کد خبر: 345788
|
۱۳۹۸/۰۷/۰۶ ۱۹:۱۹:۳۷
| |

صادرات میکرو ارگانیسم‌های ساخت ایران به چند کشور

یک شرکت دانش‌بنیان که اولین و تنها تولیدکننده مکمل‌های غذایی تولید شده از میکروارگانیسم‌های مفید است، موفق شد برای اولین بار این محصولات را به چند کشور صادر کند.

صادرات میکرو ارگانیسم‌های ساخت ایران به چند کشور
کد خبر: 345788
|
۱۳۹۸/۰۷/۰۶ ۱۹:۱۹:۳۷

اعتمادآنلاین| مریم تاج آبادی ابراهیمی، مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان با بیان این‌که فرایند استخراج و عمل‌آوری این میکروب‌های مفید از منابعی مانند میوه و لبنیات برای اولین بار بومی سازی شد، گفت: شرکت ما اولین واحد صنعتی تولیدکننده پروبیوتیک در کشور است که با هدف تولید میکروارگانیسم‌های کاربردی در صنایع غذایی و فرآورده‌های بیولوژیک تاسیس شد.

او افزود: این شرکت با ظرفیت سالیانه بالغ بر 7000 تن، انواع محصولات مانند استارترهای لبنی، پروبیوتیک‌های انسانی (غذایی و مکمل‌های دارویی)، انواع پروبیوتیک‌های دام، طیور و آبزیان، فرآورده‌های بیولوژیک و سایر محصولات میکروبی را تولید و به بازار عرضه می‌کند. مکمل‌های تولیدشده از میکروارگانیسم‌های تولید ده در شرکت کاربردهای متعددی از جمله درمان مشکلات گوارشی و کمک به تعدیل سیستم ایمنی بدن دارند.

ابراهیمی افزود: ما اولین تولیدکننده پروبیوتیک‌های حوزه دام، طیور و آبزیان با مجوز سازمان دامپزشکی در منطقه هستیم. بسیاری از این محصولات در حال حاضر به عراق و دیگر کشورهای منطقه صادر می‌شود. همچنین موفق شدیم برای اولین بار جهت جلوگیری از بیماری آبزیان، از این میکروارگانیسم‌ها واکسن تولید کنیم. علاوه بر این توانستیم تنها تولیدکننده بایودیابت در کشور باشیم که به عنوان مکمل در درمان بیماران دیابتی موثر است. تقریباً تمام محصولات ما 30 تا 40 درصد ارزان‌تر از محصولات وارداتی عرضه می‌شود و در کشور، تنها رقیب ما واردکننده‌ها هستند.

تاج آبادی افزود: در عرصه مکمل‌های پروبیوتیک دام و طیور و آبزیان قریب 70 درصد بازار را در اختیار داریم و 30 درصد بقیه در اختیار واردکنندگان قرار دارد. برای اولین بار موفق شدیم که محصولاتمان را به کشورهای مختلفی مانند عراق، آذربایجان و لبنان صادر کنیم. در آینده نیز قصد داریم شعاع صادراتی خود را توسعه بخشیم و کشورهای بیشتری را به مقاصد صادراتی شرکت اضافه کنیم.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان تصریح کرد: برای اینکه همواره پویایی در تولید را حفظ کنیم و ابتکار عمل را در دست داشته‌باشیم، شتاب‌دهنده لاکتوویژن را تاسیس کرده‌ایم و در آن از صاحبان فکر و ایده، متخصصین و مهندسان جوان زیست فناوری دعوت کرده‌ایم تا افکار و طرح‌های خود را با شرکت ما در میان بگذارند و در صورت وجود بستر مناسب این افکار و ایده‌ها را تجاری‌سازی خواهیم کرد.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها