جزئیاتی از جنایتهای هولناک مردی که ۱۰۰ پسربچه را بعد از آزار جنسی به قتل رساند
جاوید اقبال عمیر، قاتل سریالی پاکستانی بود که به آزار جنسی و قتل ۱۰۰ پسر جوان ۶ تا ۱۶ ساله اعتراف کرد و قبل از اجرای حکم اعدام به زندگیاش پایان داد.
جاوید اقبال عمیر، قاتل سریالی پاکستانی بود که به آزار جنسی و قتل ۱۰۰ پسر جوان ۶ تا ۱۶ ساله اعتراف کرد و قبل از اجرای حکم اعدام به زندگیاش پایان داد.
به گزارش سایت جنایی، جاوید در شهر راجپوت به دنیا آمد. او ششمین فرزند خانواده بود و بعد از او والدینش صاحب دو فرزند دیگر نیز شدند. جاوید کودکی بدی نداشت. پدر تاجرش بود و از نظر مالی مشکلی نداشتند. جاوید در کالج دولتی اسلامیه درس خواند و خیلی زود در حالی که هنوز دانشجو بود، تجارت خودش را در زمینه ریختهگری فولاد راه انداخت و سپس به فعالیت در زمینه بازیهای ویدئویی پرداخت. پدر جاوید برایش ویلایی در شادباغ خریده بود که او در آنجا زندگی مرفهی داشت.
شاید تصور اینکه جاوید یک قاتل سریلی مخوف است برای هیچکس امکانپذیر نبود اما او در دسامبر سال ۱۹۹۹ دست به عملی شوکهکننده زد. جاوید برای سردبیر روزنامه لاهور نامهاش نوشت و به تجاوز و قتل ۱۰۰ پسر فراری در سالهای ۹۸ و ۹۹ میلادی اعتراف کرد. او در نامه خود توضیح داد، این پسران بین ۶ تا ۱۶ سال سن داشتند و یا یتیم بودند یا از خانه فرار کرده بودند. او همچنین توضیح داد بعد از تجاوز به این کودکان، آنها را خفه کرده، اجساد را تکهتکه و در اسید حل کرده و در یک رودخانه محلی ریخته است.
انتشار این نامه همه را در بهت و وحشت فرو برد. کارآگاهان پلیس به سرعت راهی خانه جاوید شدند و لکههای خون را روی دیوارها و زمین پیدا کردند. همچنین جاوید از اکثر قربانیانش عکس گرفته بود که این عکسها در کیسههای پلاستیکی پیدا شد. کشف دو دبه بزرگ اسید که بقایای انسانی نیمه حلشده در آن بود، دیگر شکی باقی نگذاشت که اعترافات جاوید صحت دارد و او یک قاتل سریالی مخوف است.
اقبال برای شکار پسران کمسن و سال، چهار همدست داشت که همگی دستگیر شدند و یکی از آنها در همان روزهای اول دستگیری با پریدن از پنجره به زندگی خودش پایان داد.
اقبال در بازجوییها گفت، انگیزهاش از ارتکاب این جنایتها عصبانیت از بیعدالتی پلیس لاهور بود. جاوید گفت سالها قبل او را بدون هیچ مدرکی به اتهام تعرض به یک پسر جوان فراری دستگیر کردند و مادرش بعد از اینکه خبر را شنید بدحال شد و از آن به بعد دیگر به حالت عادی برنگشت، تا اینکه زمانی که جاوید در حبس بود، مادرش فوت شد و او نیز تصمیم گرفت ۱۰۰ مادر را عزادار فرزندانشان کند تا از این طریق انتقام بگیرد.
او همچنین در اعترافاتش گفت از ترس جان خود و به این دلیل که میترسید پلیس او را به قتل برساند، تصمیم گرفت از طریق نوشتن نامه به روزنامه به جرایم سیاهش اعتراف کند.
جاوید اقبال در نهایت به اعدام محکوم شد، البته حکم او واکنشهایی را در پی داشت. قاضی گفته بود باید جاوید را جلوی چشم مادر مقتولان خفه، تکهتکه و در اسید حل کنند اما وزیر داخله پاکستان اجرای چنین حکمی را محال دانسته و گفته بود چنین کاری از نظر قانونی مجاز نیست. در حالی که کشمکشها در این زمینه ادامه داشت، جاوید خودش را در سلولش حلقآویز کرد و پروندهاش برای همیشه بسته شد.
دیدگاه تان را بنویسید