محمدجوادحقشناس، عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی در یاداشتی نوشت؛
توفیقات و تمهیدات حزب اعتماد ملی
عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی معتقد است حزب اعتماد ملی به خاطر داشتن تحلیل دقیق، درست و بصیرت مناسب از فضای سیاسی کشور و عنصر زمان و مکان به خوبی توانست از پس تهدیدهای موجود برآمده و آن وضعیت را برای خود، جریان اصلاحطلبی و کشور به یک فرصت تبدیل کند.
اعتمادآنلاین| محمدجوادحقشناس، عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی نوشت: حزب اعتماد ملی محصول تحقق یکی از وعدههای انتخاباتی آقای کروبی در سال 1384 است. نامزد ریاستجمهوری در سال 84 وعده داده بود که در صورت پیروزی یا عدم پیروزی حزب، روزنامه و شبکه ماهوارهای راهاندازی میکند. شبکه ماهوارهای به خاطر مغایرتی که آن زمان احساس میشد با سیاستهای کلی نظام دارد، راهاندازی نشد اما حزب و روزنامه اعتماد ملی براساس وعده انتخابات تشکیل شدند.
به این ترتیب اعتماد ملی قبل از شروع دولت احمدینژاد مجوز فعالیت را گرفت. این حزب بعد از سال 88 نیز با وجود اینکه دفتر حزب پلمب و روزنامه آن توقیف شد و دبیرکل به حصر رفت به فعالیت خود ادامه داد و سعی کرد که در چارچوب قانون و منافع ملی، با صبوری، تلاش و حفظ آرامش به حیات خود ادامه دهد و بتواند در بستر فعالیتهای سیاسی کشور نقشآفرین باشد. حزب اعتماد ملی به خاطر داشتن تحلیل دقیق، درست و بصیرت مناسب از فضای سیاسی کشور و عنصر زمان و مکان به خوبی توانست از پس تهدیدهای موجود برآمده و آن وضعیت را برای خود، جریان اصلاحطلبی و کشور به یک فرصت تبدیل کند. علیالقاعده مهمترین هدف تشکیل حزب ایجاد یک روند و بستر مناسب برای اداره جامعه است.
حزب اعتماد ملی نیز در همین راستا کوشیده و سعی کرده است که در ادوار انتخاباتی چهرههای خود را در معرض رای و انتخاب مردم قرار دهد. بر همین اساس در اولین انتخابات بعد از 88 با فضای تحریم جنبش سبز همراهی نکرده و وارد انتخابات مجلس در سال 90 شد. نهایتا در سال 92 که جریان اصلاحطلب آماده حضور در فضای انتخابات بود، یک بار دیگر به صحنه آمده و در بسیج رای مردم و جریان اصلاحطلبی نقشآفرینی کرد. خوشبختانه در این مسیر نقش تاثیرگذاری در کنار سایر احزاب اصلاحطلب ایفا کرد. اعتماد ملی حداقل در نیمی از استانهای کشور در ستادهای انتخاباتی آقای روحانی مسوولیت یا قائممقامی داشت. میتوان گفت که این اولین حرکت انسجامی حزب اعتماد ملی در فضای انتخاباتی بعد 88 بود. در سال 94 و انتخابات مجلس دهم نیز اعتماد ملی در کنار سایر چهرههای اصلاحطلب وارد صحنه شد و در شورای سیاستگذاری با حضور حقیقی و حقوقی خود اثرگذار بود.
آقایان الیاس حضرتی و مازنی به عنوان کاندیداهای اصلی حزب در فهرست 30 نفره تهران، رای قابل توجهی داشتند. اعتماد ملی نهایتا در فضای انتخاباتی شوراهای شهر نیز موفقیت قابل توجهی داشت و توانست سه کرسی از بیست و یک کرسی را در اختیار بگیرد. مصداق انسجام درونی در تشکیلات و جریان اصلاحطلب نیز اخیرا رقم خورد و شاهد بودیم که تمامی نمایندگان احزاب اصلاحطلب با 19 رای آقای مهندس افشانی یکی از اعضای اعتماد ملی را به عنوان شهردار تهران برگزیدند.
در این راستا حزب اعتماد ملی در ادامه فعالیتهای خود و بر اساس مصوبه پیشین برای تطبیق با قانون جدید اقدام کرد و شورای مرکزی با وجود اشکالات جدی که به این قانون وارد میداند بر اساس ابلاغیه وزارت کشور خود را موظف دانست. در همین راستا کنگره حزب روز گذشته و با حضور اکثر چهرههای شاخص اصلاحطلبی برگزار شد. استقبال گستردهای از این کنگره صورت گرفت و 1800 نفر از سراسر کشور در جلسه شرکت داشتند. روشن است که این همه توفیقات برای حزبی که دبیرکل آن در حصر، دفتر آن پلمب، روزنامه آن توقیف است و میتواند همچنان در چارچوب منافع ملی و باشعار اتحاد و انسجام برای کشور فعالیت کند، چندان مقبول جریانهای رقیب نیست و شاهد بودیم که با وجود انجام رایگیری و اعلام رای موافق اکثریت حاضران در کنگره با اصلاح اساسنامه و ابقای شورای مرکزی پیشین، یک گروه فشار شاید بیست و سه، چهار نفره تلاش کردند که فضا را به هم بزنند که با تدبیر اعضای حزب و به خصوص آقای حضرتی، رییس هیات اجرایی حزب اعتماد ملی فضا مدیریت شد.
ایشان تلاش کرد با اعلام نشستی دیگر در روز جمعه آینده آرامش را به فضا برگرداند و از اقدامات تخریبی گروه فشار برای ایجاد ناآرامی بکاهد و این جلسه نیز با وجود تلاش گروه انتحاری ختم به خیر شد. البته نظر اعلامی نماینده وزارت کشور در این خصوص باید مورد توجه قرار گیرد.
منبع: روزنامه اعتماد
دیدگاه تان را بنویسید