فاطمه سعیدی عضو فراکسیون زنان مجلس در گفتوگو با اعتمادآنلاین:
طرح کودک همسری رأی خوبی از مجلس میگیرد/ نمایندگان مجلس به پیامکهای تهدیدآمیز عادت کردهاند/ تحت تأثیر پیامکها قرار نمیگیریم/ میخواهیم کودکی کردن را به کودکان برگردانیم
یک نماینده مجلس تاکید کرد: طرح کودک همسری هنوز در دستور کار قرار نگرفته و باید تلاش شود که در دستور کار قرار بگیرد. با نگاهی که مجلس به موضوع کودک همسری دارد این طرح رأی خوبی خواهد گرفت.
اعتمادآنلاین| فاطمه سعیدی نماینده تهران و عضو فراکسیون امید مجلس در گفتوگو با خبرنگار اعتمادآنلاین با اشاره به ارسال پیامک به نمایندگان علیه طرح کودک همسری، گفت: مجلس به این پیامکها عادت کرده و تحت تأثیر قرار نمیگیرد. زمانی که لایحه یا طرحی باب سلیقه یک عدهای نیست آنها شروع به پیامک دادن میکنند.
اوادامه داد: طرح کودک همسری هنوز در دستور کار قرار نگرفته و باید تلاش شود که در دستور کار قرار بگیرد. این طرح در الویت ما است اما باید هیات رئیسه و مجلس در خصوص آن تصمیم بگیرد که در الویت قرار بگیرد. من یقین دارم با نگاهی که مجلس به موضوع کودک همسری دارد این طرح رأی خوبی خواهد گرفت.
این نماینده مجلس در خصوص چرایی مخالفتها با طرح کودک همسری، تاکید کرد: نمیدانم که مخالفان از جای خاصی هستند یا خیر. من فکر میکنم برخی بنا بر دیدگاه خود مخالف تصویب طرح کودک همسری هستند. همانگونه که دیدگاه ما این است که با ازدواج در سن پایین مخالف هستیم برخی معتقدند سن پایین مناسب ازدواج است.
سعیدی خاطرنشان کرد: ما به دنبال این هستیم که کودکان را به دوران کودکیشان بازگردانیم تا کودکی کنند تا اینکه بخواهند همسری یا مادری کنند. این موضوع هم در سلامت روان و جسم مادر و فرزند تأثیرگذار است و باید جزو الویتهای ما باشد.
این نماینده مجلس با تاکید بر لزوم آموزش به خانوادههایی که در سن کمفرزندانشان را وادار به ازدواج میکنند، گفت: در سطح تحصیلکرده جامعه شاهد ازدواج کودکان نیستیم چون آموزشدیدهاند و واقف شدهاند و میدانند که سن ازدواج چه سنی است. افراد تحصیلکرده میدانند که ازدواج زودهنگام چه عواقبی دارد و به فکر یک ازدواج موفق هستند. ما به دنبال جامعه سالم هستیم بنابراین باید به دنبال پدر و مادر سالم ازنظر جسمی و روانی باشیم و این موضوع در سن کودکی اتفاق نخواهد افتاد.
سعیدی ادامه داد: بنابراین اگر قانون منع کودک همسری را با آموزش به خانوادهها شروع کنیم بسیار مناسبتر خواهد بود. یعنی به موازات اینکه ما به دنبال تدوین قانون برای ممانعت از ازدواج کودکان هستیم باید آموزش به اولیا را هم دنبال کنیم و در این راستا باید آموزشوپرورش اقداماتی را انجام دهد.
او تاکید کرد: آموزشوپرورش باید زمینه تحصیل کودکان را فراهم کند و کودکان بازمانده از تحصیل نشوند چون در این شرایط خانوادهها به فکر سروسامان دادن فرزندانشان میافتند. آموزشوپرورش باید زیرساختهایی را برای آموزش اولیا به وجود بیاورد و زمینه تحصیل کودکان را ایجاد کند که کودک بازمانده از تحصیل نداشته باشیم.
دیدگاه تان را بنویسید