کد خبر: 192558
|
۱۳۹۷/۰۳/۲۰ ۰۹:۱۳:۰۰
| |

مهرداد لاهوتی سخنگوی فراکسیون مستقلین مجلس:

چه برجام بماند و چه نماند به دهه 80 بر نمی‌گردیم/ دوره جریان اعتدال تمام نشده است/ اداره کشور دوباره دست افراد تندرو نمی‌افتد

لاهوتی، سخنگوی فراکسیون مستقلان ولایی با توجه به اظهارنظرهایی درباره پایان دوران اعتدال گفت: همچنان گفتمان اعتدال و میانه‌روی در عرصه سیاسی کشور پایدار و حاکم است. چه برجام بماند و چه برجام نماند ما به دهه 80 بر نمی‌گردیم. 

چه برجام بماند و چه نماند به دهه 80 بر نمی‌گردیم/ دوره جریان اعتدال تمام نشده است/ اداره کشور دوباره دست افراد تندرو نمی‌افتد
کد خبر: 192558
|
۱۳۹۷/۰۳/۲۰ ۰۹:۱۳:۰۰

اعتمادآنلاین| وقتی توافق هسته ای ایران و 1+5 در قالب برجام شکل گرفت، بسیاری از تحلیلگران بیان می کردند که آرایش عرصه سیاسی کشور عوض شد و از اصولگرا و اصلاح طلب به برجامیان و نابرجامیان تغییر عنوان داد. بر همین اساس در انتخابات مجلس دهم و ریاست جمهوری دوازدهم شاهد توفیق برجامیان و شکست نابرجامیان بودیم اما در روزهایی که برجام اوضاع مناسبی ندارد اظهارنظرهایی شنیده می شود که قائل به انفکاک نبض معادلات سیاسی از سرنوشت برجام هستند. مهرداد لاهوتی سخنگوی فراکسیون مستقلان ولایی از جمله مدافعان این دیدگاه است.


مهرداد لاهوتی درباره تحلیل بازگشت عرصه سیاسی کشور به دهه هشتاد و میدانداری تندروها بعد خروج آمریکا از برجام به نامه نیوز گفت: تغییرات معادلات سیاسی در کشورما هیچ ربطی به برجام ندارد، به طور طبیعی مردم دوره به دوره مسئولیت ها را در اختیار یک گرایش سیاسی قرار می دهند.

وی افزود: اگر ظرف 3 سال باقی مانده از عمر دولت دوازدهم، جریان حاکم در قدرت بتواند در معیشت و زندگی اقتصادی مردم گشایش هایی ایجاد کند و به حداقل های مدنظر جامه عمل بپوشاند، طبیعتا انتقال قدرت به گرایش دیگر صورت نمی گیرد اما وقتی مردم در سال 1400 ببینند اتفاقی نیفتاد، طبعا گرایش جریان حاکم در قدرت تغییر می کند.


سخنگوی فراکسیون مستقلان ولایی مجلس یادآور شد: حتی اگر گرایش سیاسی حاکم بر قدرت در سال 1400 تغییر کند مطمئنا اداره کشور دوباره دست افراد تندرو نخواهد افتاد، به عبارت دیگر یکی از نیروهای معتدل سیاسی سکاندار امور اجرایی کشور را به دست می گیرد.


وی درباره این ادعای زیباکلام که گفته با شکست برجام، سیل تندروها در عرصه سیاسی کشور به راه می افتد و علی لاریجانی و جریان معتدل را هم می برد، اظهار کرد: اصلا نباید موضوع برجام را به انتقال قدرت سیاسی در ایران گره زد. برجام یک فهم و اراده مشترک در نظام جمهوری اسلامی ایران بود و همه با هم به چنین تصمیمی رسیدند بنابراین اگر موفق باشند همه با هم موفق شدند و اگر اتفاق دیگری بیفتد، همه دنبال کردند تا برجام حاصل شد.


این فعال سیاسی نزدیک به علی لاریجانی ادامه داد: مردم در هنگام انتخابات و انتخاب نامزد موردنظرشان اصلا کاری به برجام ندارند. برجام یکی از راهکارها برای حل مشکلات اقتصادی کشور بود که مورد اقبال جامعه هم قرار گرفت اما اگر این راه نیز به موفقیت نرسد و راه ها دیگر بتواند مشکلات اقتصادی کشور را حل کند، مردم به تداوم جریان کنونی حاکم بر قدرت پاییبند خواهند بود.


وی با بیان اینکه دوره جریان اعتدال تمام نشده است، ادامه داد: همچنان گفتمان اعتدال و میانه روی در عرصه سیاسی کشور پایدار و حاکم است. چه برجام بماند و چه برجام نماند ما به دهه 80 بر نمی گردیم.


لاهوتی با رد این تحلیل که ریزش آرای علی لاریجانی در انتخابات هیأت رئیسه مجلس نشانه قوت گرفتن تندروها است، گفت: اتفاقی که در انتخابات هیأت رئیسه برای آرای آقای لاریجانی افتاد اصلا ربطی به این موضوع ندارد.

منبع: نامه‌نیوز

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها