احمد امیرآبادیفراهانی، عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی:
در فراکسیون ولایی به دنبال استیضاح روحانی نیستیم
احمد امیرآبادیفراهانی، عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی با اشاره به برخی اظهارنظرها مبنی بر استیضاح رییس جمهور، گفت: ما اصولگرایان هرگز در فراکسیون ولایی چنین بحثی نداشتیم و دنبال این مساله نیستیم.
اعتمادآنلاین| احمد امیرآبادیفراهانی، عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: آییننامه میگوید در صورت استنکاف از قانون باید به قوه قضاییه ارجاع شود. این بحث استنکاف از قانون باید بررسی شود. البته به زعم بنده، همین رای منفی به معنای آن است که به نظر مجلس استنکاف از قانون رخ داده است.
باتوجه به حضور شما در هیات رییسه، سرنوشت این سوال از رییسجمهور چه خواهد بود؟ این رای منفی به چه معنایی است و در صورت ارجاع به قوه قضاییه چه اتفاقی خواهد افتاد؟
این موضوع را باید در هیات رییسه بررسی کنیم. ابهامی وجود دارد که باید بررسی شود. آییننامه میگوید در صورت استنکاف از قانون باید به قوه قضاییه ارجاع شود. این بحث استنکاف از قانون باید بررسی شود. البته به زعم بنده، همین رای منفی به معنای آن است که به نظر مجلس استنکاف از قانون رخ داده است.
شما از جمله امضاکنندگان بودید. تحلیلتان از این جلسه چیست؟
بنا بر تعداد آرا کلیات مجلس قانع نشدند و مشخص میشود، آنها که میگفتند سوالات سیاسی است، حرف درستی نمیزدند. به نظرم آقای رییسجمهور در این جلسه حرف جدیدی نداشت و همان نطق تلویزیونیاش را تکرار کرد. آقای روحانی باید نسبت به ترمیم کابینه اقدام کند وگرنه مجلس بار دیگر وارد استیضاح میشود.
این بحث ترمیم کابینه احیانا ارتباطی به استیضاح خود رییسجمهور که ندارد؟
خیر! ارتباطی ندارد.
اما آقای حاجیدلیگانی عضو فراکسیون نمایندگان ولایی در جریان جلسه توییت کرد که در صورت قانع نشدن نمایندگان استیضاح روحانی کلید میخورد.
ما اصولگرایان هرگز در فراکسیون ولایی چنین بحثی نداشتیم و دنبال این مساله نیستیم.
شما تاکید دارید که سوال سیاسی نیست اما...
همین که 196 رای منفی در یک فقره میگیرد، یعنی سیاسی نبوده و نمایندگان از 3 فراکسیون رای دادهاند.
اما آیا این به معنای آن نیست که روحانی حتی نتوانست حامیانش که قاعدتا انتظاری متفاوت از مخالفان دارند، قانع کند؟
ببینید، روحانی بهطور کلی در بحث ارتباط با نمایندگان از زاویه بالا برخورد میکند که لازم است تغییر رویه دهد. مثلا در یکی، دو استیضاح اخیر قطعا اگر به مجلس میآمد، در نتیجه و رای نمایندگان تاثیر مثبت داشت اما چنین نکرد.
روحانی قبلا گفته بود که قرار است به صحن بیاید و از پشتپردهها بگوید، چرا چنین نشد؟
اینها فضاسازی رسانهای بود و چیزی نبود که افشا کند. رییسجمهوری اختیارات بسیاری دارد و رهبری اختیارات بیشتری هم به ایشان داده است. الان در شورای عالی اقتصاد هر کاری انجام میدهند.
پیام این جلسه برای جامعه چیست؟
مردم دیدند مجلس اهل مماشات نیست. همانطور که دیدید استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت هم تقدیم هیات رییسه شده و مجلس اهل کوتاه آمدن نیست.
منبع: اعتماد
دیدگاه تان را بنویسید