین اظهاراتی واکنش نشان دادهایم و (اگر اوضاع بدین نحو پیش برود) هیچ مبنایی برای هیچ توافقی وجود ندارد، چه رسد به اینکه بحث سازنده وجود داشته باشد».
دیدگاه تان را بنویسید