کد خبر: 334696
|
۱۳۹۸/۰۶/۰۴ ۱۷:۰۴:۵۰
| |

پژوهشگران آمریکایی:

تمام رژیم‌های ناشتایی مفید نیستند

محققان دریافته‌اند رژیم‌های غذایی بر پایه ناشتا بودن بر انواع مختلفی از مکانیزم‌های ایمنی بدن تأثیر می‌گذارند و همه آنها همیشه هم تاثیر مثبتی ندارند، لذا افراد باید با توجه به شرایط بدنی خود از میان انواع این رژیم انتخاب کنند.

تمام رژیم‌های ناشتایی مفید نیستند
کد خبر: 334696
|
۱۳۹۸/۰۶/۰۴ ۱۷:۰۴:۵۰

اعتمادآنلاین| سه مطالعه جدید تأثیر رژیم‌های بر پایه ناشتا بودن را بر مکانیزم‌های مختلف سیستم ایمنی بدن بررسی کرده‌اند. این تحقیقات نشان می‌دهد که بسته به نوع رژیم مورد مطالعه، پاسخ‌های ایمنی به طور قابل توجهی متفاوت ایجاد می‌شود و تمام رژیم‌های غذایی ناشتا یکسان نیستند و نه تنها اثر یکسانی ندارند بلکه ممکن است اثر منفی نیز داشته باشند.

منطقی است که کمی از وجود انواع و اقسام رژیم‌های ناشتا که مد هم شده‌اند سردرگم شوید. از رژیم‌های سخت چند روزه و تنها نوشیدن آب تا تغذیه با محدودیت زمانی مانند خوردن غذا فقط طی 6 ساعت در هر روز، مشخص است که این رژیم‌ها تأثیر متابولیکی قابل توجهی روی بدن انسان دارند. اما دانشمندان به تازگی شروع به بررسی تفاوت‌های بین این رژیم‌ها و به ویژه تأثیر آنها بر سیستم ایمنی بدن کرده‌اند.

دانشمندان در طول این سه مطالعه تازه منتشر شده نشان داده‌اند که چگونه برخی از رژیم‌های ناشتایی می‌توانند منجر به تغییرات قابل ملاحظه در مکانیزم‌های سیستم ایمنی بدن شوند. با این وجود، هر رژیم غذایی می‌تواند اثرات ایمنی متفاوت و حتی برعکسی نسبت به رژیم دیگر داشته باشد و این نتیجه نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی ناشتایی نیاز به تعریفی دقیق‌تر در تحقیقات بعدی دارند.

در یک مطالعه تأثیر محدودیت کالری بر فعالیت سلول‌های تی(T) حافظه در موش‌ها بررسی شد. در این تحقیق هنگامی که میزان کالری حیوانات 50 درصد کاهش یافت، محافظت سلول T در برابر عفونت‌ها و تومورها کاهش یافت.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها