سیداحمد خاتمی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
باید دین را در کام فرزندانمان شیرین کنیم/ پیامد القای فرهنگ غربی از طرف دشمن، طلاق است
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه دشمن به شدت در پی تغییر فرهنگ خانواده با ابزار شبکههای ماهوارهای و فیلمها و فضای مجازی است، گفت: دشمن بهدنبال القای فرهنگ خانواده غربی در جامعه اسلامی است که یکی از پیامدهایش طلاق است.
اعتمادآنلاین| آیتالله سیداحمد خاتمی، شب گذشته (25 شهریور) طی سخنانی در جمع عزاداران امام حسین (ع) در حرم امام رضا (ع) با اشاره به نقش بانوان در قیام حسینی، بیان کرد: ازابعاد نهضت حسینی که کمتر به آن پرداخته شده است نقش بانوان کربلایی وحسینی است. ما در واقعه عاشورا از آغاز یعنی مکه تا کربلا و از کربلا تا کوفه و بصره وبرگشت مجدد به کربلا نام سیوپنج بانوی عاشورایی را در تاریخ داریم، به تعبیر شهید مطهری تاریخ کربلا یک تاریخ مذکر و مونث است که هم مردان و هم زنان در نهضت حسینی نقش داشتند.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تاریخ کربلا تاریخ کمنظیری است که میتوان از بعد خانواده عاشورایی به آن نگریست، گفت: امروز در جامعه اسلامی به شدت نیاز به خانوادههای عاشورایی داریم، البته در کشور الحمدلله از این خانوادهها داشتیم و داریم، ولی باید شاخصههای خانواده عاشورایی تبیین شود.
وی با اشاره به اینکه دشمن به شدت در پی تغییر فرهنگ خانواده با ابزار شبکههای ماهوارهای و فیلمها و فضای مجازی است، اظهار کرد: دشمن به دنبال القای فرهنگ خانواده غربی در جامعه اسلامی است که یکی از پیامدهایش طلاق است.
خاتمی با بیان اینکه ما برای بیمه کردن جوانانمان باید الگوهای خانواده دینی و عاشورایی را نهادینه کنیم، گفت:چهار عامل در تشکیل خانواده عاشورایی موثر و لازم دانست؛ اولین عامل فرهنگ حاکمیت دین در محیط خانواده است؛ ما معتقدیم دین آدرس سعادت دنیا واخرت است، پس آموزش دین به جوانان در هنگام تشکیل زندگی لازم است.
وی دومین عامل تشکیل خانواده عاشورایی را فرهنگ معنویت در خانه عنوان کرد و افزود: خداوند به پیامبر سفارش میکند خانوادهاش را به نماز فرا بخواند، بنابراین باید دین را در کام فرزندانمان شیرین کنیم.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه کشور نهادینه سازی فرهنگ شهادت را عامل سوم برشمرد و اظهار کرد: باید فرهنگ شهادت را دربین خانوادهها ترویج دهیم و تبیین کنیم که شهدا طبق قرآن زندهاند.
خاتمی در پایان در تبیین چهارمین عامل تشکیل خانواده عاشورایی، گفت: چهارمین عامل تشکیل خانواده عاشورایی رسالتمداری و وظیفهمداری است؛ خانوادهها باید احساس رسالت دینی کنند تا خانواده عاشورایی شکل بگیرد.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید