نشست شورای وزیران خارجه سازمان پیمان امنیت جمعی در ایروان آغاز به کار کرد
نشست شورای وزیران امور خارجه سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) به میزبانی ایروان پایتخت ارمنستان و با ریاست «آرارات میرزویان - Ararat Mirzoyan» وزیر امور خارجه این کشور امروز - جمعه - آغاز به کار کرد. به گزارش ایرنا از خبرگزاری «آرمن پرس» ارمنستان، دستور کار این نشست که ریاست دوره ای آن به عهده ارمنستان است، در ابتدا به صورت محدود و پس از آن در شکلی گسترده برگزار خواهد شد. مسائل مربوط به امنیت بین المللی و منطقهای و تقویت مکانیسمهای واکنش به بحران دستور کار سازمان پیمان امنیت جمعی است. پس از آن، وزیر امور خارجه ارمنستان و «استانیسلاو زاس - Stanislav Zas» دبیر کل سازمان پیمان امنیت جمعی کنفرانس مطبوعاتی مشترک خواهند داشت. به نوشته آرمن پرس، انتظار میرود ارمنستان طرح مشورتی ۲۰۲۲ - ۲۰۲۴ نمایندگان کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی در خصوص سیاست خارجی و نیز دفاعی و امنیتی را به امضا برساند. رهبران کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی در نشست اردیبهشت ماه مسکو اعلام کردند که امنیت مرزهای کشورهای عضو این سازمان با افغانستان و مناطق دیگر را تقویت میکنند. سازمان پیمان امنیت دستهجمعی یکی از سازمانهای فعال رزمی و چندمنظوره در حوزه آسیای میانه و قفقاز است. پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی توان سیاسی، اقتصادی و رزمی فدراسیون روسیه کاهش یافت. روسیه با هدف بالابردن ظرفیتها و متحد نگه داشتنِ کشورهای عضو پیشین، چنین سازمانی را پایهگذاشت. قرقیزستان، بلاروس، قزاقستان، روسیه، تاجیکستان و ارمنستان عضو این سازمان هستند. یکی از دیگر اهداف عمده سازمان پیمان امنیت دستهجمعی، محدود کردن زمینه گسترش سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) و نفوذ ایالات متحده آمریکا در حوزه کشورهای همسایه و متحدان پیشین آن است.
نشست شورای وزیران امور خارجه سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) به میزبانی ایروان پایتخت ارمنستان و با ریاست «آرارات میرزویان - Ararat Mirzoyan» وزیر امور خارجه این کشور امروز - جمعه - آغاز به کار کرد.
به گزارش ایرنا از خبرگزاری «آرمن پرس» ارمنستان، دستور کار این نشست که ریاست دوره ای آن به عهده ارمنستان است، در ابتدا به صورت محدود و پس از آن در شکلی گسترده برگزار خواهد شد. مسائل مربوط به امنیت بین المللی و منطقهای و تقویت مکانیسمهای واکنش به بحران دستور کار سازمان پیمان امنیت جمعی است.
پس از آن، وزیر امور خارجه ارمنستان و «استانیسلاو زاس - Stanislav Zas» دبیر کل سازمان پیمان امنیت جمعی کنفرانس مطبوعاتی مشترک خواهند داشت.
به نوشته آرمن پرس، انتظار میرود ارمنستان طرح مشورتی ۲۰۲۲ - ۲۰۲۴ نمایندگان کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی در خصوص سیاست خارجی و نیز دفاعی و امنیتی را به امضا برساند.
رهبران کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی در نشست اردیبهشت ماه مسکو اعلام کردند که امنیت مرزهای کشورهای عضو این سازمان با افغانستان و مناطق دیگر را تقویت میکنند.
سازمان پیمان امنیت دستهجمعی یکی از سازمانهای فعال رزمی و چندمنظوره در حوزه آسیای میانه و قفقاز است. پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی توان سیاسی، اقتصادی و رزمی فدراسیون روسیه کاهش یافت. روسیه با هدف بالابردن ظرفیتها و متحد نگه داشتنِ کشورهای عضو پیشین، چنین سازمانی را پایهگذاشت.
قرقیزستان، بلاروس، قزاقستان، روسیه، تاجیکستان و ارمنستان عضو این سازمان هستند.
یکی از دیگر اهداف عمده سازمان پیمان امنیت دستهجمعی، محدود کردن زمینه گسترش سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) و نفوذ ایالات متحده آمریکا در حوزه کشورهای همسایه و متحدان پیشین آن است.
دیدگاه تان را بنویسید