ابوالقاسم رئوفیان عضو سابق جبهه ایستادگی
محسن رضایی میتواند رئیس مجلس شود/ پیوستن به جمنا آسیب جدی به محسن رضایی وارد کرد
ابوالقاسم رئوفیان، دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین با اشاره به احتمال کاندیداتوری محسن رضایی گفت: اگر محسن رضایی بعضی جوانب کار را توجه کند و مشاوران امین و اهل تشخیص در کنار خود داشته باشد، این پتانسیل و قابلیت را دارد که هم در عرصه انتخابات مجلس ورود کند و هم بتواند در اداره امور مجلس جایگاه ریاست را به خود اختصاص دهد.
اعتمادآنلاین| انتخابات مجلس یازدهم 18 ماه دیگر برگزار می شود برخی طیف های سیاسی از هم اکنون جلساتی را در این مورد آغاز کرده اند. در این میان برخی رسانه ها از محسن رضایی به عنوان یکی از چهره های دارای اقبال این انتخابات نام می برند.در همین رابطه با ابوالقاسم رئوفیان عضو سابق جبهه ایستادگی به گفتگو نشستیم.
* {گفته می شود برخی جلسات برای ساماندهی جریان اصولگرا در حال برگزاری است}: این اتفاق را تکرار سناریوهای اشتباه قبلی می دانم. در گذشته نیز این جلسات، نشست ها و گعده ها را می شنیدیم. وقتی دوباره چنین خبرهایی به گوش می رسد معنایش آن است که هنوز آقایان پیام فعالان سیاسی اصولگرا را دریافت نکردند.
* دوره نشستن عده معدودی برای مهندسی یک انتخابات بزرگ گذشته است. این اقدامات شکاف بین گروه های اصولگرایی را تشدید و موجبات شکست جبهه اصولگرایی را فراهم می کند. تنها راه پیروزی همدلی و همراهی از ابتدای کار است نه آنکه نقشه راه ترسیم شود و بعد تازه از دیگران برای قدم گذاردن در این مسیر دعوت کنند.
*راه پاستور از بهارستان می گذرد. اکثر کسانی که بر کرسی ریاست جمهوری تکیه زدند، پیش از آن نمایندگی مجلس را تجربه کرده بودند بنابراین می توان این برداشت را مطرح کرد که ورود به مجلس پیش نیاز ریاست جمهوری است.
* بهمن ماه سال 95 از جبهه ایستادگی خارج شدم چون می خواست به جمنا بپیوندد و من مخالف بودم. به آقای محسن رضایی هم گفتم که «سبک و سیاق جبهه ایستادگی ضربه به شما می زند». کما اینکه بعد مشاهده کردیم پیوستن جبهه ایستادگی به جمنا همان و آسیب جدی واردشدن به محسن رضایی همان. وقتی در همایش 3 هزار نفری جمنا رأی گیری شد محسن رضایی دررده های پایین قرارگرفت چون روش رسیدن به گزینه برترغیرعلمی وغیراصولی بود.
*{محسن رضایی تلاش دارد برای انتخابات مجلس لیست سراسری دهد، به نظر شما چقدر با اقبال مواجه خواهد شد؟} اگر محسن رضایی بعضی جوانب کار را توجه کند و مشاوران امین و اهل تشخیص در کنار خود داشته باشد، این پتانسیل و قابلیت را دارد که هم در عرصه انتخابات مجلس ورود کند و هم بتواند در اداره امور مجلس جایگاه ریاست را به خود اختصاص دهد.
* شرط توفیق در راه {رسیدن به مجلس}همراه کردن برخی شخصیت های اثرگذار و چهره های تصمیم ساز و ارائه یک برنامه مدون برای اقناع افکارعمومی است.
* گفتم راه پاستور از بهارستان می گذرد نگفتم رئیس مجلس شدن لازمه ریاست جمهوری است بنابراین معنای حرف من هم این نبود که وقتی محسن رضایی به پارلمان رفت حتما باید رئیس بشود. صرف نمایندگی مجلس راه رسیدن به پاستور را بیش از گذشته فراهم می کند. فارغ از این مقدمه، آقای محسن رضایی چون چهره ای برنامه محور است و این را در رقابت انتخابات ریاست جمهوری سال های 84 و 92 نشان داد، امکانش را دارد که بتواند کرسی ریاست مجلس را از آن خود کند.
*{محسن رضایی برنامه دارد اما می تواند لیست سراسری برای انتخابات مجلس دهد و هنگام تعیین هیأت رئیسه عِده و عُده برای خود فراهم آورد؟}: برای دوره نهم انتخابات مجلس جبهه ایستادگی شکل گرفت، لیست سراسری داد و 80 نفر از نامزدها را به مجلس فرستاد.
*{انتخابات مجلس نهم} اولین تجربه {جبهه ایستادگی بود} اما با این وجود توانست قدم های بلندتری را نسبت به دیگر جبهه های سیاسی بردارد. اگر جبهه ایستادگی همان مسیر را طی می کرد امروز می توانستیم بگوییم افراد بیشتری را می توانست در انتخابات مجلس یازدهم وارد پارلمان کند. اما چنین ساختار تشکیلاتی دیگر در اختیار آقای رضایی نیست.
*{این یک نقطه ضعف برای آقای رضایی در انتخابات مجلس است؟}: بله، حتما می تواند حلقه مفقوده ای باشد که اگر فکری به حالش نشود، چندان توفیقی به دست نخواهد آورد.
منبع: نامهنیوز
دیدگاه تان را بنویسید