کد خبر: 350859
|
۱۳۹۸/۰۷/۲۰ ۲۰:۵۷:۱۲
| |

«پیتر اسکات مورگان» اولین سایبورگ واقعی جهان خواهد شد

پیتر اسکات مورگان، دانشمند مبتلا به بیماری نورون حرکتی که به دلیل ابتلا به این بیماری که نوعی تحلیل عضلانی می‌باشد در حال مرگ است، تلاش می‌کند که به اولین سایبورگ واقعی جهان تبدیل شود.

«پیتر اسکات مورگان» اولین سایبورگ واقعی جهان خواهد شد
کد خبر: 350859
|
۱۳۹۸/۰۷/۲۰ ۲۰:۵۷:۱۲

اعتمادآنلاین| دکتر "پیتر اسکات مورگان" یک دانشمند 61 ساله و اهل شهر " تورکی" در انگلیس است که دو سال پیش فهمید به بیماری نورون حرکتی مبتلا شده است. در آن زمان به اسکات مورگان گفته شد که تنها یک سال دوام خواهد آورد.

بیماری نورون حرکتی به هر یک از پنج اختلالات عصبی می‌گویند که به‌ طور انتخابی نورون‌های حرکتی را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

در این بیماری سلول‌هایی که کنترل فعالیت عضلانی داوطلبانه از جمله صحبت کردن، راه رفتن، بلع و حرکت کلی بدن را بر عهده دارند، تحت تاثیر قرار می‌گیرند. اختلال در آنها باعث افزایش ناتوانی و در نهایت مرگ بیمارمی‌شود.

ولی پیتر اسکات مورگان به جای اینکه خبر مرگ خود را بپذیرد، تصمیم گرفت که انسان بودن را به چالش بکشد و حال قصد دارد که نسخه دوم خود را بسازد.

وی در حال حاضر به تدریج عملکرد بدن خود را با ماشین‌ها جایگزین می‌کند.

در این راستا یک ویلچر برقی، اسکات مورگان را قادر می‌سازد بنشیند، بایستد و یا دراز بکشد.

وی همچنین صدای خود را در یک رایانه ذخیره کرده است تا پس از تبدیل شدن به یک سایبورگ از آن صدا استفاده شود.

در آخرین تغییرات اعمال شده در روند تبدیل شدن پیتر اسکات به یک سایبورگ، یک آواتار رایانه‌ای از چهره وی طراحی شده است تا در صورت از کار افتاده عضلات صورت، وی از آن برای نشان دادن حالات مختلف چهره استفاده کند. این آواتار با هوش مصنوعی کنترل می‌شود و دقیقا مانند پیتر اسکات مورگان قبل از ابتلا به بیماری است.

وی می‌تواند دستگاه‌های مختلف را از طریق چشم های خود کنترل کند که از میان آن‌ها می‌توان به یک تخت خواب اشاره کرد.

مورگان به تازگی در یک عمل جراحی حنجره خود را برداشته است. این به این معنی است که صدای خود را از دست داده است.

دکتر "پیتر اسکات مورگان" هفته گذشته در توئیتر خود نوشت: این آخرین پست من به عنوان نسخه اول پیتر اسکات مورگان است. ما در حال انجام آخرین مراحل پزشکی تبدیل شدن من به یک سایبورگ کامل هستیم.

مورگان افزود: "من نمی‌میرم، بلکه تبدیل خواهم شد. من عاشق علم هستم."

وی راجع به تبدیل شدن به یک سایبورگ گفته که وقتی من از سایبورگ بودن صحبت می‌کنم، منظورم یک سایبورگ قدیمی نیست. بلکه سایبورگی است که تمام اندام‌های پیشرفته انسان را که 13.8 میلیارد سال پیش ساخته شده بود، داراست. قرار است من به اولین سایبورگ کامل دنیا تبدیل شوم. تقریبا همه چیز در مورد من تغییر خواهد کرد، مغز و بدنم.

مورگان همچنین گفته که ناگفته نماند، تمام رفتارها و تعاملات من با دنیا رباتیک خواهد شد و به طور طبیعی، حواس پنچ‌گانه من بهبود خواهند یافت. ولی از همه مهم‌تر، بخشی از مغز من و تمام شخصیت بیرونی من کاملا مصنوعی و الکترونیکی خواهد شد.

وی همچنین گفته که پیشرفت‌های من به اینجا ختم نخواهد شد و به مرور زمان افزایش خواهد یافت.

این دانشمند همچنین در حال جست‌وجوی فناوری ردیابی چشم است که وی را قادر می‌سازد تنها با استفاده از چشمان خود چندین رایانه را کنترل کند.

از نکات قابل تامل راجع به اولین سایبورگ جهان می‌توان به انجام یک عمل جراحی اشاره کرد که در نوع خودش برای اولین بار در جهان انجام می‌شود و طی آن یک لوله برای تغذیه وی، مستقیما به معده مورگان اضافه شده است.

همچنین یک لوله کاتتر به مثانه وی و یک کیسه کولوستومی مستقیما به روده وی وارد شده است تا به مورگان کمک شود با هرگونه مشکل احتمالی تغذیه و یا دفع مقابله کند و مستقل باقی بماند.

به رغم خطر فراوانی که این اعمال جراحی داشته است، مورگان گفته که دوست دارد "کامیاب شود."

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها