«اعتمادآنلاین» گزارش میدهد:
دور دنیا | اطلاعات منتشرشده در فیسبوک را باور نکنید!
تحقیقات انجامگرفته نشان میدهند 84 درصد از اطلاعاتی که در شبکه فیسبوک منتشر میشوند، به ویژه توصیهها و اطلاعات پزشکی، بیپایه و اساس بوده، اما این شرکت هشداری در این باره به کاربران خود نمیدهد.
اعتمادآنلاین| بر اساس تحقیق انجامگرفته، اکثریت اطلاعات و توصیههای منتشرشده در شبکه اجتماعی فیسبوک فیک و نادرست بوده و نباید به آن اعتماد کرد.
به گزارش اعتمادآنلاین، دیلیمیلی خبر داد تحقیقات انجامگرفته نشان میدهند 84 درصد از اطلاعاتی که در شبکه فیسبوک منتشر میشوند، به ویژه توصیهها و اطلاعات پزشکی، بیپایه و اساس بوده، اما این شرکت هشداری در این باره به کاربران خود نمیدهد.
به نوشته این روزنامه بریتانیایی، «الگوریتم» که فیسبوک به همین منظور از آن استفاده میکند قادر به رهگیری و تشخیص اطلاعات فیک نبوده و اکنون میتوان گفت اطلاعات اشتباه، دروغ و فیک فقط در حدود پنج کشور جهان بیش از سه میلیارد و 800 میلیون بار دیده شدهاند.
بر اساس این پژوهش، حجم این اطلاعات اشتباه و بیپایه و اساس همزمان با شیوع ویروس کرونا در جهان که از آوریل گذشته گسترش بیشتری یافت به نقطه اوج خود رسیده است.
فیسبوک در واکنش به انتشار این تحقیق آن را یکجانبه خواند و ادعا کرد در این تحقیق اقدامات و عملکرد شرکت در مقابله با اطلاعات گمراهکننده و فیک نادیده گرفته شده است.
به گفته فیسبوک، طی 2 ماه از آوریل تا ژوئن امسال 98 میلیون اطلاعات فیک در مورد کووید-19 از مدیریت فیسبوک هشدار دریافت کردند و هفت میلیون اطلاعات نیز که دربردارنده مطالب مضر بودند حذف شدند.
دیدگاه تان را بنویسید