کد خبر: 259797
|
۱۳۹۷/۱۰/۲۱ ۱۲:۰۵:۰۰
| |

بهمن طاهرخانی، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی در مجلس:

باید بودجه کشور را علمی‌تر کنیم/ باید اقشار آسیب‌پذر مورد توجه باشند

یک عضو کمیسیوم حقوقی و قضایی در مجلس، گفت: باید بودجه کشور را حکیمانه و علمی‌تر کنیم تا بتوانیم تعادل را برای سال آینده ایجاد کنیم که البته این بدان معنی نیست که بتوانیم معجزه کنیم، اما می توان طوری عمل کرد تا درآمد اقشار آسیب پذیر به نحوی باشد که بتواند پاسخگوی نیازهایشان باشند. 

باید بودجه کشور را علمی‌تر کنیم/ باید اقشار آسیب‌پذر مورد توجه باشند
کد خبر: 259797
|
۱۳۹۷/۱۰/۲۱ ۱۲:۰۵:۰۰

اعتمادآنلاین| بهمن طاهرخانی با بیان اینکه تمام تلاش مجلس بر آن است تا ضمن بررسی صحیح و قانونمند بودجه، بتواند آن را تا قبل از پایان سال به تصویب برساند، گفت: باید بودجه کشور را حکیمانه و علمی‌تر کنیم تا بتوانیم تعادل را برای سال آینده ایجاد کنیم که البته این بدان معنی نیست که بتوانیم معجزه کنیم، اما می توان طوری عمل کرد تا درآمد اقشار آسیب پذیر به نحوی باشد که بتواند پاسخگوی نیازهایشان باشند.


این نماینده مجلس با اشاره به اینکه بودجه امسال نسبت به سال های گذشته از شفافیت بیشتری برخوردار بوده، تصریح کرد: می توان با شفاف سازی بیشتر، در بین مردم ایجاد اطمینان کرد تا نسبت به عملکرد مجلس و دولت و سایر سازمان هایی که به عنوان مکانیسم دولتی عمل می کنند، مطمئن تر باشند. البته بعید می‌دانم بودجه ارایه شده به مجلس برای سال 98 بتواند هزینه های لازم کشور را پاسخگو باشد. لذا باید بدانیم که امروز وضعیت معیشت مردم به هیچ وجه مناسب نیست و در این زمینه نیازمند توجه جدی دولت به اقشار کم درآمدی که در وضعیت بدی قرار داشته و حتی قدرت تامین معاش عادی خود را نیز ندارند، هستیم.
وی ادامه داد: ما نیازمند یک کار کارشناسی عمیق در افزایش بودجه هستیم تا ضمن تامین منابع درآمدی، سطح درآمد مردم و حقوق کارمندان دولت را بالا ببریم تا سال آینده با چالش های مربوط به معیشت آحاد جامعه روبرو نشویم. بنابراین با توجه به اینکه منبع اصلی تامین بودجه کشور، درآمدهای نفتی است و به لحاظ زیاده خواهی های استکبار جهانی و اعمال تحریم های به اجرا درآمده، باید تدبیری بیندیشیم تا درآمد کشور را از منابع نفتی قطع و درآمدهای دیگری را مانند صنایع دستی و گردشگری جایگزین آن کنیم.


عضو کمیسیون حقوقی مجلس گفت: تلاش تهیه کنندگان لایجه بودجه و همچنین بررسی کنندگان آن، یعنی مجلس شورای اسلامی باید ایجاد تعادل و برابری اقتصادی در کشور باشد اما به نظر می رسد برنامه ریزان نتوانسته اند این تعادل و توازن را برای توزیع درآمدها ایجاد کنند تا جایی که با آن نمی توان دره عمیق فقر و غنا در جامعه را پوشش داد که این امر باید مورد توجه مجلس واقع شود.

منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها